fbpx

Kledingruil-app

Blije mensen, beter voor ‘t milieu

Kledingruil-app

Kledingruil-app

Over de opdracht

U wilt met vriend(inn)en kleding ruilen, maar uw maat wijkt te veel af om iets van hen aan te kunnen trekken. Wat doet u dan? Mensen zoeken die ook uw maat hebben. Maar waar? Zo ontstond bij Swopster het idee voor een webplatform waarmee u makkelijk uw garderobe onderling ruilt en tegelijkertijd duurzamer omgaat met fashion. Vanuit APPelit tekenden we vervolgens voor de bouw van de applicatie waar het bestaande webplatform in opging.

applicatie ontwikkeling
Swopster inlog app Kledingruil app swopster

Wat doet de app?

Community creëren

In de applicatie zit een online kledingkast. Die vullen gebruikers met kleding om te ruilen of te verkopen. Wie vervolgens aantrekkelijke fashion bij een andere aangesloten modeliefhebber ziet, legt vanuit de app contact. Hoe? Via een bod in geld óf door een ander kledingstuk aan te bieden. Wat dit voor ons van de techniek vroeg? Onder meer dat we een profielfunctie inbouwden (met profielfoto), een mogelijkheid bieden om kledingfoto’s te uploaden én dat gebruikers kunnen chatten.

Bijzonderheden: data overzetten

Swopster bestaat al sinds 2015, toen nog als internetplatform. Voor ons als strategisch specialist in de ontwikkeling van apps lag de uitdaging vooral in de oplossing om de informatie van alle gebruikers en data (lees: online kledingkasten!) mee te verhuizen naar de applicatie. Verder ontwikkelden we de applicatie voor gebruik op bijna alle mobiele telefoons. Dus zowel in Android als in iOS. Ook bouwden we de mogelijkheid in om kledingfoto’s voor de ruil door te sturen in de chat.

Over de opdrachtgever

Swopster

Fashion uitwisselen met mensen met dezelfde maat, goedkoper shoppen en meer inclusiviteit promoten – dát zit allemaal achter Swopster. Het idee voor deze applicatie komt uit de koker van Jilly Djodikromo. Haar bedrijf is gevestigd in Rotterdam.

Soort app

Community Applicatie

Een community app is de oplossing bij allerlei situaties waarin u ‘onder ons’ wilt zijn met een select gezelschap. Of het nu gaat om projecten tonen, nieuws en activiteiten doorgeven of cursusinformatie en sporttips delen – de mogelijkheden zijn eindeloos via zo’n applicatie. Wij weten wat erbij komt kijken. Van de nodige functies en beste techniek hiervoor tot marketing om uw applicatie beter vindbaar te maken in de app stores. Ook voor ú ligt het dankzij ons binnen handbereik, zo’n eigen community-app.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten