fbpx

Dynamic Ear

iOS native app meet geluid & biedt gehoorbescherming

Iedereen mag het horen

Over de opdracht | iOS native app

Technologie van apps verandert snel. Liet u al eens een app bouwen, dan is de technologie in no time verouderd. Ook vraagt de maatschappij steeds om een actueler design. Wilt u daarnaast dat uw app correspondeert met bestaande hardware? Dan wordt het hoog tijd om uw applicatie te laten herschrijven. Dit was precies wat er speelde bij de Phonak ALT van Dynamic Ear Company toen zij bij APPelit aanklopte.

applicatie ontwikkeling

Werking

Onze aanpak

Het Phonak Acoustic Leakage System (ALT) is een draagbare lektester om de juiste afdichting van op maat gemaakte (en universele) oordopjes te controleren. Superpraktisch, omdat de techniek het geluid op de oren live test. De gebruiker ziet bijvoorbeeld op de app of de oordop goed zit. Dat gebeurt terwijl de meting wordt gedaan. Bij APPelit herschreven we de bestaande applicatie hiervoor naar een nieuwere en modernere standaard; een standaard die ook goed koppelde met de hardware voor metingen. Verder voegden we functies toe. Zoals de mogelijkheid om de mobiele telefoon met app overdwars te houden (landscapmodus). Vanzelfsprekend kreeg het design ook een compleet eigentijdser jasje.

Functies in de app

 • Kalibreren
 • Instellingen
 • Meten klant
 • Meten zonder verslag

Over de opdrachtgever

Dynamic Ear Company

In Delft huist het kantoor van Dynamic Ear Company. Het produceert hoogstaande techniek als het gaat om geluid en gehoorbescherming. Of het nu gaat om omgevingsgeluid voor koptelefoons te filteren, universele oordopjes te ontwikkelen voor muziek, vrije tijd industrie en militairen – de vergaande technologie die het bedrijf gebruikt, maakt het voor mensen mogelijk om onder alle omstandigheden verantwoord om te gaan met ons kostbare orgaan: de oren. Bekijk de Dynamic Ear Company app.

Soort applicatie

iOS native app

De iPhone van Apple is een van de meest populaire en geavanceerde smartphone wereldwijd. Daarom is de applicatie van Dynamic Ear Company ontwikkeld in iOS. Wij hebben jarenlange ervaring met de native-technologie die hierachter zit. Overweegt u ook zo’n applicatie te laten bouwen of aanpassen? Dan hebben we alvast 5 tips voor u op een rij gezet. Ook u helpen we graag als u een iOS app wit laten maken

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten