fbpx

Webwinkel, online bestelsysteem en meer

Samen komt ‘t voor én van de bakker

Mobiel webwinkel systeem

Site, shop & kassa

Over de opdracht

Patissier en broodspecialist Van Otten gaat altijd voor het beste. Toen het dan ook tijd werd voor een nieuwe website en webshop, kreeg APPelit de opdracht deze te ontwikkelen. Mét koppeling naar de winkelkassa’s, om de voorraad, acties en prijzen synchroon te laten lopen. De bestellingen vliegen nu niet áls warme broodjes over de toonbank, maar zíjn (onder meer) warme broodjes die de webshóp uitvliegen!

applicatie ontwikkeling
Webwinkel, online bestelsysteem en meer Webwinkel systeem

Wat doet de software?

Website

Goede, traditionele bakkerswinkels zijn nog altijd enorm in trek. Wie dus snel een adres nodig heeft, het aanbod wil bekijken of wat achtergrond over de bakkerij zoekt, moet dat direct op de website vinden. Daarom ontwikkelden we een indeling en een aantrekkelijk design op maat. Hierdoor zien webbezoekers nu eerst de winkels, met alle bijbehorende gegevens. Inschrijven voor een nieuwsbrief om op de hoogte te blijven? Dat is eveneens zo gepiept. Via een handig digitaal ‘hamburgermenu’ verschijnt verder met één klik de rest; óók de link naar de webshop.

Er is meer… | Webshop

De webshop staat, behalve de ingebouwde koppeling, los van de website. Hier zien online bezoekers in één oogopslag het complete assortiment: van belegde broodjes tot gebak en van bonbons tot beschuit. In enkele kliks bestelt het publiek hier al het lekkers. Wat voor Van Otten vooral belangrijk is? Dankzij de handige koppeling met het eigen kassasysteem beheert het bedrijf zelf alle details. Dus acties vermelden (en weghalen), prijzen aanpassen en de voorraad bijhouden – het is hierdoor allemaal een eitje. Dit scheelt veel administratieve rompslomp en voorkomt fouten.

Over de opdrachtgever

Van Otten patissier - broodspecialist

Van Otten is een familiebedrijf dat al 3 generaties van vader op zoon gaat. Het bestaat sinds 1928, toen het startte in Enter. Anno nu runnen Eric en Irma van Otten de zaak. Samen breidden ze die zelfs uit naar 5 vestigingen, inclusief lunchcafé en ijssalons. Onder Eric van Ottens bezielende leiding sleepte de winkelketen in 2006 al de titel beste brood- en banketbakkerij van Nederland in de wacht. Verder won het team in de afgelopen jaren meer dan 300 prijzen. Met zijn allen gaan zij dan ook doorlopend voor het beste!

Soort software

Website, shop en kassakoppeling

Voor deze bijzondere website en webshop ontwikkelden we sofware op maat. Waarom? Omdat de standaard webprogramma’s (cms) hier niet goed genoeg voor zijn. Met name de koppeling met de winkelkassa’s vroeg een staaltje van ontwikkeltechniek; iets waar wij enorm blij van worden. Overweegt u ook een eigen webshop? Of hebt u er misschien al eentje laten maken? Ontdek dan eens hoe wij webshops aanpakken. Of doe de gratis webshop test.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader