fbpx

THINK TWICE,
CODE ONCE.

Door eerst te luisteren en dan pas te doen, krijgt u de beste oplossing voor uw software op maat!

Software ontwikkelaar
met slimme onderzoeksfasen &
monitoring na oplevering

Dit drijft ons

Aan alleen programmeertaal hebt u niets. Aan oplossingen die u helpen verbeteren en groeien wél. Daarom vindt u bij APPelit naast creatieve programmeurs ook strategen, welke compleet in uw wereld duiken. Doel? Uw bedrijf gericht helpen en u enthousiast houden vanaf het eerste contact. Met advies en ontwikkeling op maat voor software en apps waarmee u doelen haalt.

Alleen de beste, hoog gekwalificeerde, top talenten treft u bij ons aan… Buiten programmeerkunde, treft u kennis aan van onder andere wiskunde, bouwkunde en natuurkunde. Daarom begrijpen wij wat u en uw business doet, zodat we de puzzel snel opgelost krijgen. Met onze toewijding leveren wij hoge kwalitatieve en betaalbare software, welke onderhoudsarm is en waar u jaren lang plezier van hebt!

💡Betrouwbare oplossingen

♟️Strategische partner

📘10+ jaar kennis en ervaring

🎓 ISO 27001 / NEN7510 gecertificeerd

Zo zien we ons werk

Wij zien software niet als doel, maar als middel voor uw probleem. We brainstormen met u in begrijpelijke taal over oplossingen en uw bedrijfsdoelen. Oplossingen die vervolgens meetbaar werken. Zo slaagt u.

Onze eigen ICT specialisten opereren vanuit verschillende landen om 24/7 service te kunnen bieden. Ons team bestaat uit o.a. business analisten, designers, UI/UX, front-end devs, backend devs, DevOps én testers. De juiste ervaring én expertise om snel resultaat te boeken:

✅ Deadline? Kom maar op!

✅ Direct starten? Geen wachttijd!

✅ Doorgroeien? Schaalbaar op alle fronten!

✅ Dedicated teams? Alle aandacht voor het project!

Digitale steun,
Maatschappelijke impact!

In een wereld die steeds verandert, blijft onze missie hetzelfde: elkaar ondersteunen waar nodig. Wanneer goede doelen of maatschappelijke organisaties uitdagingen ervaren met digitale ontwikkelingen, staan we paraat om te assisteren.

Heeft uw organisatie hulp nodig bij het navigeren door de digitale wereld? Neem contact op. Wij zijn enthousiast om samen te werken aan nieuwe ideeën of het ontwikkelen van een applicatie specifiek voor uw doel.

Wij dragen een warm hart toe aan 💜

de nierstichting voedselbank west twente Nederlandse Lepra Stichting stichting edukans baketainer Trooper Belgie

kom werken bij APPelit - een erkend leerbedrijf

Leren in de praktijk

Op weg naar ‘n topjob

Ben je mbo of hbo-student? En zoek je een opdracht, stage of leerbaan? Meld je dan bij APPelit. Hier leer je alle ins en outs van ons mooie ICT-vak in de praktijk.

Bel of mail: info@appelit.com of 085 – 060 3548.

Software als doel of middel?

Echt succes halen met uw software, dat lukt als u het doel hierachter helder hebt. Klinkt logisch. Toch blijkt vaak dat organisaties nieuwe software laten maken ‘omdat de huidige veroudert’. Wij helpen u graag helder te krijgen hoe software u als organisatie vérder helpt. Hierbij is geen uitdaging te groot of vraagstuk te complex voor ons.

Zo wordt software een middel dat u iets oplevert. In plaats van een doel op zich.

Ons team bestaat veelal uit ervaren krachten, op medior en senior level. Dagelijks hebben wij te maken met projecten in verschillende technology stacks, denk hierbij aan; React, Node, Vue, Python, PHP, Angular, Swift, React Native, Android, Java, Rails, DevOps, MySQL, PostgreSQL, Oracle, Machine Learning, Data en AI.
En wat betreft infrastructuur; AWS, Google Cloud, Microsoft Azure, IBM Cloud, Heroku, Kubernetes, Docker en meer.

We zoeken voor elk project de beste oplossing en nemen geen genoegen met minder. Zo krijgt u het meeste waar voor uw geld, en dat is naast kwaliteit; schaalbaarheid + flexibiliteit voor nu én in de toekomst!

Fases voor succes

Over mislukte ICT-projecten lezen we geregeld in de media. Met APPelit voorkomt u dit. Wij leveren namelijk op in stappen (Scrum). De reden? Is er tussendoor iets niet naar uw wens, dan sturen we samen simpel bij. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en krijgt u echt waar voor uw geld.

Over geld gesproken: ook dat wordt nooit een verrassing. U betaalt bij ons naar wens een fixed project price of een vast maandtarief bij de inzet van volledige teams.

Onze fases:

1. Cliff 🧗

2. Bridge 🌉

3. Jump 🏂

4. Monitoring 👀

5. Fly 💸

‘’Uw doel is onze leidraad. Daarom stellen we dit eerst samen scherp voor we gaan ontwikkelen. Uw garantie voor succes.’’


applicatie ontwikkeling

Waarom APPelit?

  • software & apps op topniveau
  • ervaren & betrouwbare partner
  • ISO27001 / NEN7510 gecertificeerd
  • 7 dagen per week beschikbaar (voor alles!)
  • duidelijk over kosten, zonder kleine lettertjes
  • succes door strategiesessies & testfases
  • uw garantiebewijs voor makkelijker ondernemen

Zij gingen u al voor

BEKIJK HIER ONZE CASES
Uitstekend
5.0
Gebaseerd op 116 recensies
review us on
Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
Very good
Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
js_loader
Sluiten