fbpx

Webwinkel, online bestelsysteem en meer

Samen komt ‘t voor én van de bakker

Mobiel webwinkel systeem

Site, shop & kassa

Over de opdracht

Patissier en broodspecialist Van Otten gaat altijd voor het beste. Toen het dan ook tijd werd voor een nieuwe website en webshop, kreeg APPelit de opdracht deze te ontwikkelen. Mét koppeling naar de winkelkassa’s, om de voorraad, acties en prijzen synchroon te laten lopen. De bestellingen vliegen nu niet áls warme broodjes over de toonbank, maar zíjn (onder meer) warme broodjes die de webshóp uitvliegen!

applicatie ontwikkeling
Webwinkel, online bestelsysteem en meer Webwinkel systeem

Wat doet de software?

Website

Goede, traditionele bakkerswinkels zijn nog altijd enorm in trek. Wie dus snel een adres nodig heeft, het aanbod wil bekijken of wat achtergrond over de bakkerij zoekt, moet dat direct op de website vinden. Daarom ontwikkelden we een indeling en een aantrekkelijk design op maat. Hierdoor zien webbezoekers nu eerst de winkels, met alle bijbehorende gegevens. Inschrijven voor een nieuwsbrief om op de hoogte te blijven? Dat is eveneens zo gepiept. Via een handig digitaal ‘hamburgermenu’ verschijnt verder met één klik de rest; óók de link naar de webshop.

Er is meer… | Webshop

De webshop staat, behalve de ingebouwde koppeling, los van de website. Hier zien online bezoekers in één oogopslag het complete assortiment: van belegde broodjes tot gebak en van bonbons tot beschuit. In enkele kliks bestelt het publiek hier al het lekkers. Wat voor Van Otten vooral belangrijk is? Dankzij de handige koppeling met het eigen kassasysteem beheert het bedrijf zelf alle details. Dus acties vermelden (en weghalen), prijzen aanpassen en de voorraad bijhouden – het is hierdoor allemaal een eitje. Dit scheelt veel administratieve rompslomp en voorkomt fouten.

Over de opdrachtgever

Van Otten patissier - broodspecialist

Van Otten is een familiebedrijf dat al 3 generaties van vader op zoon gaat. Het bestaat sinds 1928, toen het startte in Enter. Anno nu runnen Eric en Irma van Otten de zaak. Samen breidden ze die zelfs uit naar 5 vestigingen, inclusief lunchcafé en ijssalons. Onder Eric van Ottens bezielende leiding sleepte de winkelketen in 2006 al de titel beste brood- en banketbakkerij van Nederland in de wacht. Verder won het team in de afgelopen jaren meer dan 300 prijzen. Met zijn allen gaan zij dan ook doorlopend voor het beste!

Soort software

Website, shop en kassakoppeling

Voor deze bijzondere website en webshop ontwikkelden we sofware op maat. Waarom? Omdat de standaard webprogramma’s (cms) hier niet goed genoeg voor zijn. Met name de koppeling met de winkelkassa’s vroeg een staaltje van ontwikkeltechniek; iets waar wij enorm blij van worden. Overweegt u ook een eigen webshop? Of hebt u er misschien al eentje laten maken? Ontdek dan eens hoe wij webshops aanpakken. Of doe de gratis webshop test.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten