fbpx

Dosipp

Community & dating app voor Android en iOS

De opdracht

Daten mogelijk maken voor mensen met SOA’s

Wie een SOA, herpes, genitale wratten of hepatitus B heeft, komt al gauw vol vraagtekens te zitten en durft er waarschijnlijk met weinigen over te praten. Het internet staat volop medisch info, maar wie vertelt hoe een mens hier op sociaal vlak mee verder kan? Dát doet de app Dosipp, dankzij APPelit, strategisch ontwikkelaar van software.

herpes dating app

Mensen verbinden

Wat doet de app?

Berichten plaatsen op een forum. Mensen online opzoeken om te praten over de SOA. Met lotgenoten daten. Tot 2022 was het versnipperd op internet te vinden. Dosipp brengt het nu allemaal bij elkaar in één applicatie. Daarbij maken gebruikers een profiel aan en geven ze via een icoontje aan of ze vrienden zoeken, echte liefde, een bedpartner of nog niet goed weten wat voor contact ze zoeken.

Voorkeuren instellen en praktische tools ingebouwd

 • Geslacht
 • Aantal kilometers tot de gebruiker
 • Leeftijd
 • Soort soa
 • Swipen: links = niet leuk persoon, rechts = leuk!
 • Mogelijkheid voor gedeelde én afgeschermde foto’s

Handige functies

Chatten, swipen – het zit er allemaal in. En bij de berichten kiest de gebruiker zelfs of die alleen te zien zijn voor vrienden of voor iedereen. Van u afschrijven voor de afleiding of nieuws delen, die ruimte is er naar keus. Het mooiste aan de applicatie is dat beide partijen zich niet zenuwachtig hoeven te maken bij een date hoe de ander reageert op de diagnose; díe is immers de verbindende factor. Het toppunt van inclusie!

Dosipp

Over de opdrachtgever

Achter Dosipp schuilt iemand die de diagnose ‘herpes’ kreeg. En die ermee moest leren leven. Na een dagenlange online zoektocht ontdekte de Leidenaar: ik sta er niet alleen voor! Om alles op het gebied van SOA’s bij elkaar te brengen en meer mensen te steunen in hun zoektocht, ontstond het idee voor de eigen applicatie: Dosipp,

Soort app

Hybride Android & iOS

Een dating app vraagt om een aantal functies die niet standaard in applicaties zitten. En omdat de wereld ruwweg verdeeld is in Android en Apple telefoongebruikers, wilde Dosipp ook voor beide besturingssystemen een applicatie; hybride dus. Wilt u ook hulp of advies voor deze potentiële huwelijkssoftware? Ontdek dan onze 4 tips om een hybride dating app te maken.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 115 recensies
  beoordeel ons op
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten