Offerte aanvragen

School app maken

Uw eigen school app maken? Blije ouderen & leerlingen!
Maak het uzelf makkelijk

rooster en school apps voor ios en android

We maken ’t graag duidelijk

Wat is een school app?

Ouders, studenten en steeds meer kinderen zitten de hele dag online met hun mobiele telefoon. Runt u een onderwijsorganisatie? Een school app maken past dan helemaal bij deze tijd. Hoe pakt u het maken van zo’n app aan? Als school app ontwikkelaar neemt AppvoorSchool.nl u mee in de wereld van online techniek en 24/7 bereikbaarheid.

applicaties voor onderwijs laten maken school tablet apps ontwikkelen voor basis en middelbaar onderwijs

Voor elke telefoon & iedere besturing

Da’s pas ‘n school app maken

Gebruik techniek die de mobiele app toegankelijk maakt voor alle toestellen en besturingssystemen. Zoals iOS (iPhone en iPad) en Android. Dat is de beste praktische start als u een school app gaat maken. Dit vraagt wel de nodige programmeerkwaliteiten. Tenzij…. u gebruikmaakt van een systeem waarmee u profiteert van bestaande apptechniek en deze zelf in de stijl van uw school aanpast. Met www.appvoorschool.nl slaagt u dan!

Neem contact op

school app maken

Een selectie

Voordelen eigen school app maken

Een school app maken betekent uw eigen communicatiemiddel creëren binnen een afgeschermde community. In dit geval de community van ouders en kinderen. Ouders en eventueel leerlingen installeren de app op hun telefoon. De app (Engelse afkorting van applicatie) leidt ze vervolgens naar een stuk software, zoals een intranet of besloten website. Daar hebt u op een makkelijke manier contact met hen. Snel en veilig.

Voordelen

• Sneller contact met & reactie van ouders
• Minder tijdrovende communicatie
• Beter bereik van ouders & leerlingen
• Meer persoonlijke binding

Waar houdt u rekening mee? | Bezinnen, dan pas beginnen

Een eigen school app maken begint met vragen stellen. Wat hoort typisch bij uw school? En wat vindt u belangrijk voor de ouders en kinderen die u onder uw hoede hebt? Vervolgens kijkt u welke functies daar bij horen om in zo’n app te hebben. Verderop treft u er talloze aan. Een goede aanpak als u van start wilt als school app ontwikkelaar? Verzamel een klein team dat hierover met u meedenkt.

Over AppvoorSchool.nl

Uw school app ontwikkelaar

Wilt u in uw kostbare tijd een school app maken? Of zet u zich liever op een andere manier in voor de school en laat u een school app over aan de ontwikkelaar? Met AppvoorSchool.nl krijgt u maatwerk binnen bestaande techniek en vindt u alles wat u nodig hebt binnen handbereik. De ideale én betaalbare manier voor betere communicatie met ouders en leerlingen. Op deze pagina ontdekt u voorbeelden van school apps die we al maakten.

Wat hoort thuis in uw school app? Ontwikkelaar geeft advies

Dankzij jarenlange ervaring weten wij wat mogelijk thuishoort in uw school app. Maken we het samen makkelijk voor uw ouders en kinderen met deze en andere functies?

  • 10-minutengesprek-planner
  • Offline/pushberichten en automatische reminders
  • Ziekmeldingen
  • Schoolnieuwsbrief
  • Naschoolse activiteiten en events
  • Koppeling met sociale media & betaalsysteem
  • Link naar leerlingvolgsysteem

Ontdek hieronder meer over enkele van deze functies.

Neem contact op

Offline/pushberichten & reminders | Supersnel & tijdbesparend
Viert u een schooljubileum? Start er een nieuwe leerkracht? Houdt u een kinderkerstfeest? U deelt het makkelijk via pushberichten in uw school app. Als ontwikkelaar van dit soort apps weten we hoe praktisch communiceren hierdoor wordt. En hoe goed u ouders hiermee bereikt. Ook als u een activiteit lastminute aflast, informeert u ze snel en voorkomt u dat ouders voor niets komen.

Minder papierwerk bij nieuwsbrieven & ziekte | Dat scheelt!
Ziekmelding via de schooladministratie? Dan bestaat de kans dat het bericht te laat bij de leerkracht komt. School apps maken dit traject een stuk makkelijker, zonder tussenkomst van briefjes. Ook de oude papieren nieuwsbrief kan in de prullenbak. Verstuur hem simpelweg via de school app.

Meer weten over uw eigen school app? We maken ‘t samen

De wereld vraagt om snelle actie. Om binding met ouders. Om moderne communicatie. Dat geldt ook voor onderwijs. Ga dus uw eigen school app maken met AppsvoorSchool.nl. Of vul hieronder uw contactgegevens in voor een vrijblijvende afspraak.

school apps ontwikkelen

Zij gingen u al voor

orange Openbaar Ministerie valvoline temptation island smurfit kappa zodiak nederland roompot vakanties nierstichting bekina-boots lepra stichting hooikammer automotive van otten broodspecialist waterpik report app klassewerk APK group Boers en Lem world fashion centre Merin IJB groep slijptechniek enter dermatude motoroccasion Nouveau-Contour ssh - student housing stichting robijn amstelveen college zorgaccent almelo afas software ridderiq care for women
Sluiten

Wij staan u graag te woord. Of u nu met een vraag zit, advies nodig hebt of een offerte wenst, wij zijn er voor u. Vragen kost niks en is geheel vrijblijvend!

Ons streven is om u binnen 24 uur van een reactie te voorzien.