fbpx

Power-Packer

Desktopprogramma voor metaalindustrie

Interne workflow-applicatie

Over de opdracht

In de metaal gaan onderdelen vaak langs allerlei medewerkers en bewerkingen. Hoe houdt een bedrijf dan overzicht in de status én de kwaliteit? APPelit ontwikkelde daarom als strategisch bouwer van maatwerksoftware voor Power-Packer een workflow-applicatie die precies vertelt wat het management én klanten à la minuten willen weten.

applicatie ontwikkeling
Power Packer dashboard gegevens Power packer analytics dashboard

Wat doet de software?

Producten volgen & meten

Via de softwareapplicatie houdt het bedrijf precies bij wat er met bepaalde onderdelen is gebeurd of nog moet gebeuren. In de praktijk betekent dit in het bijzonder in welk bad ze zijn geweest: van ontvetter en zink- en fluoridebad tot fosfaatbad. Want ultraschoon is van levensbelang voor de vele bijzondere onderdelen die het bedrijf maakt voor onder meer auto’s en andere voertuigen; immers, één ‘storinkje’ in elektronica en een hele auto valt uit …

Handige functies

De bedrijfssoftware houdt van alles bij. Zoals:

 • te zetten/gezette bewerkingsstappen
 • mensen die eraan meewerkten
 • dag- en achtwekengrafieken
 • notificaties sturen
 • meten

Hoe & waar draait de software?

De bedrijfssoftware draait in de cloud. Power-Packer host het programma hiervoor zelf on-site en laat het werken via de desktop van de medewerkers op de werkvloer.

Meer over de techniek

De applicatie meet bij elk bad en iedere fase tijdens een hele dag hoe de waardes zijn. Ook houdt deze bij in welke fase van het proces het onderdeel zich bevindt. En wie eraan werkten (rollen). Gaat er iets niet goed? Of moeten medewerkers ergens rekening mee houden? Dan biedt de software de mogelijkheid een bericht (notificatie) te sturen. Verder geeft het programma de vele handelingen en meetresultaten in grafieken weer.

Over de opdrachtgever

Power-Packer

Oplossingen voor onder meer de automotive, bedrijfsvoertuigen en off-highway in de (land/mijn/bos)bouw, dat is de kracht van Power-Packer. Het wereldwijd opererende concern ontwikkelt al meer dan 50 jaar hydraulische positie- en bewegingscontrolepunten. Bijvoorbeeld om wagens te kantelen, te vergrendelen, te laten heffen of te stabiliseren, zie Power-Packer.com.

Soort applicatie

Maatwerk Bedrijfssoftware

Werkt ook uw organisatie met complexe taken? Dan schieten standaard softwarepakketten vaak te kort. Of de kosten rijzen de pan uit als u een licentie voor veel gebruikers nodig hebt. Software ontwikkeling op maat biedt dan een betere oplossing. Dankzij jaren ervaring bij grote én kleine organisaties kennen we de valkuilen en vooral de manier waarop u succes bereikt met onze softwareontwikkeling op maat.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten