fbpx

Bekroonde applicaties

Ontdek onze applicaties die de aandacht van de industrie hebben getrokken

Bij APPelit zijn we trots op onze software en de erkenning die het heeft ontvangen. Deze bekroonde applicaties hebben het leven van gebruikers verbeterd en zijn onderscheiden voor verschillende platformen en toepassingen. Ontdek hieronder onze apps en leer meer over hun functies en kenmerken.

Skin App van NLR

Erkenning voor innovatieve technologie in de strijd tegen lepra

De Skin App van de Leprastichting heeft de ISNTD Festival Apps Award gewonnen in Londen. De Skin App, die is ontwikkeld om lepra en huidziekten te diagnosticeren, werd geprezen om zijn innovatieve technologie en impact op de gezondheidszorg. Met behulp van kunstmatige intelligentie analyseert de app afbeeldingen van de huid en geeft het direct een diagnose. De app helpt artsen en medische professionals bij het sneller en nauwkeuriger diagnosticeren van lepra en andere huidziekten, wat bijdraagt aan een effectievere behandeling. De Skin App is een indrukwekkende prestatie van de Leprastichting en een belangrijke stap in de strijd tegen lepra en andere huidziekten.

Hallo Weesvaardig👋  Software voor Learning Communities

De WebApp van Weesvaardig is uitgeroepen tot winnaar van een uitdaging georganiseerd door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De uitdaging was gericht op het bevorderen van de professionele ontwikkeling van (kinderopvang)gastouders. Weesvaardig heeft de uitdaging gewonnen met hun idee om een learning community te creëren waar gastouders elkaar kunnen vinden en ervaringen kunnen uitwisselen. Het doel is om de kwaliteit van de kinderopvang door gastouders te verbeteren en ouders meer vertrouwen te geven in de opvang van hun kinderen. Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid zal samenwerken met Weesvaardig om het idee uit te voeren en te zorgen voor een betere ondersteuning van gastouders. Weesvaardig heeft met hun innovatieve idee en toewijding aan de ontwikkeling van de kinderopvangsector een welverdiende overwinning behaald.

Uw idee langs de meetlat houden?
We investeren er graag in.

GRATIS WORKSHOP

Best Luxury Private Jets Booking App

Catch A Jet

Catch a Jet heeft recent The Business Concept Award gewonnen voor hun innovatieve oplossingen op het gebied van privévluchten. Het Nederlandse bedrijf biedt klanten de mogelijkheid om op een efficiënte en gepersonaliseerde manier hun privévluchten te boeken en organiseren. Catch a Jet maakt gebruik van de nieuwste technologieën en biedt een unieke combinatie van luxe en comfort. De Business Concept Award is een erkenning voor Catch a Jet’s toewijding aan het bieden van een hoogwaardige service en hun constante streven naar innovatie. Catch a Jet bewijst dat zij voorop lopen in de branche van privévluchten en biedt klanten een unieke ervaring die verder gaat dan de standaardvluchten.

🏋QR Fit wint RVN Student Business Award

QR-fit, een startup opgericht door drie studenten Sportkunde uit Nijmegen, heeft de RvN@ Student Business Award gewonnen. Met hun innovatieve app en QR-codes in de openbare ruimte stimuleert QR-fit mensen om onder professionele begeleiding in de buitenlucht te sporten. De app biedt 24 uur per dag unieke en uitdagende oefeningen aan voor drie verschillende fitheidniveaus. De jury prees QR-fit voor het bieden van een schaalbaar, laagdrempelig en relevant product, vooral in tijden van de coronapandemie. Naast een wisseltrofee ontvingen de ondernemers ook een geldbedrag, een werkplek bij Start-up Nijmegen en marketingbegeleiding van RvN@.

Medische Inspirator Prijs

App voor kinderstoma's maakt impact op de zorg

StoMakker, een app die speciaal ontworpen is voor kinderen met een stoma, heeft de Medische Inspirator Prijs 2020 gewonnen. De app is ontwikkeld door de Maag Lever Darm Stichting en het Amsterdam UMC, in samenwerking met kinder- en stomaverpleegkundigen en ervaringsdeskundigen.

StoMakker biedt kinderen met een stoma informatie, educatie en een chatfunctie waarmee ze kunnen communiceren met lotgenootjes. Door middel van leuke animaties en games leren kinderen hoe ze hun stoma moeten verzorgen en hoe ze ermee om kunnen gaan in het dagelijks leven. De app is gratis te downloaden voor zowel iOS als Android.

De Medische Inspirator Prijs is een initiatief van ZonMw en heeft als doel om samen met patiënten baanbrekende ideeën te ontwikkelen die de gezondheidszorg verbeteren. De prijs is uitgereikt tijdens een online evenement en bestaat uit een geldbedrag van € 75.000,- om het winnende idee te realiseren.

StoMakker is een belangrijke stap in het verbeteren van de zorg voor kinderen met een stoma. Door middel van deze app krijgen zij de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier informatie te vinden en met lotgenoten te communiceren, wat bijdraagt aan een betere kwaliteit van leven.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten