fbpx

Sfinx

Fanatieke puzzelaars gaan voor Android & iOS

Over de opdracht

Online kruiswoordpuzzelgames

Games zijn er al te kust en te keur. Hoe onderscheidt u zich dan met een nieuwe puzzel/game-app? Sfinx koos ervoor om dit te doen via een applicatie waarin zij zelf de content doorlopend aanpast aan moderne ontwikkelingen, actualiteit en relevantie van dit moment. Vanuit APPelit speelden we dit spreekwoordelijke spel graag mee door hiervoor een praktische game-app te bouwen in zowel Android als iOS.

sfinx puzzel app

Fun & fanatisme

Wat doet de applicatie?

De game heeft 3 verschillende puzzeltypes: kruiswoord, cryptogram en filippines. Echt voer voor fanatici. Om de puzzels actueel te houden beheert de opdrachtgever het custom cms achter de game zelf; zij voegt daarom geregeld content toe die te maken heeft met bijvoorbeeld populaire series en recent verschenen films.

Handige functies

 • Setup + Responsive Design + Pop-ups + Splashscherm
 • Server communicatie setup
 • Authenticatie e-mail/wachtwoord
 • Gametypes en categorieselectie
 • Aanmelding met proefperiode
 • Homescherm
 • Gebruikersprofiel inclusief profielfoto/avatar
 • ’Hamburger’-menu’
 • Algemene feedbackschermen
 • Afbeelding en tekst-posts
 • Tijdslijn-comments
 • Gametype en categorie pop-upkeuze
 • Offline spelen/Downloaden puzzels
 • Animaties en effecten

Ingebouwde bijzonderheden

In de puzzel verschijnt onder meer op welk level de speler zich bevindt. Of hoeveel procent van de puzzel de gamer voltooide. Wie vastloopt, kan daarnaast vragen om een hint. Verder laten we het systeem onder meer controleren of de ingevulde letter/het woord klopt per cel of rij. En of de hele puzzel klopt. Moeite met focussen? Hiervoor bouwden we een zoomfunctie in. Natuurlijk ontbreken ook een info-knop, download/offline-functie en resetfunctie niet, voor de speler die er écht niet meer uitkomt.

Over de opdrachtgever

Sfinx

Fanatieke kruiswoordpuzzelmakers gaan schuil achter Sfinx. Deze start-up van 2 dames maakt het ontwikkelen van puzzels een stuk eenvoudiger. Door een paar actuele woorden te zetten op plekken van haar bestaande puzzels ontstaat er vanzelf een nieuwe puzzel en heeft het publiek het idee dat Sfinx super bij de tijd is.

Soort applicatie

Android en iOS game

In de wereld van de mobiele telefonie zijn er eigenlijk 2 kampen’: de Android en de Apple gebruikers. Om een eigen game applicatie te ontwikkelen, hebt u eigenlijk 2 programma’s nodig. Alleen zó bedient u immers beide doelgroepen. Bij APPelit zijn we expert in de ontwikkeling van applicatie en andere software op maat met álle bekende programma’s. Weten aan wat voor tarieven u moet denken? Wij geven u alvast een inkijkje in wat een game-app laten maken kan kosten.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 115 recensies
  beoordeel ons op
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten