fbpx

DPG Media

Tijdwinst en minder kans op fouten

DPG publicaties schuinaanzicht

Reserveringssoftware

Over de opdracht

DPG Media heeft duizenden medewerkers. Hoe weten zij of er nog advertentieruimte vrij is in één van de vele bladen van de uitgever? Tot voor kort hield een medewerker dat in een Excelbestandje bij. Tijdrovend en foutgevoelig! Dát vroeg om handige reserveringssoftware van APPelit.

applicatie ontwikkeling
Mockup imac met DPG Publicaties blogs DPG

Wat doet de software?

Inzicht in advertentieruimte

Onze software zorgt er nu voor dat elke medewerker van alle DPG-bladen ziet hoeveel advertentieruimte er is. Vervolgens een advertentieformaat invullen, datum of looptijd toevoegen en de plek reserveren? Dat is nu allemaal een eitje. Eigenlijk werkt het net als bij een webshop waar klanten producten willen bestellen. Alleen is de klant nu de interne medewerker.

Een greep uit andere functies

Naast advertenties reserveren kan iedere medewerker nu voortaan ook:

 • selecteren uit allerlei vaste advertentieformaten
 • naam voor advertentiecampagne invoeren
 • extra notities toevoegen
 • eigen boekingen terugzien (historie)

Verdere bijzonderheden

DPG Media had enkele specifieke wensen. Het was voor ons een koud kunstje om die uit te voeren:

 • vooruitboekperiode beperkt tot maximaal 6 weken
 • sommige bladtitels alleen te reserveren in combinatie met andere

Intern gebruik = limiet instellen

Om deze software goed te gebruiken binnen het grote concern, heeft elke gebruiker een klantnummer. Dit nummer koppelden we aan de mogelijkheid om er een budget aan te hangen voor die persoon of afdeling. DPG Media kan hierdoor nu een (jaar)budget instellen. Aan de advertenties hangen tarieven; als het budget op is, kan de persoon of afdeling niet meer boeken.

Over de opdrachtgever

DPG Media

Achter de naam DPG Media gaat het grootste mediabedrijf van Nederland schuil. U kent vast kranten of tijdschriften van deze uitgever. Zoals het AD, regionale dagbladen als TC Tubantia en magazines zoals Story, Flair en VT Wonen. Al tientallen jaren verschijnen media van deze uitgever bij miljoenen Nederlandse huishoudens op de deurmat en in de digitale mailbox. Er werken duizenden mensen bij het bedrijf.

Soort software

Software op maat

Of u nu intern meer gemak wilt (zoals bij DPG) of meer klanten aan u wilt binden (zoals bij een bioscoop, b-to-b), met eigen boekingssoftware boeken uw klanten en ú resultaat! Wij ontwikkelden al veel van dit soort programma’s. Tal van organisaties doen er hun voordeel al mee, omdat we de software op maat maken. Wat dat vooral betekent? Dat u exact krijgt wat u wilt. En verschoond blijft van modules en functies die u toch niet gebruikt. Ontdek wat u te winnen hebt met onze ontwikkeling voor uw eigen software op maat.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten