fbpx

Webwinkel, online bestelsysteem en meer

Samen komt ‘t voor én van de bakker

Mobiel webwinkel systeem

Site, shop & kassa

Over de opdracht

Patissier en broodspecialist Van Otten gaat altijd voor het beste. Toen het dan ook tijd werd voor een nieuwe website en webshop, kreeg APPelit de opdracht deze te ontwikkelen. Mét koppeling naar de winkelkassa’s, om de voorraad, acties en prijzen synchroon te laten lopen. De bestellingen vliegen nu niet áls warme broodjes over de toonbank, maar zíjn (onder meer) warme broodjes die de webshóp uitvliegen!

applicatie ontwikkeling
Webwinkel, online bestelsysteem en meer Webwinkel systeem

Wat doet de software?

Website

Goede, traditionele bakkerswinkels zijn nog altijd enorm in trek. Wie dus snel een adres nodig heeft, het aanbod wil bekijken of wat achtergrond over de bakkerij zoekt, moet dat direct op de website vinden. Daarom ontwikkelden we een indeling en een aantrekkelijk design op maat. Hierdoor zien webbezoekers nu eerst de winkels, met alle bijbehorende gegevens. Inschrijven voor een nieuwsbrief om op de hoogte te blijven? Dat is eveneens zo gepiept. Via een handig digitaal ‘hamburgermenu’ verschijnt verder met één klik de rest; óók de link naar de webshop.

Er is meer… | Webshop

De webshop staat, behalve de ingebouwde koppeling, los van de website. Hier zien online bezoekers in één oogopslag het complete assortiment: van belegde broodjes tot gebak en van bonbons tot beschuit. In enkele kliks bestelt het publiek hier al het lekkers. Wat voor Van Otten vooral belangrijk is? Dankzij de handige koppeling met het eigen kassasysteem beheert het bedrijf zelf alle details. Dus acties vermelden (en weghalen), prijzen aanpassen en de voorraad bijhouden – het is hierdoor allemaal een eitje. Dit scheelt veel administratieve rompslomp en voorkomt fouten.

Over de opdrachtgever

Van Otten patissier - broodspecialist

Van Otten is een familiebedrijf dat al 3 generaties van vader op zoon gaat. Het bestaat sinds 1928, toen het startte in Enter. Anno nu runnen Eric en Irma van Otten de zaak. Samen breidden ze die zelfs uit naar 5 vestigingen, inclusief lunchcafé en ijssalons. Onder Eric van Ottens bezielende leiding sleepte de winkelketen in 2006 al de titel beste brood- en banketbakkerij van Nederland in de wacht. Verder won het team in de afgelopen jaren meer dan 300 prijzen. Met zijn allen gaan zij dan ook doorlopend voor het beste!

Soort software

Website, shop en kassakoppeling

Voor deze bijzondere website en webshop ontwikkelden we sofware op maat. Waarom? Omdat de standaard webprogramma’s (cms) hier niet goed genoeg voor zijn. Met name de koppeling met de winkelkassa’s vroeg een staaltje van ontwikkeltechniek; iets waar wij enorm blij van worden. Overweegt u ook een eigen webshop? Of hebt u er misschien al eentje laten maken? Ontdek dan eens hoe wij webshops aanpakken. Of doe de gratis webshop test.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten