fbpx

Mock-up service

Vertrekpunt voor slimme groei via software

De beste ideeën beginnen vaak op een bierviltje. Zo werkt het ook bij software en applicaties. Maar … van idee naar oplevering vraagt wél om een wat uitgebreider ‘bierviltje’. Op basis daarvan start u immers met de techniek, ziet u de eventuele problemen en tackelt u mogelijke hobbels al vóór de ontwikkelfase. Hebt u geen tijd te verliezen in die fase van ideevorming? Schakel dan de Mock-up Service in van APPelit.

Toekomstige partners leren elkaar eerst kennen 🤝

MAAK KENNIS

Wat is een mock-up?

Korte uitleg van het begrip

Tijdens onze mock-up service maken we eigenlijk de schets, het ontwerp van uw software of app, nog vóór de techniek in beeld komt. Dus van menu-indeling tot de flow binnen de applicatie. In de IT-wereld heet dit ook wel een wireframe, een draadmodel. U ziet hierin bijvoorbeeld welke pagina’s er in uw website of software horen en welke vervolgpagina’s en -processen daar onder hangen. Ook brengt dit model haarfijn eventuele ‘gaten’ in uw plan in beeld.

Werkwijze, inclusief uw verdienmodel

Dankzij vele jaren ervaring werken we inmiddels met ons eigen bedachte, succesvolle ontwikkelplan. De basis hiervan? De kennismakings- en verdiepingssessies, de zogeheten cliff- en bridgesessies. Vanuit díe basis ontwerpen we uw mock-up in no time. Handige ‘bijkomstigheid’: we brengen in beeld hoe u voor uw softwareplan van kostenpost naar verdienmodel gaat. En wij garanderen u daarbij: uw investering levert meer op dan u erin stopt.

5 redenen om mock-ups (extern) te laten maken

Welk voordeel vindt ú belangrijk?

 1. Ontdek snel of uw idee écht kansrijk is
 2. Schep overzicht in de gevolgen van uw idee
 3. Krijg in beeld welke (vervolg)stappen nodig zijn
 4. Laat uw interne IT’ers tijd houden voor hun dagelijkse werk
 5. Zorg voor een professioneel vertrekpunt én snel duidelijkheid

Snel uw idee cashen

Kunt u uw IT’ers wel beter inzetten dan ze te laten werken aan zo’n ontwerpschets? Hebben ze te weinig ervaring met de tools op dit gebied? Of wilt u uw eigen handen vrij houden voor belangrijker zaken? Dan is de Mock-up Service van APPelit perfect voor u. Onze experts doen dit werk dagelijks, kennen de tools en zorgen snel voor resultaat. En dat betekent dat u eerder uw idee verzilvert!

Ideale vertrekpunt voor uiteindelijk UI & UX ontwerp

Dankzij de mock-up hebt u daarna de richting te pakken voor het technische ontwerp en design: de user interface (UI) en de user experience (UX). Het wireframe vormt daarmee ook direct uw draaiboek voor de verdere ontwikkeling. U ziet wat er moet gebeuren, voorkomt dat u dingen vergeet én weet de gevolgen van alle keuzes.

Voor deze & andere situaties

De beste situaties voor mock-ups zijn onder meer deze:

 • Gouden idee voor een app toetsen
 • Plan voor kantoorautomatisering (van workflow, marketing en HRM tot relatiebeheer en boekhouding)
 • Overstap op nieuwe software
 • Start met papierloos werken

Het beste moment voor een gesprek over mock-ups

Van miskleun naar kans

Een van de grootste valkuilen van organisaties? Dat ze te laat een mock-up laten maken, omdat de eerste plannen van de software-engineers of ontwikkelpartner er al liggen. Gun uzelf de moeite om vóór die fase al – vrijblijvend – met ons te praten. In deze fase besparen we u namelijk de grootste missers en kosten. Daarnaast zijn we als experts in wireframing razendsnel en superprecies. Zo komt u snel(ler) tot resultaat.

Extra hulp voor meer succes

Wilt u na de wireframinghulp alles uit uw softwareplan halen dat erin zit? Experts inschakelen die ook alle ontwíkkelvalkuilen omzeilen? En die via tussentijdse oplevermomenten met u stap voor stap toewerken naar het meeste succes met uw software of applicatie? Dan is de stap naar ontwikkeling van uw plan door ons een heel eenvoudige. Wij hebben alle kennis in huis en zetten die graag in elke fase van uw ontwikkelproces in.

Toe aan de ideale start van uw softwareontwikkeling?

Laten we snel om tafel gaan voor een kennismaking. We geven u onderbouwd advies en beantwoorden graag alle vragen. Dan krijgt u ook meteen een gratis workshop cadeau; dé manier om te ontdekken waarom onze werkwijze zo succesvol is en of dit bij u past. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen? Hieronder laten weten hoe we u kunnen bereiken. U hoort dan binnen 1 dag van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten