fbpx

Trooper

Steun je vereniging of goed doel

Software Audit

Over de opdracht

”We willen een grondige evaluatie van onze code en onze Azure-configuratie.” Met die vraag kwam Trooper bij APPelit. De aanleiding? Het bedrijf liet 6 jaar geleden een tool ontwikkelen door een Pools bedrijf en stond inmiddels op het punt om groter op te schalen. Kortom, het wilde de fundamenten evalueren voordat het verder ging bouwen aan de tool.

applicatie ontwikkeling

Hoe werkt de audit?

Grondige check

Om precies te weten hoe het met de tool is gesteld, voerden we een uitgebreide software audit uit. We namen daarbij alles onder de loep: van codekwaliteit en codeversies tot security. Vooral dat laatste is een belangrijk punt in een tijd waarin verouderde software steeds vaker een lek blijken te hebben en hackers steeds slimmer worden … Wij brachten alles feilloos in kaart.

Technieken achter de oude tool

 • Front-end: Angular
 • Back-end: C#
 • Kleine deeltjes in python & .NET

Over de opdrachtgever

Trooper

De clubliefde van de eigenaar van Trooper gaat zó ver dat deze een manier bedacht om clubs te steunen. Zo ontstond een speciale website waar alle verenigingen zich bij kunnen aansluiten. Een heel team gaat er schuil achter deze Belgische organisatie, die ook in Nederland flink aan de weg timmert, zie Trooper.be/nl.

Soort werk

Software audit

Om een goede software audit te doen, vraagt vaak kennis van veel verschillende programmeertalen. Net zoals bij Trooper hebben namelijk veel bedrijven software die bestaat uit verschillende geprogrammeerde en gecombineerde onderdelen. Wij hebben al die kennis voor u in eigen huis. Dat maakt snel schakelen mogelijk. Sowieso voeren we standaard 2 soorten audits uit: een dynamische software audit en statische software audit. Weten wat dit inhoudt? En hoe we ook ú helpen met een stevige controle? Ontdek hier alles over software audits.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten