fbpx

Power-Packer

Desktopprogramma voor metaalindustrie

Interne workflow-applicatie

Over de opdracht

In de metaal gaan onderdelen vaak langs allerlei medewerkers en bewerkingen. Hoe houdt een bedrijf dan overzicht in de status én de kwaliteit? APPelit ontwikkelde daarom als strategisch bouwer van maatwerksoftware voor Power-Packer een workflow-applicatie die precies vertelt wat het management én klanten à la minuten willen weten.

applicatie ontwikkeling
Power Packer dashboard gegevens Power packer analytics dashboard

Wat doet de software?

Producten volgen & meten

Via de softwareapplicatie houdt het bedrijf precies bij wat er met bepaalde onderdelen is gebeurd of nog moet gebeuren. In de praktijk betekent dit in het bijzonder in welk bad ze zijn geweest: van ontvetter en zink- en fluoridebad tot fosfaatbad. Want ultraschoon is van levensbelang voor de vele bijzondere onderdelen die het bedrijf maakt voor onder meer auto’s en andere voertuigen; immers, één ‘storinkje’ in elektronica en een hele auto valt uit …

Handige functies

De bedrijfssoftware houdt van alles bij. Zoals:

 • te zetten/gezette bewerkingsstappen
 • mensen die eraan meewerkten
 • dag- en achtwekengrafieken
 • notificaties sturen
 • meten

Hoe & waar draait de software?

De bedrijfssoftware draait in de cloud. Power-Packer host het programma hiervoor zelf on-site en laat het werken via de desktop van de medewerkers op de werkvloer.

Meer over de techniek

De applicatie meet bij elk bad en iedere fase tijdens een hele dag hoe de waardes zijn. Ook houdt deze bij in welke fase van het proces het onderdeel zich bevindt. En wie eraan werkten (rollen). Gaat er iets niet goed? Of moeten medewerkers ergens rekening mee houden? Dan biedt de software de mogelijkheid een bericht (notificatie) te sturen. Verder geeft het programma de vele handelingen en meetresultaten in grafieken weer.

Over de opdrachtgever

Power-Packer

Oplossingen voor onder meer de automotive, bedrijfsvoertuigen en off-highway in de (land/mijn/bos)bouw, dat is de kracht van Power-Packer. Het wereldwijd opererende concern ontwikkelt al meer dan 50 jaar hydraulische positie- en bewegingscontrolepunten. Bijvoorbeeld om wagens te kantelen, te vergrendelen, te laten heffen of te stabiliseren, zie Power-Packer.com.

Soort applicatie

Maatwerk Bedrijfssoftware

Werkt ook uw organisatie met complexe taken? Dan schieten standaard softwarepakketten vaak te kort. Of de kosten rijzen de pan uit als u een licentie voor veel gebruikers nodig hebt. Software ontwikkeling op maat biedt dan een betere oplossing. Dankzij jaren ervaring bij grote én kleine organisaties kennen we de valkuilen en vooral de manier waarop u succes bereikt met onze softwareontwikkeling op maat.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten