fbpx

Boten boeken versimpeld

Doordachte webapplicatie voor recreatie

Over de opdracht

Botenboeking- & recreatiesoftware

In het bijna toeristische hart van Overijssel ligt Giethoorn. Om hier boekingen van toeristen te krijgen voor vervoersmiddelen en activiteiten, vraagt een goede combinatie van offline én online mogelijkheden. APPelit realiseerde dan ook een info- en boekingszuil die verbonden is met een webapplicatie in de browser.

giethoorn

De aanpak

Make it simple

Het belangrijkste wat bezoekers van de website en infozuil willen? Boeken! De reserveringstool heeft daarom een prominente plek. Op de zuil checken mensen simpelweg in, kiezen ze hun uitje, vervoersmiddel of activiteit en even later kunnen ze gáán; compleet zonder menselijke tussenkomst. Komen ze terug van hun boottocht of ander uitje? Dan checken ze via dezelfde zuil weer uit. Simpel. Succesvol. Ook op de website werkt het zo makkelijk: dus zoeken vanaf de bank en boeken vanaf de bank. Of onderweg natuurlijk.

Details

 • Koppeling infozuil en online
 • Geautomatiseerde betaling
 • Geautomatiseerde uitgifte van boten en andere recreatiemiddelen

Over de opdrachtgever

Arendshorst Buitenactiviteiten

Per kajak, boot, tweewieler, Solex, golfclub, pijl en boog, te voet (GPS) – bij Arendshorst in Giethoorn bieden ze deze activiteiten allemaal. Ook als complete dagarrangementen en gezinsuitjes. Veel van deze uitjes zijn klassiekers. Toch kiest het bedrijf er gelukkig voor om in haar marketing, communicatie en handling gebruik te maken van de moderne middelen. Ga naar de website van Arendshorst.

Soort software

Webapplicatie in browser

De botenboekingssoftware draait als webapplicatie in de browser. Dit betekent: het beste van 2 werelden. Aan de ene kant bereikt u de mensen die per mobiele telefoon alles regelen. Aan de andere kant bedient u ook publiek dat vanaf een mobiele telefoon thuis of onderweg online iets wil boeken. Daarnaast is er de aansluiting op de infozuil. Door de koppeling tussen dit alles, weet u zeker dat u nooit meer boekingen krijgt dan u aan boten of andere middelen hebt. En zijn alle betalingen gegarandeerd geregeld vóór mensen zo’n middel meenemen. Wij helpen ook ú graag met applicatie ontwikkeling.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  ivar te riele
  ivar te riele
  1696489271
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  js_loader
  Sluiten