fbpx

Dosipp

Community & dating app voor Android en iOS

De opdracht

Daten mogelijk maken voor mensen met SOA’s

Wie een SOA, herpes, genitale wratten of hepatitus B heeft, komt al gauw vol vraagtekens te zitten en durft er waarschijnlijk met weinigen over te praten. Het internet staat volop medisch info, maar wie vertelt hoe een mens hier op sociaal vlak mee verder kan? Dát doet de app Dosipp, dankzij APPelit, strategisch ontwikkelaar van software.

applicatie ontwikkeling

Wat doet de app?

Mensen verbinden

Berichten plaatsen op een forum. Mensen online opzoeken om te praten over de SOA. Met lotgenoten daten. Tot 2022 was het versnipperd op internet te vinden. Dosipp brengt het nu allemaal bij elkaar in één applicatie. Daarbij maken gebruikers een profiel aan en geven ze via een icoontje aan of ze vrienden zoeken, echte liefde, een bedpartner of nog niet goed weten wat voor contact ze zoeken.

Voorkeuren instellen en praktische tools ingebouwd

 • Geslacht
 • Aantal kilometers tot de gebruiker
 • Leeftijd
 • Soort soa
 • Swipen: links = niet leuk persoon, rechts = leuk!
 • Mogelijkheid voor gedeelde én afgeschermde foto’s

Handige functies

Chatten, swipen – het zit er allemaal in. En bij de berichten kiest de gebruiker zelfs of die alleen te zien zijn voor vrienden of voor iedereen. Van u afschrijven voor de afleiding of nieuws delen, die ruimte is er naar keus. Het mooiste aan de applicatie is dat beide partijen zich niet zenuwachtig hoeven te maken bij een date hoe de ander reageert op de diagnose; díe is immers de verbindende factor. Het toppunt van inclusie!

Dosipp

Over de opdrachtgever

Achter Dosipp schuilt iemand die de diagnose ‘herpes’ kreeg. En die ermee moest leren leven. Na een dagenlange online zoektocht ontdekte de Leidenaar: ik sta er niet alleen voor! Om alles op het gebied van SOA’s bij elkaar te brengen en meer mensen te steunen in hun zoektocht, ontstond het idee voor de eigen applicatie: Dosipp,

Soort app

Hybride Android & iOS

Een dating app vraagt om een aantal functies die niet standaard in applicaties zitten. En omdat de wereld ruwweg verdeeld is in Android en Apple telefoongebruikers, wilde Dosipp ook voor beide besturingssystemen een applicatie; hybride dus. Wilt u ook hulp of advies voor deze potentiële huwelijkssoftware? Ontdek dan onze 4 tips om een hybride dating app te maken.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten