fbpx

Mock-up service

Vertrekpunt voor slimme groei via software

De beste ideeën beginnen vaak op een bierviltje. Zo werkt het ook bij software en applicaties. Maar … van idee naar oplevering vraagt wél om een wat uitgebreider ‘bierviltje’. Op basis daarvan start u immers met de techniek, ziet u de eventuele problemen en tackelt u mogelijke hobbels al vóór de ontwikkelfase. Hebt u geen tijd te verliezen in die fase van ideevorming? Schakel dan de Mock-up Service in van APPelit.

Toekomstige partners leren elkaar eerst kennen 🤝

MAAK KENNIS

Wat is een mock-up?

Korte uitleg van het begrip

Tijdens onze mock-up service maken we eigenlijk de schets, het ontwerp van uw software of app, nog vóór de techniek in beeld komt. Dus van menu-indeling tot de flow binnen de applicatie. In de IT-wereld heet dit ook wel een wireframe, een draadmodel. U ziet hierin bijvoorbeeld welke pagina’s er in uw website of software horen en welke vervolgpagina’s en -processen daar onder hangen. Ook brengt dit model haarfijn eventuele ‘gaten’ in uw plan in beeld.

Werkwijze, inclusief uw verdienmodel

Dankzij vele jaren ervaring werken we inmiddels met ons eigen bedachte, succesvolle ontwikkelplan. De basis hiervan? De kennismakings- en verdiepingssessies, de zogeheten cliff- en bridgesessies. Vanuit díe basis ontwerpen we uw mock-up in no time. Handige ‘bijkomstigheid’: we brengen in beeld hoe u voor uw softwareplan van kostenpost naar verdienmodel gaat. En wij garanderen u daarbij: uw investering levert meer op dan u erin stopt.

5 redenen om mock-ups (extern) te laten maken

Welk voordeel vindt ú belangrijk?

 1. Ontdek snel of uw idee écht kansrijk is
 2. Schep overzicht in de gevolgen van uw idee
 3. Krijg in beeld welke (vervolg)stappen nodig zijn
 4. Laat uw interne IT’ers tijd houden voor hun dagelijkse werk
 5. Zorg voor een professioneel vertrekpunt én snel duidelijkheid

Snel uw idee cashen

Kunt u uw IT’ers wel beter inzetten dan ze te laten werken aan zo’n ontwerpschets? Hebben ze te weinig ervaring met de tools op dit gebied? Of wilt u uw eigen handen vrij houden voor belangrijker zaken? Dan is de Mock-up Service van APPelit perfect voor u. Onze experts doen dit werk dagelijks, kennen de tools en zorgen snel voor resultaat. En dat betekent dat u eerder uw idee verzilvert!

Ideale vertrekpunt voor uiteindelijk UI & UX ontwerp

Dankzij de mock-up hebt u daarna de richting te pakken voor het technische ontwerp en design: de user interface (UI) en de user experience (UX). Het wireframe vormt daarmee ook direct uw draaiboek voor de verdere ontwikkeling. U ziet wat er moet gebeuren, voorkomt dat u dingen vergeet én weet de gevolgen van alle keuzes.

Voor deze & andere situaties

De beste situaties voor mock-ups zijn onder meer deze:

 • Gouden idee voor een app toetsen
 • Plan voor kantoorautomatisering (van workflow, marketing en HRM tot relatiebeheer en boekhouding)
 • Overstap op nieuwe software
 • Start met papierloos werken

Het beste moment voor een gesprek over mock-ups

Van miskleun naar kans

Een van de grootste valkuilen van organisaties? Dat ze te laat een mock-up laten maken, omdat de eerste plannen van de software-engineers of ontwikkelpartner er al liggen. Gun uzelf de moeite om vóór die fase al – vrijblijvend – met ons te praten. In deze fase besparen we u namelijk de grootste missers en kosten. Daarnaast zijn we als experts in wireframing razendsnel en superprecies. Zo komt u snel(ler) tot resultaat.

Extra hulp voor meer succes

Wilt u na de wireframinghulp alles uit uw softwareplan halen dat erin zit? Experts inschakelen die ook alle ontwíkkelvalkuilen omzeilen? En die via tussentijdse oplevermomenten met u stap voor stap toewerken naar het meeste succes met uw software of applicatie? Dan is de stap naar ontwikkeling van uw plan door ons een heel eenvoudige. Wij hebben alle kennis in huis en zetten die graag in elke fase van uw ontwikkelproces in.

Toe aan de ideale start van uw softwareontwikkeling?

Laten we snel om tafel gaan voor een kennismaking. We geven u onderbouwd advies en beantwoorden graag alle vragen. Dan krijgt u ook meteen een gratis workshop cadeau; dé manier om te ontdekken waarom onze werkwijze zo succesvol is en of dit bij u past. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen? Hieronder laten weten hoe we u kunnen bereiken. U hoort dan binnen 1 dag van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten