fbpx

Sfinx

Fanatieke puzzelaars gaan voor Android & iOS

Over de opdracht

Online kruiswoordpuzzelgames

Games zijn er al te kust en te keur. Hoe onderscheidt u zich dan met een nieuwe puzzel/game-app? Sfinx koos ervoor om dit te doen via een applicatie waarin zij zelf de content doorlopend aanpast aan moderne ontwikkelingen, actualiteit en relevantie van dit moment. Vanuit APPelit speelden we dit spreekwoordelijke spel graag mee door hiervoor een praktische game-app te bouwen in zowel Android als iOS.

sfinx puzzel app

Fun & fanatisme

Wat doet de applicatie?

De game heeft 3 verschillende puzzeltypes: kruiswoord, cryptogram en filippines. Echt voer voor fanatici. Om de puzzels actueel te houden beheert de opdrachtgever het custom cms achter de game zelf; zij voegt daarom geregeld content toe die te maken heeft met bijvoorbeeld populaire series en recent verschenen films.

Handige functies

 • Setup + Responsive Design + Pop-ups + Splashscherm
 • Server communicatie setup
 • Authenticatie e-mail/wachtwoord
 • Gametypes en categorieselectie
 • Aanmelding met proefperiode
 • Homescherm
 • Gebruikersprofiel inclusief profielfoto/avatar
 • ’Hamburger’-menu’
 • Algemene feedbackschermen
 • Afbeelding en tekst-posts
 • Tijdslijn-comments
 • Gametype en categorie pop-upkeuze
 • Offline spelen/Downloaden puzzels
 • Animaties en effecten

Ingebouwde bijzonderheden

In de puzzel verschijnt onder meer op welk level de speler zich bevindt. Of hoeveel procent van de puzzel de gamer voltooide. Wie vastloopt, kan daarnaast vragen om een hint. Verder laten we het systeem onder meer controleren of de ingevulde letter/het woord klopt per cel of rij. En of de hele puzzel klopt. Moeite met focussen? Hiervoor bouwden we een zoomfunctie in. Natuurlijk ontbreken ook een info-knop, download/offline-functie en resetfunctie niet, voor de speler die er écht niet meer uitkomt.

Over de opdrachtgever

Sfinx

Fanatieke kruiswoordpuzzelmakers gaan schuil achter Sfinx. Deze start-up van 2 dames maakt het ontwikkelen van puzzels een stuk eenvoudiger. Door een paar actuele woorden te zetten op plekken van haar bestaande puzzels ontstaat er vanzelf een nieuwe puzzel en heeft het publiek het idee dat Sfinx super bij de tijd is.

Soort applicatie

Android en iOS game

In de wereld van de mobiele telefonie zijn er eigenlijk 2 kampen’: de Android en de Apple gebruikers. Om een eigen game applicatie te ontwikkelen, hebt u eigenlijk 2 programma’s nodig. Alleen zó bedient u immers beide doelgroepen. Bij APPelit zijn we expert in de ontwikkeling van applicatie en andere software op maat met álle bekende programma’s. Weten aan wat voor tarieven u moet denken? Wij geven u alvast een inkijkje in wat een game-app laten maken kan kosten.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten