fbpx

ISO & NEN GECERTIFICEERD

De meest betrouwbare keuze voor veilige softwareontwikkeling

We zijn trots om aan te kondigen dat we ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd zijn. Dit betekent dat we voldoen aan de hoogste normen op het gebied van informatiebeveiliging en de bescherming van persoonsgegevens. Wij nemen we gegevensbeveiliging zeer serieus en zorgen we ervoor dat uw gegevens te allen tijde veilig en beschermd blijven.

Als kwaliteit en veiligheid ook voor u op #1 staan!

CONTACT

Vertrouwen is goed

CONTROLE IS BETER!

ISO 27001 en NEN 7510 zijn internationale en Nederlandse normen die respectievelijk een kader bieden voor informatiebeveiligingsbeheer en de bescherming van persoonsgegevens in onder andere de gezondheidszorg. Deze normen stellen eisen aan de manier waarop gevoelige gegevens worden verwerkt, opgeslagen en gedeeld om ervoor te zorgen dat deze gegevens altijd veilig blijven.

Als ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerde software ontwikkelaar hebben we procedures en maatregelen ingevoerd om ervoor te zorgen dat uw gegevens altijd veilig zijn. Dit omvat onder meer het uitvoeren van risicobeoordelingen om kwetsbaarheden in ons systeem te identificeren, het opstellen van duidelijke richtlijnen en beleid voor informatiebeveiliging, het gebruik van geavanceerde technologieën en processen voor toegangscontrole en voortdurende monitoring en bijwerking van onze systemen.

Neem contact op

De meerwaarde

De voordelen voor u én uw gebruikers

Bij APPelit zijn we van mening dat onze ISO 27001 en NEN 7510 certificeringen een meerwaarde bieden aan onze klanten. Hieronder vindt u enkele belangrijke voordelen van onze certificeringen:

• Bescherming van gevoelige gegevens: Wij hebben we uitgebreide procedures en maatregelen ingevoerd om ervoor te zorgen dat uw gegevens te allen tijde veilig zijn. Dit omvat onder meer het uitvoeren van risicobeoordelingen, het opstellen van duidelijke richtlijnen en beleid voor informatiebeveiliging, en het gebruik van geavanceerde technologieën en processen voor toegangscontrole.

• Vertrouwen en transparantie: Door te werken met een ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerde softwareontwikkelaar, kunt u er zeker van zijn dat uw gegevens veilig en beschermd blijven. Onze certificeringen zijn een teken van onze toewijding aan de hoogste normen op het gebied van informatiebeveiliging en de bescherming van uw gegevens. Bovendien kunnen deze certificeringen bijdragen aan het opbouwen van vertrouwen en transparantie tussen u en uw klanten of gebruikers, omdat zij weten dat u werkt met een betrouwbare en veilige softwareontwikkelaar.

• Verbeterde informatiebeveiliging: Klanten van een ISO en NEN gecertificeerde software ontwikkelaar kunnen erop vertrouwen dat hun gegevens veilig zijn en dat er strenge beveiligingsmaatregelen zijn genomen om hun vertrouwelijke informatie te beschermen tegen cyberaanvallen en gegevenslekken. Dit geeft u gemoedsrust en het juiste vertrouwen om met uw software aan de slag te gaan.

• Verhoogde betrouwbaarheid: Wij committeren ons aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging. Dit betekent u en/of uw klanten en gebruikers kunnen rekenen op betrouwbare en hoogwaardige software die voldoet aan de verwachtingen en specificaties.

• Mogelijkheid om te voldoen aan wet- en regelgeving: U mag bij ons erop vertrouwen dat de software voldoet aan de relevante wet- en regelgeving op het gebied van informatiebeveiliging en gegevensbescherming. Dit kan het gemakkelijker maken om te voldoen aan de eisen van wet- en regelgeving in uw eigen branche.

Neem contact op

Oplossingen op maat

Bereik nieuwe hoogtes

We streven er voortdurend naar om onze klanten de best mogelijke service en oplossingen te bieden die aansluiten bij hun behoeften. Of u nu op zoek bent naar softwareontwikkeling, IT-consulting of andere diensten, we staan klaar om u te helpen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken. Samen kunnen we uw project tot leven brengen en uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 115 recensies
  beoordeel ons op
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten