fbpx

Pluimers

Android verkoopapp voor beurzen & onderweg

Android verkoop-app

Altijd productfilmpjes bij de hand

Als accountmanager is het meestal onmogelijk om het complete productaanbod mee te brengen naar (potentiële) klanten; laat staan om ze te demonstreren. Datzelfde geldt voor meebrengen naar beurzen, waar de meterprijs van stands ook nog eens een duit in het zakje doet. Hoe overtuigt u dan potentiële klanten van uw aanbod? Pluimers Isolatie liet APPelit hiervoor een Android verkoopapp voor tablets ontwikkelen. Mét productfilmpjes. Nu hebben alle accountmanagers voortaan het hele assortiment en elke demo in hun broekzak. Nou ja, gezien de grootte van een tablet in hun tas dan…

Wat doet de app?

Video’s, 360 graden foto’s en meer

De basis van de applicatie is dat relaties pagina’s kunnen bekijken met producten. En dan in het bijzonder met demofilmpjes hiervan. Ook 360 graden foto’s staan hier. Onze opdrachtgever wilde verder vooral zelf de applicatie kunnen beheren via een praktisch cms-systeem. Daar zorgden we dus voor. Omdat de accountmanagers met tablets rondlopen, is dit formaat beeldscherm als uitgangspunt genomen. Zo krijgen relaties in een mooi formaat alles te zien.

Handige functies

 • Uitklapvenster met details als men klikt op een dienst
 • Beheer via cms
 • Mediabibliotheek met mapstructuur

Klantgegevens verzamelen

Een van de praktische tools binnen de software is een klantformulier. Op beurzen of bij andere gelegenheden vult de accountmanager hier eenvoudig de belangrijkste klantgegevens in. Dat scheelt veel papierwerk.

Over de opdrachtgever

Pluimers Isolatie

De Rijssense onderneming Pluimers is al zo’n 50 jaar een begrip in Nederland. Het bedrijf verzorgt isolatie en helpt hiermee particulieren en ondernemers veel geld te besparen op hun energiekosten. Van spouwmuur, vloer en dak tot isolatieglas – Pluimers regelt het. En dat is natuurlijk ook nog eens heel duurzaam; zo draagt het bedrijf een steentje bij aan de toekomst van de aarde.

Soort applicatie

Android tablet verkooptool

Dit type applicatie valt in de categorie verkooptools. Het biedt het bedrijf en zijn vertegenwoordigers houvast bij de verkoop. Omdat veruit de meeste mensen een Android telefoon of tablet hebben, is de software puur voor dit besturingssysteem ontwikkeld. Ook u helpen we graag met onze jarenlange ervaring op dit gebied. Ontdek hiervoor alles over onze hulp als Android app ontwikkelaar.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten