fbpx

ERP op maat laten bouwen?

Ontdek of het bij u past

Of u nu ERP op maat wilt laten bouwen of twijfelt of het bij u past –  ontdek hier alles wat u moet weten. U komt erachter wat de voordelen zijn van zo’n systeem en wanneer het past bij uw bedrijf. En wilt u de stap zetten om deze software te laten ontwikkelen. Daarna ontdekt u hier ook waar u op moet letten als u een ERP ontwikkelaar kiest.

Voordelen ERP op maat

Pluspunten op ‘n rij

Een eigen ERP systeem biedt in veel gevallen een grote meerwaarde. Denk aan:

 • Past naadloos bij uw bedrijf.
  U krijgt alleen functies die u daadwerkelijk gebruikt. En die helemaal zijn afgestemd op uw situatie.
 • Groeit mee met uw organisatie.
  Modules zijn naar wens toe te voegen als uw bedrijf groeit. En gebruikt u een optie niet? Dan haalt u deze er eenvoudig uit.
 • 1 centrale plek voor al uw data.
  Deze staan voortaan op één locatie waar iedereen bij kan. Dus geen gemodder meer met inconsistente gegevens.
 • Maakt werk veel efficiënter.
  Al uw programma’s zitten in 1 totaaloplossing. Zo gaan uw medewerkers veel doelgerichter met hun taken om.
ERP op maat laten bouwen

Wanneer ERP op maat laten ontwikkelen?

ERP klinkt voor u wellicht als iets voor grote bedrijven met honderden werknemers. Nou, dat zit toch anders. Feitelijk biedt ERP een oplossing voor alle bedrijven die nu nog met losse softwarepakketten werken. Want uw data zijn in dat geval verspreid over verschillende systemen. Inconsistente gegevens vormen dan al snel een groot probleem. Ook moet u vaak switchen tussen verschillende programma’s; iets wat veel tijd kost.

Ook voor u als mkb’er en zzp’er

Juist u als mkb’er en zelfs zzp’er heeft baat bij een goed werkend ERP systeem. Want met een klein bedrijf hebt u vaak meerdere petten tegelijk op. Ze bent u wellicht boekhouder, verkoper, inkoper en marketingspecialist tegelijk. Met zo veel op uw bordje moet u woekeren met uw tijd. Efficiënt werken is dan een must. En laat dat nu net een van de grootste pluspunten van een ERP systeem zijn!

Met deze tips gaat u voor de juiste partner

Wanneer u een ERP ontwikkelaar zoekt, doe dan uw huiswerk goed. Uw beslissing gaat, naast over het systeem zélf, ook over de match met de ontwikkelaar. Die moet kloppen; u gaat er waarschijnlijk immers jarenlang mee samenwerken. Neem daarom de tijd om de juiste keuze te maken. Met deze aandachtspunten krijgt u beslist de juiste match:

 • Vergelijk tarieven en diensten
 • Check of de ontwikkelaar ook onderhoud en helpdesk biedt
 • Onderzoek ervaringen van de ontwikkelaar met uw vakgebied
 • Zorg voor een goede specificatie van de software (wat krijgt u wel/niet)

Zo laat u de aandachtspunten werken

Het belangrijkste is misschien wel dat uw ERP ontwikkelaar gebruiksvriendelijke software op maat levert. Met functies die precies doen wat u wilt. En die naadloos aansluiten op de systemen waarmee u al werkt. Vraag dus dóór hoe de programmeur dit waarmaakt. En wat hierbij wel en niet inbegrepen is in het tarief of in een eventueel onderhoudscontract. En dank de portfolio van uw beoogde partner ziet u daarnaast snel wat een bedrijf in zijn mars heeft.

ERP bouwer

ERP op maat laten bouwen door APPelit?

Ontdek uw voordeel

APPelit is dé strategische partner bij de ontwikkeling van uw ERP systeem. Onze ERP oplossingen op maat sluiten naadloos aan bij uw bedrijf. Duidelijkheid staat bij ons voorop. U krijgt van ons een helder beeld van de kosten. En … u ziet bovendien wat uw investering u oplevert (denk aan besparingen in fouten, tijd en meer). Vult u hieronder uw gegevens in? Dan leert u er alles over in een gratis workshop. Zo komt u er snel achter hoe APPelit ook voor u de juiste partner is als u uw ERP op maat wilt laten bouwen.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader