fbpx

Dynamic Ear

iOS native app meet geluid & biedt gehoorbescherming

Iedereen mag het horen

Over de opdracht | iOS native app

Technologie van apps verandert snel. Liet u al eens een app bouwen, dan is de technologie in no time verouderd. Ook vraagt de maatschappij steeds om een actueler design. Wilt u daarnaast dat uw app correspondeert met bestaande hardware? Dan wordt het hoog tijd om uw applicatie te laten herschrijven. Dit was precies wat er speelde bij de Phonak ALT van Dynamic Ear Company toen zij bij APPelit aanklopte.

gehoorbescherming

Werking

Onze aanpak

Het Phonak Acoustic Leakage System (ALT) is een draagbare lektester om de juiste afdichting van op maat gemaakte (en universele) oordopjes te controleren. Superpraktisch, omdat de techniek het geluid op de oren live test. De gebruiker ziet bijvoorbeeld op de app of de oordop goed zit. Dat gebeurt terwijl de meting wordt gedaan. Bij APPelit herschreven we de bestaande applicatie hiervoor naar een nieuwere en modernere standaard; een standaard die ook goed koppelde met de hardware voor metingen. Verder voegden we functies toe. Zoals de mogelijkheid om de mobiele telefoon met app overdwars te houden (landscapmodus). Vanzelfsprekend kreeg het design ook een compleet eigentijdser jasje.

Functies in de app

 • Kalibreren
 • Instellingen
 • Meten klant
 • Meten zonder verslag

Over de opdrachtgever

Dynamic Ear Company

In Delft huist het kantoor van Dynamic Ear Company. Het produceert hoogstaande techniek als het gaat om geluid en gehoorbescherming. Of het nu gaat om omgevingsgeluid voor koptelefoons te filteren, universele oordopjes te ontwikkelen voor muziek, vrije tijd industrie en militairen – de vergaande technologie die het bedrijf gebruikt, maakt het voor mensen mogelijk om onder alle omstandigheden verantwoord om te gaan met ons kostbare orgaan: de oren. Bekijk de Dynamic Ear Company app.

Soort applicatie

iOS native app

De iPhone van Apple is een van de meest populaire en geavanceerde smartphone wereldwijd. Daarom is de applicatie van Dynamic Ear Company ontwikkeld in iOS. Wij hebben jarenlange ervaring met de native-technologie die hierachter zit. Overweegt u ook zo’n applicatie te laten bouwen of aanpassen? Dan hebben we alvast 5 tips voor u op een rij gezet. Ook u helpen we graag als u een iOS app wilt laten maken

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  ivar te riele
  ivar te riele
  1696489271
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  js_loader
  Sluiten