fbpx

Trooper

Steun je vereniging of goed doel

Software Audit

Over de opdracht

”We willen een grondige evaluatie van onze code en onze Azure-configuratie.” Met die vraag kwam Trooper bij APPelit. De aanleiding? Het bedrijf liet 6 jaar geleden een tool ontwikkelen door een Pools bedrijf en stond inmiddels op het punt om groter op te schalen. Kortom, het wilde de fundamenten evalueren voordat het verder ging bouwen aan de tool.

trooper software audit

Grondige check

Hoe werkt de audit?

Om precies te weten hoe het met de tool is gesteld, voerden we een uitgebreide software audit uit. We namen daarbij alles onder de loep: van codekwaliteit en codeversies tot security. Vooral dat laatste is een belangrijk punt in een tijd waarin verouderde software steeds vaker een lek blijken te hebben en hackers steeds slimmer worden … Wij brachten alles feilloos in kaart.

Technieken achter de oude tool

 • Front-end: Angular
 • Back-end: C#
 • Kleine deeltjes in python & .NET

Over de opdrachtgever

Trooper

De clubliefde van de eigenaar van Trooper gaat zó ver dat deze een manier bedacht om clubs te steunen. Zo ontstond een speciale website waar alle verenigingen zich bij kunnen aansluiten. Een heel team gaat er schuil achter deze Belgische organisatie, die ook in Nederland flink aan de weg timmert.

Soort werk

Software audit

Om een goede software audit te doen, vraagt vaak kennis van veel verschillende programmeertalen. Net zoals bij Trooper hebben namelijk veel bedrijven software die bestaat uit verschillende geprogrammeerde en gecombineerde onderdelen. Wij hebben al die kennis voor u in eigen huis. Dat maakt snel schakelen mogelijk. Sowieso voeren we standaard 2 soorten audits uit: een dynamische software audit en statische software audit. Weten wat dit inhoudt? En hoe we ook ú helpen met een stevige controle? Ontdek hier alles over software audits.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten