fbpx

Webwinkel, online bestelsysteem en meer

Samen komt ‘t voor én van de bakker

Mobiel webwinkel systeem

Site, shop & kassa

Over de opdracht

Patissier en broodspecialist Van Otten gaat altijd voor het beste. Toen het dan ook tijd werd voor een nieuwe website en webshop, kreeg APPelit de opdracht deze te ontwikkelen. Mét koppeling naar de winkelkassa’s, om de voorraad, acties en prijzen synchroon te laten lopen. De bestellingen vliegen nu niet áls warme broodjes over de toonbank, maar zíjn (onder meer) warme broodjes die de webshóp uitvliegen!

applicatie ontwikkeling
Webwinkel, online bestelsysteem en meer Webwinkel systeem

Wat doet de software?

Website

Goede, traditionele bakkerswinkels zijn nog altijd enorm in trek. Wie dus snel een adres nodig heeft, het aanbod wil bekijken of wat achtergrond over de bakkerij zoekt, moet dat direct op de website vinden. Daarom ontwikkelden we een indeling en een aantrekkelijk design op maat. Hierdoor zien webbezoekers nu eerst de winkels, met alle bijbehorende gegevens. Inschrijven voor een nieuwsbrief om op de hoogte te blijven? Dat is eveneens zo gepiept. Via een handig digitaal ‘hamburgermenu’ verschijnt verder met één klik de rest; óók de link naar de webshop.

Er is meer… | Webshop

De webshop staat, behalve de ingebouwde koppeling, los van de website. Hier zien online bezoekers in één oogopslag het complete assortiment: van belegde broodjes tot gebak en van bonbons tot beschuit. In enkele kliks bestelt het publiek hier al het lekkers. Wat voor Van Otten vooral belangrijk is? Dankzij de handige koppeling met het eigen kassasysteem beheert het bedrijf zelf alle details. Dus acties vermelden (en weghalen), prijzen aanpassen en de voorraad bijhouden – het is hierdoor allemaal een eitje. Dit scheelt veel administratieve rompslomp en voorkomt fouten.

Over de opdrachtgever

Van Otten patissier - broodspecialist

Van Otten is een familiebedrijf dat al 3 generaties van vader op zoon gaat. Het bestaat sinds 1928, toen het startte in Enter. Anno nu runnen Eric en Irma van Otten de zaak. Samen breidden ze die zelfs uit naar 5 vestigingen, inclusief lunchcafé en ijssalons. Onder Eric van Ottens bezielende leiding sleepte de winkelketen in 2006 al de titel beste brood- en banketbakkerij van Nederland in de wacht. Verder won het team in de afgelopen jaren meer dan 300 prijzen. Met zijn allen gaan zij dan ook doorlopend voor het beste!

Soort software

Website, shop en kassakoppeling

Voor deze bijzondere website en webshop ontwikkelden we sofware op maat. Waarom? Omdat de standaard webprogramma’s (cms) hier niet goed genoeg voor zijn. Met name de koppeling met de winkelkassa’s vroeg een staaltje van ontwikkeltechniek; iets waar wij enorm blij van worden. Overweegt u ook een eigen webshop? Of hebt u er misschien al eentje laten maken? Ontdek dan eens hoe wij webshops aanpakken. Of doe de gratis webshop test.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten