fbpx

Power-Packer

Desktopprogramma voor metaalindustrie

Interne workflow-applicatie

Over de opdracht

In de metaal gaan onderdelen vaak langs allerlei medewerkers en bewerkingen. Hoe houdt een bedrijf dan overzicht in de status én de kwaliteit? APPelit ontwikkelde daarom als strategisch bouwer van maatwerksoftware voor Power-Packer een workflow-applicatie die precies vertelt wat het management én klanten à la minuten willen weten.

applicatie ontwikkeling
Power Packer dashboard gegevens Power packer analytics dashboard

Wat doet de software?

Producten volgen & meten

Via de softwareapplicatie houdt het bedrijf precies bij wat er met bepaalde onderdelen is gebeurd of nog moet gebeuren. In de praktijk betekent dit in het bijzonder in welk bad ze zijn geweest: van ontvetter en zink- en fluoridebad tot fosfaatbad. Want ultraschoon is van levensbelang voor de vele bijzondere onderdelen die het bedrijf maakt voor onder meer auto’s en andere voertuigen; immers, één ‘storinkje’ in elektronica en een hele auto valt uit …

Handige functies

De bedrijfssoftware houdt van alles bij. Zoals:

 • te zetten/gezette bewerkingsstappen
 • mensen die eraan meewerkten
 • dag- en achtwekengrafieken

notificaties sturen

 • meten

Hoe & waar draait de software?

De bedrijfssoftware draait in de cloud. Power-Packer host het programma hiervoor zelf on-site en laat het werken via de desktop van de medewerkers op de werkvloer.

Meer over de techniek

De applicatie meet bij elk bad en iedere fase tijdens een hele dag hoe de waardes zijn. Ook houdt deze bij in welke fase van het proces het onderdeel zich bevindt. En wie eraan werkten (rollen). Gaat er iets niet goed? Of moeten medewerkers ergens rekening mee houden? Dan biedt de software de mogelijkheid een bericht (notificatie) te sturen. Verder geeft het programma de vele handelingen en meetresultaten in grafieken weer.

Over de opdrachtgever

Power-Packer

Oplossingen voor onder meer de automotive, bedrijfsvoertuigen en off-highway in de (land/mijn/bos)bouw, dat is de kracht van Power-Packer. Het wereldwijd opererende concern ontwikkelt al meer dan 50 jaar hydraulische positie- en bewegingscontrolepunten. Bijvoorbeeld om wagens te kantelen, te vergrendelen, te laten heffen of te stabiliseren, zie Power-Packer.com.

Soort applicatie

Maatwerk Bedrijfssoftware

Werkt ook uw organisatie met complexe taken? Dan schieten standaard softwarepakketten vaak te kort. Of de kosten rijzen de pan uit als u een licentie voor veel gebruikers nodig hebt. Software ontwikkeling op maat biedt dan een betere oplossing. Dankzij jaren ervaring bij grote én kleine organisaties kennen we de valkuilen en vooral de manier waarop u succes bereikt met onze softwareontwikkeling op maat.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader