fbpx

QR-Fit

Native iOS & Android App
Speels meer bewegen voor heel NL

Meer in beweging

Over de opdracht

Help, we willen mensen buiten laten bewegen met hun trainer in hun broekzak! Met deze vraag kwam QR-FIT bij APPelit, expert in de ontwikkeling van software op maat. Wij realiseerden daarop een app die het laagdrempelige en innovatieve beweegconcept van het bedrijf mogelijk maakt; op een uitdagende manier die haalbaar is voor iedereen.

qr-fit app

Wat doet de app?

Oefeningen, routes, games & meer

De gratis applicatie biedt beweegroutes in heel Nederland. Langs de route verschijnen op QR-paaltjes en in de smartphone beweegoefeningen, uitdagingen, games, online coaching en nog veel meer. De gebruiker kiest daarbij het niveau: beginner, gemiddeld of gevorderd. De uitdagingen in de ontwikkeling lagen voor ons onder meer in het feit dat de organisatie het beweegconcept ook wil koppelen met gemeenten, zorginstellingen, recreatieparken en meer. En dat lukte! Samen creëren we zo een beweegvriendelijke leefomgeving die inspireert en motiveert!

Over de opdrachtgever

QR-FIT

Op een vernieuwende manier een gezondere samenleving scheppen, dat is wat QR-FIT uit Druten wil bereiken. Meer en beter bewegen zijn hiervoor de sleutelwoorden. Dat haar aanpak op z’n minst veelbelovend is, blijkt wel uit de prijzen die het bedrijf inmiddels won: Stimuleringsprijs Gelders Sportklimaat, Student Business Award 2020 en de titel beste studentenbedrijf in Nijmegen. QR-FIT is dan ook al marktleider op het gebied van beweegroutes. Zie verder QR-FIT.nl.

Soort app

Native App

Als specialist kunnen wij hoogwaardige native apps ontwikkelen. Native apps zijn specifiek ontworpen voor een bepaald besturingssysteem, waardoor ze de volledige functionaliteit en prestaties van het apparaat benutten. Met onze expertise creëren wij native apps die naadloos integreren met de interface en functies van iOS of Android, en optimale gebruikerservaringen bieden. Laat ons u helpen bij het realiseren van uw native app-doelen.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten