fbpx

Boten boeken versimpeld

Doordachte webapplicatie voor recreatie

Over de opdracht

Botenboeking- & recreatiesoftware

In het bijna toeristische hart van Overijssel ligt Giethoorn. Om hier boekingen van toeristen te krijgen voor vervoersmiddelen en activiteiten, vraagt een goede combinatie van offline én online mogelijkheden. APPelit realiseerde dan ook een info- en boekingszuil die verbonden is met een webapplicatie in de browser.

giethoorn

De aanpak

Make it simple

Het belangrijkste wat bezoekers van de website en infozuil willen? Boeken! De reserveringstool heeft daarom een prominente plek. Op de zuil checken mensen simpelweg in, kiezen ze hun uitje, vervoersmiddel of activiteit en even later kunnen ze gáán; compleet zonder menselijke tussenkomst. Komen ze terug van hun boottocht of ander uitje? Dan checken ze via dezelfde zuil weer uit. Simpel. Succesvol. Ook op de website werkt het zo makkelijk: dus zoeken vanaf de bank en boeken vanaf de bank. Of onderweg natuurlijk.

Details

 • Koppeling infozuil en online
 • Geautomatiseerde betaling
 • Geautomatiseerde uitgifte van boten en andere recreatiemiddelen

Over de opdrachtgever

Arendshorst Buitenactiviteiten

Per kajak, boot, tweewieler, Solex, golfclub, pijl en boog, te voet (GPS) – bij Arendshorst in Giethoorn bieden ze deze activiteiten allemaal. Ook als complete dagarrangementen en gezinsuitjes. Veel van deze uitjes zijn klassiekers. Toch kiest het bedrijf er gelukkig voor om in haar marketing, communicatie en handling gebruik te maken van de moderne middelen. Ga naar de website van Arendshorst.

Soort software

Webapplicatie in browser

De botenboekingssoftware draait als webapplicatie in de browser. Dit betekent: het beste van 2 werelden. Aan de ene kant bereikt u de mensen die per mobiele telefoon alles regelen. Aan de andere kant bedient u ook publiek dat vanaf een mobiele telefoon thuis of onderweg online iets wil boeken. Daarnaast is er de aansluiting op de infozuil. Door de koppeling tussen dit alles, weet u zeker dat u nooit meer boekingen krijgt dan u aan boten of andere middelen hebt. En zijn alle betalingen gegarandeerd geregeld vóór mensen zo’n middel meenemen. Wij helpen ook ú graag met applicatie ontwikkeling.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten