fbpx

Kledingruil-app

Blije mensen, beter voor ‘t milieu

Kledingruil-app

Kledingruil-app

Over de opdracht

U wilt met vriend(inn)en kleding ruilen, maar uw maat wijkt te veel af om iets van hen aan te kunnen trekken. Wat doet u dan? Mensen zoeken die ook uw maat hebben. Maar waar? Zo ontstond bij Swopster het idee voor een webplatform waarmee u makkelijk uw garderobe onderling ruilt en tegelijkertijd duurzamer omgaat met fashion. Vanuit APPelit tekenden we vervolgens voor de bouw van de applicatie waar het bestaande webplatform in opging.

applicatie ontwikkeling
Swopster inlog app Kledingruil app swopster

Wat doet de app?

Community creëren

In de applicatie zit een online kledingkast. Die vullen gebruikers met kleding om te ruilen of te verkopen. Wie vervolgens aantrekkelijke fashion bij een andere aangesloten modeliefhebber ziet, legt vanuit de app contact. Hoe? Via een bod in geld óf door een ander kledingstuk aan te bieden. Wat dit voor ons van de techniek vroeg? Onder meer dat we een profielfunctie inbouwden (met profielfoto), een mogelijkheid bieden om kledingfoto’s te uploaden én dat gebruikers kunnen chatten.

Bijzonderheden: data overzetten

Swopster bestaat al sinds 2015, toen nog als internetplatform. Voor ons als strategisch specialist in de ontwikkeling van apps lag de uitdaging vooral in de oplossing om de informatie van alle gebruikers en data (lees: online kledingkasten!) mee te verhuizen naar de applicatie. Verder ontwikkelden we de applicatie voor gebruik op bijna alle mobiele telefoons. Dus zowel in Android als in iOS. Ook bouwden we de mogelijkheid in om kledingfoto’s voor de ruil door te sturen in de chat.

Over de opdrachtgever

Swopster

Fashion uitwisselen met mensen met dezelfde maat, goedkoper shoppen en meer inclusiviteit promoten – dát zit allemaal achter Swopster. Het idee voor deze applicatie komt uit de koker van Jilly Djodikromo. Haar bedrijf is gevestigd in Rotterdam.

Soort app

Community Applicatie

Een community app is de oplossing bij allerlei situaties waarin u ‘onder ons’ wilt zijn met een select gezelschap. Of het nu gaat om projecten tonen, nieuws en activiteiten doorgeven of cursusinformatie en sporttips delen – de mogelijkheden zijn eindeloos via zo’n applicatie. Wij weten wat erbij komt kijken. Van de nodige functies en beste techniek hiervoor tot marketing om uw applicatie beter vindbaar te maken in de app stores. Ook voor ú ligt het dankzij ons binnen handbereik, zo’n eigen community-app.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten