fbpx
GRATIS GROEISCANDartMAAK UW DROMEN WAAR

Discover your private world!

Betaalbaar een privéjet boeken

Applicatie voor alle platformen

Over de opdracht

Wie kan zich een vlucht in een privéjet veroorloven? De gemiddelde wereldburger denkt er niet eens aan om hiernaar te zoeken, laat staat dit te boeken. Toch ligt zo’n vlucht nu voor veel meer mensen binnen handbereik. Hoe dat kan? APPelit, strategisch partner in app ontwikkeling, bedacht voor Catch-a-Jet een app die lege jets aanbiedt van over de hele wereld. En deze software werkt op alle besturingssystemen, van website en Android telefoon tot Apple smartphone.

applicatie ontwikkeling

Wat doet de app?

Matchmaking mens & machine

Mensen die met een privéjet ergens naartoe vliegen, gebruiken bijvoorbeeld diezelfde jet niet altijd voor hun retourvlucht. Als de jet dan teruggaat naar zijn land van herkomst, zijn de stoelen dus leeg. Zonde! Daarom maakt de applicatie Catch-a-Jet matches tussen mensen en machines. Per vlucht kan maar één persoon een gewenst aantal stoelen boeken; het wordt dus écht een privévlucht met alleen maar zelfgekozen passagiers.

Zo laten we het werken

Gebruikers voeren alles wat zij belangrijk vinden in:

  • onbeperkt aantal steden waar ze naartoe willen
  • gewenste datum of periode
  • eventuele reisafstand naar het vliegveld van aankomst en/of vertrek – voor meer kans op een match

Meer ingebouwde functies

Zodra er lege stoelen zijn, krijgt de gebruiker een notificatie. Is de aanstaande reiziger hierover tevreden? Dan boekt en betaalt deze in 3 kliks. Daarna volgt compleet geautomatiseerd een bevestiging van Catch-a-Jet en de reisoperator.

Over de opdrachtgever

Catch-a-Jet

Het lijkt bijna tegenstrijdig: een bedrijf in vliegtuigvluchten vestigen op de wonderschone Veluwe. Toch is dat precies waar Catch-a-Jet zit; een vernieuwend bedrijf dat een gat in de markt vond voor lege retourvluchten van privéjets. Met een eigen app is de organisatie op een heel duurzame manier bezig om lege jets te voorkomen én reizigers nieuwe, zeer betaalbare mogelijkheden te bieden.

Soort app

Matching app

Elk besturingssysteem vraagt om een eigen app. Hetzelfde programma op alle apparaten plaatsen, kan dus niet 1 op 1. Dat betekent: 3x programmeren als u een applicatie voor de verschillende smartphones en een website wilt. Dat is wat we hier vanuit APPelit dan ook ontwikkelden. Gelukkig hebben we er veel ervaring in; ervaring die het makkelijker, meer betaalbaar voor u én succesvoller voor uw publiek laat werken. Kies dus ook voor de kracht van een eigen webapp in combinatie met een iOS en Android app.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


Na onderzoek te doen kwam ik uit bij Johannes van APPelit, de vragen die ik stelden werden uitgebreid beantwoord. Hele fijne service! Ik zou zeker weer contact met hen opzoeken, aanrader!
Suzanne van Beek
Suzanne van Beek
12:01 20 Dec 21
Super fijn bedrijf om mee samen te werken. Hebben een mooie App voor ons gebouwd. Bij vragen goed bereikbaar en erg behulpzaam!
Helma Krijgsman
Helma Krijgsman
14:05 19 Nov 21
Guylian van der Linde
Guylian van der Linde
08:29 03 Nov 21
APPelit heeft laten zien dat ze veel kennis en veel ervaring heeft met het bouwen van heel praktisch toepasbare applicaties. Daarnaast hebben ze veel geduld met mensen die géén verstand van ICT hebben :-)
Karel Koppens
Karel Koppens
11:00 21 Oct 21
APPelit heeft een zeer fijne app voor onze iPads ontwikkelt die we dagelijks gebruiken tijdens onze teambuildingsevents. APPelit nam alle tijd om de vraag eerst goed te inventariseren. Tijdens het ontwikkelen en bouwen was het contact zeer prettig en de terugkoppeling echt enorm snel! Erg goed bereikbaar. Een prettige partij om in te schakelen.
Stefan Vogel
Stefan Vogel
10:47 15 Oct 21