fbpx

Software Ontwikkel Team

Fully managed & dedicated

Huur een ervaren en toegewijd team wanneer u meer handjes of aanvullende expertise nodig hebt. Een dedicated software ontwikkelingsteam kan autonoom of samen met uw in-house developers werken, waardoor u de flexibiliteit van outsourcing krijgt in combinatie met volledige controle over het werkproces.

Versterk uw team met onze toegewijde ontwikkelaars!

MAAK KENNIS

Wat is een dedicated team?

Toegewijde software ontwikkelaars

Verantwoordelijk voor het plannen, ontwikkelen en implementeren van lange termijn projecten, en gericht op het succesvol oplossen van de uitdagingen van klantorganisaties.

Wij bepalen samen met u het aantal specialisten en werkschema. Op basis van de eisen en wensen wordt een team geformeerd, dat voor een bepaalde periode of doorlopend ter beschikking wordt gesteld. U krijgt een toegewijd software team tot uw beschikking en het werk wordt door ons beheerd met processen voor interactie en beheer. Dit allemaal zodat u volledig ontlast wordt en kunt focussen op de dagelijkse taken.

Wanneer heeft u een team nodig?

De beste tijd voor startups en kleine bedrijven om dedicated software ontwikkelaars in te huren is voor het creëren van een MVP (wanneer het bedrijf investeringen heeft opgehaald of z’n eigen geld heeft geïnvesteerd). Ook kunnen zij een team inhuren wanneer ze met succes een MVP hebben gemaakt en klaar zijn om de applicatie op te schalen.

Als we het hebben over een midden-groot bedrijf, dan zijn er verschillende opties: u hebt bijvoorbeeld een off-the-shelf product, en u wilt (door)ontwikkelen of opschalen. Een tweede scenario is wanneer u iets wilt veranderen aan uw product. En het derde scenario is wanneer u uw product wilt verfijnen door nieuwe functionaliteit toe te voegen of een herbouw nodig is, om flexibel en schaalbaar te blijven naar de toekomst toe.

Valt u onder een groot bedrijf bent, dan heeft u baat bij een toegewijd ontwikkelteam om te updaten van de ene Tech Stack naar de andere of het vernieuwen van uw legacy software. Ook als u een (nieuw) product wilt maken of opschalen en een digitale transformatie wenst uit te voeren, kunt u een beroep doen op onze expertise bij het inzetten van een team.

WAAR BESTAAT EEN TEAM UIT?

Planning, documentatie en controle

Een dedicated team kan bestaan uit de volgende expertises:

 • Designers
 • UI/UX-ontwerpers;
 • Front-end ontwikkelaars;
 • Backend ontwikkelaars;
 • DevOps-ingenieurs;
 • QA-specialisten;
 • Project managers en Business Analisten;
 • En overige ondersteunende leden.

U kunt één specialist inhuren of een heel ontwikkelingsteam met specialisten uit alle velden. We bepalen samen met u wat de meest optimale samenstelling is, voor zowel de korte als lange termijn.

De voordelen van een dedicated team?

Een toegewijd softwareontwikkelingsteam is een uitstekend initiatief voor bedrijven van elke omvang en uit elke sector. Onze klanten die in het verleden gebruik hebben gemaakt van dit samenwerkingsmodel zijn 100% tevreden met de resultaten. De efficiëntie van het toegewijde team bij de uitvoering van projecten wordt toegeschreven aan een aantal voordelen:

 • het ontwikkelingsteam is gefocust op één project
 • de mogelijkheid om flexibel de juiste specialisme in te zetten
 • continuïteit en tijdige oplevering van het project

Remote aansturing en communicatie verzorgen wij door de inzet van een project lead (full-stack senior developer) en business analist. Zij bewaken en controleren het ontwikkelingsproces continu.

Andere voordelen zijn:

 • Aanzienlijk lagere bedrijfskosten
 • Ongelimiteerde talentenpool
 • Geen ellenlange wervingsprocedure; wij verzorgen dit van A tot Z
 • Het is voor u niet nodig om zelf de medewerkers op te leiden
 • Het werk begint vanaf de eerste dag – alle toegewijde teamontwikkelaars staan klaar en de processen zijn vastgesteld

SAMENWERKINGSMODELLEN

Kies wat bij u en uw organisatie past

 • Full-Service
 • On-Demand
 • Onderhoud

Laten we ze allemaal nader bekijken:

Full-Service
Volgens dit model krijgt uw bedrijf een dedicated ontwikkelingsteam dat u alle diensten levert die u nodig heeft: analyse, beheer, ontwerp, ontwikkeling, etc. U hoeft niet op zoek naar extra specialisten. Het team bestaat uit alle specialisten en expertise die u nodig hebt voor uw project.

On-Demand
Volgens dit model kunt u voor specifieke taken een aparte specialist of specialisten inhuren. Als u bijv. alleen een ontwerp voor uw toepassing hoeft te maken, dan is een on-demand team precies wat u nodig hebt.

Onderhoud
Het onderhoudsteam is een op zichzelf staand sprintteam. Elk team heeft een projectmanager, lead developer, front-end- en back-endontwikkelaars, kwaliteitsanalisten en ondersteunend personeel. Het doel van dit team is om het product te ondersteunen na de eerste lancering.

Hoe werkt het in de praktijk?

Het inhuren van een dedicated team voor dynamische bedrijven is een effectieve oplossing voor zowel organisaties die nieuw de markt betreden, als voor organisaties welke klaar zijn voor een nieuwe fase. Een ervaren en toegewijd team helpt u nieuwe mijlpalen te bereiken en de concurrentie voor te blijven.

Welke stappen doorlopen we hierbij:

 • Probleemanalyse. Allereerst gaan we samen bepalen welke problemen u wilt oplossen en/of kansen ziet en welke resultaten u nodig hebt. Oftewel doelen, budget en vereisten.
 • Eisen beschrijven en documenteren. Alles wat u van een team nodig heeft, moet worden gedocumenteerd, zodat er in de toekomst geen misverstanden kunnen ontstaan en de adoptietijd van nieuwe wensen en teamleden tot een minimum wordt beperkt.
 • Een team samenstellen. We bepalen samen het beste samenwerkingsmodel. Een belangrijke stap hierbij is het vaststellen van KPI’s. Met ”Key Performance Indicators” kunt u bepalen hoe goed een specialist of team presteert.
 • Opzetten van een workflow en de communicatie. Goed gecoördineerd teamwork is essentieel. Evenals frequente communicatie en documentatie, zodat u de voortgang van het werk kunt zien en beoordelen.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  SAMENVATTING

  Het kan zeer effectief en kostbeparend zijn om een software-ontwikkelteam aan te nemen, ten opzichte van het binnen de organisatie zelf proberen op te lossen. Denk hierbij aan; werven > inpassen in de organisatie > een team vormen > stemming erin houden, dit allemaal vertraagt het proces en brengt extra kosten met zich mee. Verantwoordelijkheden en taken waar u bij het inhuren van een dedicated software team van APPelit niet naar hoeft om te kijken. Wij regelen het voor u!

  Heeft u grote ideeën en bent u klaar om een team in te huren? Wij doen alles voor u:

  • Teamvorming en specialisatie selectie;
  • Vakkundig projectplanning;
  • Effectief projectmanagement;
  • Bijsturing van samenstelling gedurende het proces.

  Zekerheid

  Bent u niet zeker welk model het meest geschikt is voor uw project of het beste past bij uw organisatie? Neem contact met ons op en we helpen u graag bij het kiezen van een model dat uw project zal helpen slagen en organisatiedoelstellingen naar een nieuw niveau tilt.

  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten