fbpx

Boten boeken versimpeld

Doordachte webapplicatie voor recreatie

Over de opdracht

Botenboeking- & recreatiesoftware

In het bijna toeristische hart van Overijssel ligt Giethoorn. Om hier boekingen van toeristen te krijgen voor vervoersmiddelen en activiteite, vraagt een goede combinatie van offline én online mogelijkheden. APPelit realiseerde dan ook een info- en boekingszuil die verbonden is met een webapplicatie in de browser.

applicatie ontwikkeling

De aanpak

Make it simple

Het belangrijkste wat bezoekers van de website en infozuil willen? Boeken! De reserveringstool heeft daarom een prominente plek. Op de zuil checken mensen simpelweg in, kiezen ze hun uitje, vervoersmiddel of activiteit en even later kunnen ze gáán; compleet zonder menselijke tussenkomst. Komen ze terug van hun boottocht of ander uitje? Dan checken ze via dezelfde zuil weer uit. Simpel. Succesvol. Ook op de website werkt het zo makkelijk: dus zoeken vanaf de bank en boeken vanaf de bank. Of onderweg natuurlijk.

Details

 • Koppeling infozuil en online
 • Geautomatiseerde betaling
 • Geautomatiseerde uitgifte van boten en andere recreatiemiddelen

Over de opdrachtgever

Arendshorst Buitenactiviteiten

Per kajak, boot, tweewieler, Solex, golfclub, pijl en boog, te voet (GPS) – bij Arendshorst in Giethoorn bieden ze deze activiteiten allemaal. Ook als complete dagarrangementen en gezinsuitjes. Veel van deze uitjes zijn klassiekers. Toch kiest het bedrijf er gelukkig voor om in haar marketing, communicatie en handling gebruik te maken van de moderne middelen. Ga naar de website van Arendshorst.

Soort software

Webapplicatie in browser

De botenboekingssoftware draait als webapplicatie in de browser. Dit betekent: het beste van 2 werelden. Aan de ene kant bereikt u de mensen die per mobiele telefoon alles regelen. Aan de andere kant bedient u ook publiek dat vanaf een mobiele telefoon thuis of onderweg online iets wil boeken. Daarnaast is er de aansluiting op de infozuil. Door de koppeling tussen dit alles, weet u zeker dat u nooit meer boekingen krijgt dan u aan boten of andere middelen hebt. En zijn alle betalingen gegarandeerd geregeld vóór mensen zo’n middel meenemen. Wij helpen ook ú graag met zo’n webapplicatie.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten