fbpx

Pluimers

Android verkoopapp voor beurzen & onderweg

Android verkoop-app

Altijd productfilmpjes bij de hand

Als accountmanager is het meestal onmogelijk om het complete productaanbod mee te brengen naar (potentiële) klanten; laat staan om ze te demonstreren. Datzelfde geldt voor meebrengen naar beurzen, waar de meterprijs van stands ook nog eens een duit in het zakje doet. Hoe overtuigt u dan potentiële klanten van uw aanbod? Pluimers Isolatie liet APPelit hiervoor een Android verkoopapp voor tablets ontwikkelen. Mét productfilmpjes. Nu hebben alle accountmanagers voortaan het hele assortiment en elke demo in hun broekzak. Nou ja, gezien de grootte van een tablet in hun tas dan…

koud in huis

Wat doet de app?

Video’s, 360 graden foto’s en meer

De basis van de applicatie is dat relaties pagina’s kunnen bekijken met producten. En dan in het bijzonder met demofilmpjes hiervan. Ook 360 graden foto’s staan hier. Onze opdrachtgever wilde verder vooral zelf de applicatie kunnen beheren via een praktisch cms-systeem. Daar zorgden we dus voor. Omdat de accountmanagers met tablets rondlopen, is dit formaat beeldscherm als uitgangspunt genomen. Zo krijgen relaties in een mooi formaat alles te zien.

Handige functies

 • Uitklapvenster met details als men klikt op een dienst
 • Beheer via cms
 • Mediabibliotheek met mapstructuur

Klantgegevens verzamelen

Een van de praktische tools binnen de software is een klantformulier. Op beurzen of bij andere gelegenheden vult de accountmanager hier eenvoudig de belangrijkste klantgegevens in. Dat scheelt veel papierwerk.

Over de opdrachtgever

Pluimers Isolatie

De Rijssense onderneming Pluimers is al zo’n 50 jaar een begrip in Nederland. Het bedrijf verzorgt isolatie en helpt hiermee particulieren en ondernemers veel geld te besparen op hun energiekosten. Van spouwmuur, vloer en dak tot isolatieglas – Pluimers regelt het. En dat is natuurlijk ook nog eens heel duurzaam; zo draagt het bedrijf een steentje bij aan de toekomst van de aarde.

Soort applicatie

Android tablet verkooptool

Dit type applicatie valt in de categorie verkooptools. Het biedt het bedrijf en zijn vertegenwoordigers houvast bij de verkoop. Omdat veruit de meeste mensen een Android telefoon of tablet hebben, is de software puur voor dit besturingssysteem ontwikkeld. Ook u helpen we graag met onze jarenlange ervaring op dit gebied. Ontdek hiervoor alles over onze hulp als Android app ontwikkelaar.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 115 recensies
  beoordeel ons op
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten