fbpx

QR-Fit

Native iOS & Android App
Speels meer bewegen voor heel NL

Meer in beweging

Over de opdracht

Help, we willen mensen buiten laten bewegen met hun trainer in hun broekzak! Met deze vraag kwam QR-FIT bij APPelit, expert in de ontwikkeling van software op maat. Wij realiseerden daarop een app die het laagdrempelige en innovatieve beweegconcept van het bedrijf mogelijk maakt; op een uitdagende manier die haalbaar is voor iedereen.

qr-fit app

Wat doet de app?

Oefeningen, routes, games & meer

De gratis applicatie biedt beweegroutes in heel Nederland. Langs de route verschijnen op QR-paaltjes en in de smartphone beweegoefeningen, uitdagingen, games, online coaching en nog veel meer. De gebruiker kiest daarbij het niveau: beginner, gemiddeld of gevorderd. De uitdagingen in de ontwikkeling lagen voor ons onder meer in het feit dat de organisatie het beweegconcept ook wil koppelen met gemeenten, zorginstellingen, recreatieparken en meer. En dat lukte! Samen creëren we zo een beweegvriendelijke leefomgeving die inspireert en motiveert!

Over de opdrachtgever

QR-FIT

Op een vernieuwende manier een gezondere samenleving scheppen, dat is wat QR-FIT uit Druten wil bereiken. Meer en beter bewegen zijn hiervoor de sleutelwoorden. Dat haar aanpak op z’n minst veelbelovend is, blijkt wel uit de prijzen die het bedrijf inmiddels won: Stimuleringsprijs Gelders Sportklimaat, Student Business Award 2020 en de titel beste studentenbedrijf in Nijmegen. QR-FIT is dan ook al marktleider op het gebied van beweegroutes. Zie verder QR-FIT.nl.

Soort app

Native App

Als specialist kunnen wij hoogwaardige native apps ontwikkelen. Native apps zijn specifiek ontworpen voor een bepaald besturingssysteem, waardoor ze de volledige functionaliteit en prestaties van het apparaat benutten. Met onze expertise creëren wij native apps die naadloos integreren met de interface en functies van iOS of Android, en optimale gebruikerservaringen bieden. Laat ons u helpen bij het realiseren van uw native app-doelen.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten