fbpx

Kennisbank:
alles over software & ontwikkeling

Wat komt er kijken bij het laten maken van software op maat? Gelden er spelregels voor de plaatsing van een applicatie in de app stores? Welke kosten brengt de ontwikkeling van een game met zich mee? Op deze en vele andere vragen vindt u het antwoord in de Kennisbank van APPelit, uw strategische partner voor de ontwikkeling van apps, software, games, ERP en meer. Selecteer hieronder het onderwerp waarover u meer wilt weten en ervaar hoe we ook u kunnen helpen.

Remote react developer

Remote React developer

Lees meer
Remote php developer

Remote PHP developer

Lees meer
Applicant Tracking System

Applicant Tracking System

Lees meer
E-learning app

E-learning app ontwikkelen

Lees meer
App ontwikkelaars

App ontwikkelaars Nederland

Lees meer
Software Louizalaan Brussel

App, software Brussel

Lees meer
Unity developer

Outsourcing bedrijf

Lees meer


Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
Siebo van der Es
Siebo van der Es
08:26 01 Mar 23
Lore Hias
Lore Hias
19:25 29 Jan 23
Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
EviCare
EviCare
10:38 05 Dec 22
Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
Wouter Smit
Wouter Smit
09:20 22 Nov 22
js_loader
Sluiten