fbpx

Chauffeurs-app

Praktische app voor chauffeurs bij in/uitladen goederen

MAPON

Voertuigvolging & goederenscan

Als goederenproducent wilt u vast op de hoogte zijn van waar en wanneer goederen in- en uitgeladen worden. Hiervoor ontwikkelden we bij APPelit namens een opdrachtgever Mapon: een Android-applicatie waarmee chauffeurs onderweg doorgeven welke goederen ze meenemen en afleveren.

vrachtwagen chauffeur

Track & trace en meer

Wat doet de chauffeurs app?

De basis van deze software is dat chauffeurs met een barcode alle goederen of pallets scannen. Dat gebeurt op het moment van afleveren of ophalen. Speciaal voor deze software ontwikkelden we een koppeling (API). Die haalt inloggegevens op van een server, net als een voertuiglijst. Die lijst heeft een ‘geheugen’; zo hoeven de chauffeurs, die meestal met een vaste wagen rijden, niet steeds opnieuw hun wagengegevens in te voeren.

Verder haalt de koppeling automatisch het adres op waar de vrachtwagen staat op het moment dat de chauffeur de barcode scant. Alle gegevens worden automatisch verzameld op een speciale server. Hiervandaan stuurt de opdrachtgever bijvoorbeeld een xml-versie van de informatie naar het transportbedrijf van de goederenproducent.

Handige functies in de app

 • Talen zelf in te stellen: van NL en ENG tot FR
 • Slim wireframe/schermstructuur met o.a. scherm voor inlog, welkom, hoofdmenu, barcode-scan, opmerkingen/schademeldingen en schadefoto’s
 • Rapportering met scancode, transporteur, locatie/tijd en meer
 • Filtermogelijkheid op elk van de onderdelen uit de rapportering
 • Naar wens aflevernota met handtekening van ontvanger versturen

Over de opdrachtgever

Mapon

Een effectieve en eenvoudige manier om voertuigen en bedrijfsmiddelen op afstand te volgen. Dát is wat Mapon biedt. Het internationale bedrijf met vestigingen in Spanje, Nederland, Estland en Finland helpt daarmee organisaties hun wagenpark beheren op een eenvoudige, krachtige manier. Een manier die ook nog eens kosten bespaart.

Soort software

Android track-and-trace-applicatie

De techniek van nu biedt zo veel mogelijkheden. Satellieten volgen trackers overal en dan is het daarna een koud kunstje om met die gegevens koppelingen te maken of nieuwe applicaties te ontwikkelen; applicaties die naast de trackinformatie meer gegevens uitwisselen. Wij hebben hierin volop ervaring en helpen ook u graag. Meer inspiratie opdoen? Check eens hoe een busbedrijf gebruikmaakte van een door ons ontwikkelde track-and-trace busapplicatie.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten