fbpx

Power-Packer

Desktopprogramma voor metaalindustrie

Interne workflow-applicatie

Over de opdracht

In de metaal gaan onderdelen vaak langs allerlei medewerkers en bewerkingen. Hoe houdt een bedrijf dan overzicht in de status én de kwaliteit? APPelit ontwikkelde daarom als strategisch bouwer van maatwerksoftware voor Power-Packer een workflow-applicatie die precies vertelt wat het management én klanten à la minuten willen weten.

applicatie ontwikkeling
Power Packer dashboard gegevens Power packer analytics dashboard

Wat doet de software?

Producten volgen & meten

Via de softwareapplicatie houdt het bedrijf precies bij wat er met bepaalde onderdelen is gebeurd of nog moet gebeuren. In de praktijk betekent dit in het bijzonder in welk bad ze zijn geweest: van ontvetter en zink- en fluoridebad tot fosfaatbad. Want ultraschoon is van levensbelang voor de vele bijzondere onderdelen die het bedrijf maakt voor onder meer auto’s en andere voertuigen; immers, één ‘storinkje’ in elektronica en een hele auto valt uit …

Handige functies

De bedrijfssoftware houdt van alles bij. Zoals:

 • te zetten/gezette bewerkingsstappen
 • mensen die eraan meewerkten
 • dag- en achtwekengrafieken

notificaties sturen

 • meten

Hoe & waar draait de software?

De bedrijfssoftware draait in de cloud. Power-Packer host het programma hiervoor zelf on-site en laat het werken via de desktop van de medewerkers op de werkvloer.

Meer over de techniek

De applicatie meet bij elk bad en iedere fase tijdens een hele dag hoe de waardes zijn. Ook houdt deze bij in welke fase van het proces het onderdeel zich bevindt. En wie eraan werkten (rollen). Gaat er iets niet goed? Of moeten medewerkers ergens rekening mee houden? Dan biedt de software de mogelijkheid een bericht (notificatie) te sturen. Verder geeft het programma de vele handelingen en meetresultaten in grafieken weer.

Over de opdrachtgever

Power-Packer

Oplossingen voor onder meer de automotive, bedrijfsvoertuigen en off-highway in de (land/mijn/bos)bouw, dat is de kracht van Power-Packer. Het wereldwijd opererende concern ontwikkelt al meer dan 50 jaar hydraulische positie- en bewegingscontrolepunten. Bijvoorbeeld om wagens te kantelen, te vergrendelen, te laten heffen of te stabiliseren, zie Power-Packer.com.

Soort applicatie

Maatwerk Bedrijfssoftware

Werkt ook uw organisatie met complexe taken? Dan schieten standaard softwarepakketten vaak te kort. Of de kosten rijzen de pan uit als u een licentie voor veel gebruikers nodig hebt. Software ontwikkeling op maat biedt dan een betere oplossing. Dankzij jaren ervaring bij grote én kleine organisaties kennen we de valkuilen en vooral de manier waarop u succes bereikt met onze softwareontwikkeling op maat.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten