fbpx

Discover your private world!

Betaalbaar een privéjet boeken

Applicatie voor alle platformen

Over de opdracht

Wie kan zich een vlucht in een privéjet veroorloven? De gemiddelde wereldburger denkt er niet eens aan om hiernaar te zoeken, laat staat dit te boeken. Toch ligt zo’n vlucht nu voor veel meer mensen binnen handbereik. Hoe dat kan? APPelit, strategisch partner in app ontwikkeling, bedacht voor Catch-a-Jet een app die lege jets aanbiedt van over de hele wereld. En deze software werkt op alle besturingssystemen, van website en Android telefoon tot Apple smartphone.

applicatie ontwikkeling

Wat doet de app?

Matchmaking mens & machine

Mensen die met een privéjet ergens naartoe vliegen, gebruiken bijvoorbeeld diezelfde jet niet altijd voor hun retourvlucht. Als de jet dan teruggaat naar zijn land van herkomst, zijn de stoelen dus leeg. Zonde! Daarom maakt de applicatie Catch-a-Jet matches tussen mensen en machines. Per vlucht kan maar één persoon een gewenst aantal stoelen boeken; het wordt dus écht een privévlucht met alleen maar zelfgekozen passagiers.

Zo laten we het werken

Gebruikers voeren alles wat zij belangrijk vinden in:

 • onbeperkt aantal steden waar ze naartoe willen
 • gewenste datum of periode
 • eventuele reisafstand naar het vliegveld van aankomst en/of vertrek – voor meer kans op een match

Meer ingebouwde functies

Zodra er lege stoelen zijn, krijgt de gebruiker een notificatie. Is de aanstaande reiziger hierover tevreden? Dan boekt en betaalt deze in 3 kliks. Daarna volgt compleet geautomatiseerd een bevestiging van Catch-a-Jet en de reisoperator.

Over de opdrachtgever

Catch-a-Jet

Het lijkt bijna tegenstrijdig: een bedrijf in vliegtuigvluchten vestigen op de wonderschone Veluwe. Toch is dat precies waar Catch-a-Jet zit; een vernieuwend bedrijf dat een gat in de markt vond voor lege retourvluchten van privéjets. Met een eigen app is de organisatie op een heel duurzame manier bezig om lege jets te voorkomen én reizigers nieuwe, zeer betaalbare mogelijkheden te bieden.

Soort app

Matching app

Elk besturingssysteem vraagt om een eigen app. Hetzelfde programma op alle apparaten plaatsen, kan dus niet 1 op 1. Dat betekent: 3x programmeren als u een applicatie voor de verschillende smartphones en een website wilt. Dat is wat we hier vanuit APPelit dan ook ontwikkelden. Gelukkig hebben we er veel ervaring in; ervaring die het makkelijker, meer betaalbaar voor u én succesvoller voor uw publiek laat werken. Kies dus ook voor de kracht van een eigen webapp in combinatie met een iOS en Android app.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten