fbpx

Zoukru App – Connecten & daten met coaching

Zoukru dating app voor Android en iOS

Dating-app

Over de opdracht

De ware liefde vinden is voor veel mensen best lastig. Het begint al met de juiste persoon treffen. En daarna tijdens de dates goed overkomen. Zoukru vroeg daarom aan APPelit als strategisch partner in software-ontwikkeling om een applicatie te bouwen die hiervoor een oplossing biedt. Wat het resultaat is, ontdekt u op deze pagina.

dating app

Wat doet de app?

Matchen

Zoukru brengt mensen samen én begeleidt ze bij de eerste stappen op het nieuwe liefdespad. Natuurlijk zitten hiervoor sowieso de standaardonderdelen in de applicatie: aanmeldmogelijkheid, profiel opstellen, chatfunctie. Wat de app zo bijzonder maakt? Dat mensen via 1 klik stylingadvies voor hun profiel en eigen uitstraling krijgen, en professionele liefdescoaching voor hun date. Daarnaast zit in de techniek ingebouwd dat mensen bij het bekijken van een profiel kunnen klikken op een kruisje of een hartje: match or no match…

Bijzondere functies van de app

 • video’s plaatsen door beheerder
 • peilingen plaatsen door beheerder
 • livesessies houden voor meer betrokkenheid
 • contact met coach voor datingadvies
 • stylingadvies voor profiel

Zoukru

Over de opdrachtgever

Mensen verbinden. Dat is wat Zoukru in Amsterdam graag doet. Hierbij richt het bedrijf zich er specifiek op dat liefde geen grenzen kent als het gaat om cultuur en kleur. Ontdek alles over hoe het begon en wat Zoukru zo bijzonder maakt.

Soort software

Dating app voor Android en iOS (hybride)

Wist u dat 53% van de mensen op internet afhaakt als ze langer dan 3 seconden moeten wachten voordat een website laadt? Wat dat voor u betekent als het om uw datingsite/applicatie gaat? Dat u publiek misloopt. Zoukru begreep dat en liet zich hierin adviseren. Grote kans dat ook voor uw applicatie deze simpele oplossing het beste is: een hybride app laten maken!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten