fbpx

Software Ontwikkel Team

Fully managed & dedicated

Huur een ervaren en toegewijd team wanneer u meer handjes of aanvullende expertise nodig hebt. Een dedicated software ontwikkelingsteam kan autonoom of samen met uw in-house developers werken, waardoor u de flexibiliteit van outsourcing krijgt in combinatie met volledige controle over het werkproces.

Realiseer groei door op korte termijn op te schalen 🚀

WIJ STAAN KLAAR

Wat is een dedicated team?

Toegewijde software ontwikkelaars

Verantwoordelijk voor het plannen, ontwikkelen en implementeren van lange termijn projecten, en gericht op het succesvol oplossen van de uitdagingen van klantorganisaties.

Wij bepalen samen met u het aantal specialisten en werkschema. Op basis van de eisen en wensen wordt een team geformeerd, dat voor een bepaalde periode of doorlopend ter beschikking wordt gesteld. U krijgt een toegewijd software team tot uw beschikking en het werk wordt door ons beheerd met processen voor interactie en beheer. Dit allemaal zodat u volledig ontlast wordt en kunt focussen op de dagelijkse taken.

Wanneer heeft u een team nodig?

De beste tijd voor startups en kleine bedrijven om dedicated software ontwikkelaars in te huren is voor het creëren van een MVP (wanneer het bedrijf investeringen heeft opgehaald of z’n eigen geld heeft geïnvesteerd). Ook kunnen zij een team inhuren wanneer ze met succes een MVP hebben gemaakt en klaar zijn om de applicatie op te schalen.

Als we het hebben over een midden-groot bedrijf, dan zijn er verschillende opties: u hebt bijvoorbeeld een off-the-shelf product, en u wilt (door)ontwikkelen of opschalen. Een tweede scenario is wanneer u iets wilt veranderen aan uw product. En het derde scenario is wanneer u uw product wilt verfijnen door nieuwe functionaliteit toe te voegen of een herbouw nodig is, om flexibel en schaalbaar te blijven naar de toekomst toe.

Valt u onder een groot bedrijf bent, dan heeft u baat bij een toegewijd ontwikkelteam om te updaten van de ene Tech Stack naar de andere of het vernieuwen van uw legacy software. Ook als u een (nieuw) product wilt maken of opschalen en een digitale transformatie wenst uit te voeren, kunt u een beroep doen op onze expertise bij het inzetten van een team.

WAAR BESTAAT EEN TEAM UIT?

Planning, documentatie en controle

Een dedicated team kan bestaan uit de volgende expertises:

 • Designers
 • UI/UX-ontwerpers;
 • Front-end ontwikkelaars;
 • Backend ontwikkelaars;
 • DevOps-ingenieurs;
 • QA-specialisten;
 • Project managers en Business Analisten;
 • En overige ondersteunende leden.

U kunt één specialist inhuren of een heel ontwikkelingsteam met specialisten uit alle velden. We bepalen samen met u wat de meest optimale samenstelling is, voor zowel de korte als lange termijn.

De voordelen van een dedicated team?

Een toegewijd softwareontwikkelingsteam is een uitstekend initiatief voor bedrijven van elke omvang en uit elke sector. Onze klanten die in het verleden gebruik hebben gemaakt van dit samenwerkingsmodel zijn 100% tevreden met de resultaten. De efficiëntie van het toegewijde team bij de uitvoering van projecten wordt toegeschreven aan een aantal voordelen:

 • het ontwikkelingsteam is gefocust op één project
 • de mogelijkheid om flexibel de juiste specialisme in te zetten
 • continuïteit en tijdige oplevering van het project

Remote aansturing en communicatie verzorgen wij door de inzet van een project lead (full-stack senior developer) en business analist. Zij bewaken en controleren het ontwikkelingsproces continu.

Andere voordelen zijn:

 • Aanzienlijk lagere bedrijfskosten
 • Ongelimiteerde talentenpool
 • Geen ellenlange wervingsprocedure; wij verzorgen dit van A tot Z
 • Het is voor u niet nodig om zelf de medewerkers op te leiden
 • Het werk begint vanaf de eerste dag – alle toegewijde teamontwikkelaars staan klaar en de processen zijn vastgesteld

SAMENWERKINGSMODELLEN

Kies wat bij u en uw organisatie past

 • Full-Service
 • On-Demand
 • Onderhoud

Laten we ze allemaal nader bekijken:

Full-Service
Volgens dit model krijgt uw bedrijf een dedicated ontwikkelingsteam dat u alle diensten levert die u nodig heeft: analyse, beheer, ontwerp, ontwikkeling, etc. U hoeft niet op zoek naar extra specialisten. Het team bestaat uit alle specialisten en expertise die u nodig hebt voor uw project.

On-Demand
Volgens dit model kunt u voor specifieke taken een aparte specialist of specialisten inhuren. Als u bijv. alleen een ontwerp voor uw toepassing hoeft te maken, dan is een on-demand team precies wat u nodig hebt.

Onderhoud
Het onderhoudsteam is een op zichzelf staand sprintteam. Elk team heeft een projectmanager, lead developer, front-end- en back-endontwikkelaars, kwaliteitsanalisten en ondersteunend personeel. Het doel van dit team is om het product te ondersteunen na de eerste lancering.

Hoe werkt het in de praktijk?

Het inhuren van een dedicated team voor dynamische bedrijven is een effectieve oplossing voor zowel organisaties die nieuw de markt betreden, als voor organisaties welke klaar zijn voor een nieuwe fase. Een ervaren en toegewijd team helpt u nieuwe mijlpalen te bereiken en de concurrentie voor te blijven.

Welke stappen doorlopen we hierbij:

 • Probleemanalyse. Allereerst gaan we samen bepalen welke problemen u wilt oplossen en/of kansen ziet en welke resultaten u nodig hebt. Oftewel doelen, budget en vereisten.
 • Eisen beschrijven en documenteren. Alles wat u van een team nodig heeft, moet worden gedocumenteerd, zodat er in de toekomst geen misverstanden kunnen ontstaan en de adoptietijd van nieuwe wensen en teamleden tot een minimum wordt beperkt.
 • Een team samenstellen. We bepalen samen het beste samenwerkingsmodel. Een belangrijke stap hierbij is het vaststellen van KPI’s. Met ”Key Performance Indicators” kunt u bepalen hoe goed een specialist of team presteert.
 • Opzetten van een workflow en de communicatie. Goed gecoördineerd teamwork is essentieel. Evenals frequente communicatie en documentatie, zodat u de voortgang van het werk kunt zien en beoordelen.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  SAMENVATTING

  Het kan zeer effectief en kostbeparend zijn om een software-ontwikkelteam aan te nemen, ten opzichte van het binnen de organisatie zelf proberen op te lossen. Denk hierbij aan; werven > inpassen in de organisatie > een team vormen > stemming erin houden, dit allemaal vertraagt het proces en brengt extra kosten met zich mee. Verantwoordelijkheden en taken waar u bij het inhuren van een dedicated software team van APPelit niet naar hoeft om te kijken. Wij regelen het voor u!

  Heeft u grote ideeën en bent u klaar om een team in te huren? Wij doen alles voor u:

  • Teamvorming en specialisatie selectie;
  • Vakkundig projectplanning;
  • Effectief projectmanagement;
  • Bijsturing van samenstelling gedurende het proces.

  Zekerheid

  Bent u niet zeker welk model het meest geschikt is voor uw project of het beste past bij uw organisatie? Neem contact met ons op en we helpen u graag bij het kiezen van een model dat uw project zal helpen slagen en organisatiedoelstellingen naar een nieuw niveau tilt.

  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten