fbpx

Zoukru App – Connecten & daten met coaching

Zoukru dating app voor Android en iOS

Dating-app

Over de opdracht

De ware liefde vinden is voor veel mensen best lastig. Het begint al met de juiste persoon treffen. En daarna tijdens de dates goed overkomen. Zoukru vroeg daarom aan APPelit als strategisch partner in software-ontwikkeling om een applicatie te bouwen die hiervoor een oplossing biedt. Wat het resultaat is, ontdekt u op deze pagina.

dating app

Wat doet de app?

Matchen

Zoukru brengt mensen samen én begeleidt ze bij de eerste stappen op het nieuwe liefdespad. Natuurlijk zitten hiervoor sowieso de standaardonderdelen in de applicatie: aanmeldmogelijkheid, profiel opstellen, chatfunctie. Wat de app zo bijzonder maakt? Dat mensen via 1 klik stylingadvies voor hun profiel en eigen uitstraling krijgen, en professionele liefdescoaching voor hun date. Daarnaast zit in de techniek ingebouwd dat mensen bij het bekijken van een profiel kunnen klikken op een kruisje of een hartje: match or no match…

Bijzondere functies van de app

 • video’s plaatsen door beheerder
 • peilingen plaatsen door beheerder
 • livesessies houden voor meer betrokkenheid
 • contact met coach voor datingadvies
 • stylingadvies voor profiel

Zoukru

Over de opdrachtgever

Mensen verbinden. Dat is wat Zoukru in Amsterdam graag doet. Hierbij richt het bedrijf zich er specifiek op dat liefde geen grenzen kent als het gaat om cultuur en kleur. Ontdek alles over hoe het begon en wat Zoukru zo bijzonder maakt.

Soort software

Dating app voor Android en iOS (hybride)

Wist u dat 53% van de mensen op internet afhaakt als ze langer dan 3 seconden moeten wachten voordat een website laadt? Wat dat voor u betekent als het om uw datingsite/applicatie gaat? Dat u publiek misloopt. Zoukru begreep dat en liet zich hierin adviseren. Grote kans dat ook voor uw applicatie deze simpele oplossing het beste is: een hybride app laten maken!

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten