fbpx

Discover your private world!

Betaalbaar een privéjet boeken

Applicatie voor alle platformen

Over de opdracht

Wie kan zich een vlucht in een privéjet veroorloven? De gemiddelde wereldburger denkt er niet eens aan om hiernaar te zoeken, laat staat dit te boeken. Toch ligt zo’n vlucht nu voor veel meer mensen binnen handbereik. Hoe dat kan? APPelit, strategisch partner in app ontwikkeling, bedacht voor Catch-a-Jet een app die lege jets aanbiedt van over de hele wereld. En deze software werkt op alle besturingssystemen, van website en Android telefoon tot Apple smartphone.

applicatie ontwikkeling

Wat doet de app?

Matchmaking mens & machine

Mensen die met een privéjet ergens naartoe vliegen, gebruiken bijvoorbeeld diezelfde jet niet altijd voor hun retourvlucht. Als de jet dan teruggaat naar zijn land van herkomst, zijn de stoelen dus leeg. Zonde! Daarom maakt de applicatie Catch-a-Jet matches tussen mensen en machines. Per vlucht kan maar één persoon een gewenst aantal stoelen boeken; het wordt dus écht een privévlucht met alleen maar zelfgekozen passagiers.

Zo laten we het werken

Gebruikers voeren alles wat zij belangrijk vinden in:

 • onbeperkt aantal steden waar ze naartoe willen
 • gewenste datum of periode
 • eventuele reisafstand naar het vliegveld van aankomst en/of vertrek – voor meer kans op een match

Meer ingebouwde functies

Zodra er lege stoelen zijn, krijgt de gebruiker een notificatie. Is de aanstaande reiziger hierover tevreden? Dan boekt en betaalt deze in 3 kliks. Daarna volgt compleet geautomatiseerd een bevestiging van Catch-a-Jet en de reisoperator.

Over de opdrachtgever

Catch-a-Jet

Het lijkt bijna tegenstrijdig: een bedrijf in vliegtuigvluchten vestigen op de wonderschone Veluwe. Toch is dat precies waar Catch-a-Jet zit; een vernieuwend bedrijf dat een gat in de markt vond voor lege retourvluchten van privéjets. Met een eigen app is de organisatie op een heel duurzame manier bezig om lege jets te voorkomen én reizigers nieuwe, zeer betaalbare mogelijkheden te bieden.

Soort app

Matching app

Elk besturingssysteem vraagt om een eigen app. Hetzelfde programma op alle apparaten plaatsen, kan dus niet 1 op 1. Dat betekent: 3x programmeren als u een applicatie voor de verschillende smartphones en een website wilt. Dat is wat we hier vanuit APPelit dan ook ontwikkelden. Gelukkig hebben we er veel ervaring in; ervaring die het makkelijker, meer betaalbaar voor u én succesvoller voor uw publiek laat werken. Kies dus ook voor de kracht van een eigen webapp in combinatie met een iOS en Android app.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader