fbpx

Kledingruil-app

Blije mensen, beter voor ‘t milieu

Kledingruil-app

Kledingruil-app

Over de opdracht

U wilt met vriend(inn)en kleding ruilen, maar uw maat wijkt te veel af om iets van hen aan te kunnen trekken. Wat doet u dan? Mensen zoeken die ook uw maat hebben. Maar waar? Zo ontstond bij Swopster het idee voor een webplatform waarmee u makkelijk uw garderobe onderling ruilt en tegelijkertijd duurzamer omgaat met fashion. Vanuit APPelit tekenden we vervolgens voor de bouw van de applicatie waar het bestaande webplatform in opging.

applicatie ontwikkeling
Swopster inlog app Kledingruil app swopster

Wat doet de app?

Community creëren

In de applicatie zit een online kledingkast. Die vullen gebruikers met kleding om te ruilen of te verkopen. Wie vervolgens aantrekkelijke fashion bij een andere aangesloten modeliefhebber ziet, legt vanuit de app contact. Hoe? Via een bod in geld óf door een ander kledingstuk aan te bieden. Wat dit voor ons van de techniek vroeg? Onder meer dat we een profielfunctie inbouwden (met profielfoto), een mogelijkheid bieden om kledingfoto’s te uploaden én dat gebruikers kunnen chatten.

Bijzonderheden: data overzetten

Swopster bestaat al sinds 2015, toen nog als internetplatform. Voor ons als strategisch specialist in de ontwikkeling van apps lag de uitdaging vooral in de oplossing om de informatie van alle gebruikers en data (lees: online kledingkasten!) mee te verhuizen naar de applicatie. Verder ontwikkelden we de applicatie voor gebruik op bijna alle mobiele telefoons. Dus zowel in Android als in iOS. Ook bouwden we de mogelijkheid in om kledingfoto’s voor de ruil door te sturen in de chat.

Over de opdrachtgever

Swopster

Fashion uitwisselen met mensen met dezelfde maat, goedkoper shoppen en meer inclusiviteit promoten – dát zit allemaal achter Swopster. Het idee voor deze applicatie komt uit de koker van Jilly Djodikromo. Haar bedrijf is gevestigd in Rotterdam.

Soort app

Community Applicatie

Een community app is de oplossing bij allerlei situaties waarin u ‘onder ons’ wilt zijn met een select gezelschap. Of het nu gaat om projecten tonen, nieuws en activiteiten doorgeven of cursusinformatie en sporttips delen – de mogelijkheden zijn eindeloos via zo’n applicatie. Wij weten wat erbij komt kijken. Van de nodige functies en beste techniek hiervoor tot marketing om uw applicatie beter vindbaar te maken in de app stores. Ook voor ú ligt het dankzij ons binnen handbereik, zo’n eigen community-app.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten