fbpx

THINK TWICE,
CODE ONCE 📣

Door eerst te luisteren en dan pas te doen, krijgt u de beste oplossing voor uw software op maat!

Software ontwikkelaar
met slimme onderzoeksfasen &
monitoring na oplevering

Dit drijft ons

Aan alleen programmeertaal hebt u niets. Aan oplossingen die u helpen verbeteren en groeien wél. Daarom vindt u bij APPelit naast creatieve programmeurs ook strategen, welke compleet in uw wereld duiken. Doel? Uw bedrijf gericht helpen en u enthousiast houden vanaf het eerste contact. Met advies en ontwikkeling op maat voor software en apps waarmee u doelen haalt.

Alleen de beste, hoog gekwalificeerde, top talenten treft u bij ons aan… Buiten programmeerkunde, treft u kennis aan van onder andere wiskunde, bouwkunde en natuurkunde. Daarom begrijpen wij wat u en uw business doet, zodat we de puzzel snel opgelost krijgen. Met onze toewijding leveren wij hoge kwalitatieve en betaalbare software, welke onderhoudsarm is en waar u jaren lang plezier van hebt!

💡Betrouwbare oplossingen

♟️Strategische partner

📘10+ jaar kennis en ervaring

Zo zien we ons werk

Wij zien software niet als doel, maar als middel voor uw probleem. We brainstormen met u in begrijpelijke taal over oplossingen en uw bedrijfsdoelen. Oplossingen die vervolgens meetbaar werken. Zo slaagt u.

Onze eigen ICT specialisten opereren vanuit verschillende landen om 24/7 service te kunnen bieden. Ons team bestaat uit o.a. business analisten, designers, UI/UX, front-end devs, backend devs, DevOps én testers. De juiste ervaring én expertise om snel resultaat te boeken:

✅ Deadline? Kom maar op!

✅ Direct starten? Geen wachttijd!

✅ Doorgroeien? Schaalbaar op alle fronten!

✅ Dedicated teams? Alle aandacht voor het project!

De maatschappij?
Dat zijn wij!

‘We benne op de wereld om mekaar te hellepen nietwaar’. Jaren geleden klonk deze songtekst op de radio. Die tekst klopt ook nu nog, vinden wij. Zien we dus dat goede doelen of maatschappelijke instanties worstelen met digitale ontwikkelingen? Dan staan we klaar.

Dus… geldt dit voor uw doel of instantie? Neem contact op. We sparren graag met u over nieuwe ideeën of een goededoelen-app.

Wij dragen een warm hart toe aan 💜

de nierstichting voedselbank west twente Nederlandse Lepra Stichting APPelit is een erkend leerbedrijf stichting edukans baketainer

kom werken bij APPelit - een erkend leerbedrijf

Leren in de praktijk

Op weg naar ‘n topjob

Ben je mbo of hbo-student? En zoek je een opdracht, stage of leerbaan? Meld je dan bij APPelit. Hier leer je alle ins en outs van ons mooie ICT-vak in de praktijk.

Bel of mail: info@appelit.com of 085 – 060 3548.

Software als doel of middel?

Echt succes halen met uw software, dat lukt als u het doel hierachter helder hebt. Klinkt logisch. Toch blijkt vaak dat organisaties nieuwe software laten maken ‘omdat de huidige veroudert’. Wij helpen u graag helder te krijgen hoe software u als organisatie vérder helpt. Hierbij is geen uitdaging te groot of vraagstuk te complex voor ons.

Zo wordt software een middel dat u iets oplevert. In plaats van een doel op zich.

Ons team bestaat veelal uit ervaren krachten, op medior en senior level. Dagelijks hebben wij te maken met projecten in verschillende technology stacks, denk hierbij aan; React, Node, Vue, Python, PHP, Angular, Swift, React Native, Android, Java, Rails, DevOps, MySQL, PostgreSQL, Oracle, Machine Learning, Data en AI.
En wat betreft infrastructuur; AWS, Google Cloud, Microsoft Azure, IBM Cloud, Heroku, Kubernetes, Docker en meer.

We zoeken voor elk project de beste oplossing en nemen geen genoegen met minder. Zo krijgt u het meeste waar voor uw geld, en dat is naast kwaliteit; schaalbaarheid + flexibiliteit voor nu én in de toekomst!

Fases voor succes

Over mislukte ICT-projecten lezen we geregeld in de media. Met APPelit voorkomt u dit. Wij leveren namelijk op in stappen (Scrum). De reden? Is er tussendoor iets niet naar uw wens, dan sturen we samen simpel bij. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en krijgt u echt waar voor uw geld.

Over geld gesproken: ook dat wordt nooit een verrassing. U betaalt bij ons naar wens een fixed project price of een vast maandtarief bij de inzet van volledige teams.

Onze fases:

1. Cliff 🧗

2. Bridge 🌉

3. Jump 🏂

4. Monitoring 👀

5. Fly 💸

‘’Uw doel is onze leidraad. Daarom stellen we dit eerst samen scherp voor we gaan ontwikkelen. Uw garantie voor succes.’’


applicatie ontwikkeling

Waarom APPelit?

  • software & apps op topniveau
  • ervaren & betrouwbare partner
  • 7 dagen per week beschikbaar (voor alles!)
  • duidelijk over kosten, zonder kleine lettertjes
  • succes door strategiesessies & testfases
  • uw garantiebewijs voor makkelijker ondernemen

Zij gingen u al voor

BEKIJK HIER ONZE CASES
Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
Wouter Smit
Wouter Smit
09:20 22 Nov 22
Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
Michel Dolné
Michel Dolné
08:05 18 Nov 22
Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
Huseyin Yildiz
Huseyin Yildiz
18:50 17 Nov 22
APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
Susanne Paf
Susanne Paf
16:39 17 Nov 22
Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
Rogier Gigengack
Rogier Gigengack
12:25 16 Nov 22
js_loader
Sluiten