fbpx

Discover your private world!

Betaalbaar een privéjet boeken

Applicatie voor alle platformen

Over de opdracht

Wie kan zich een vlucht in een privéjet veroorloven? De gemiddelde wereldburger denkt er niet eens aan om hiernaar te zoeken, laat staat dit te boeken. Toch ligt zo’n vlucht nu voor veel meer mensen binnen handbereik. Hoe dat kan? APPelit, strategisch partner in app ontwikkeling, bedacht voor Catch-a-Jet een app die lege jets aanbiedt van over de hele wereld. En deze software werkt op alle besturingssystemen, van website en Android telefoon tot Apple smartphone.

applicatie ontwikkeling

Wat doet de app?

Matchmaking mens & machine

Mensen die met een privéjet ergens naartoe vliegen, gebruiken bijvoorbeeld diezelfde jet niet altijd voor hun retourvlucht. Als de jet dan teruggaat naar zijn land van herkomst, zijn de stoelen dus leeg. Zonde! Daarom maakt de applicatie Catch-a-Jet matches tussen mensen en machines. Per vlucht kan maar één persoon een gewenst aantal stoelen boeken; het wordt dus écht een privévlucht met alleen maar zelfgekozen passagiers.

Zo laten we het werken

Gebruikers voeren alles wat zij belangrijk vinden in:

 • onbeperkt aantal steden waar ze naartoe willen
 • gewenste datum of periode
 • eventuele reisafstand naar het vliegveld van aankomst en/of vertrek – voor meer kans op een match

Meer ingebouwde functies

Zodra er lege stoelen zijn, krijgt de gebruiker een notificatie. Is de aanstaande reiziger hierover tevreden? Dan boekt en betaalt deze in 3 kliks. Daarna volgt compleet geautomatiseerd een bevestiging van Catch-a-Jet en de reisoperator.

Over de opdrachtgever

Catch-a-Jet

Het lijkt bijna tegenstrijdig: een bedrijf in vliegtuigvluchten vestigen op de wonderschone Veluwe. Toch is dat precies waar Catch-a-Jet zit; een vernieuwend bedrijf dat een gat in de markt vond voor lege retourvluchten van privéjets. Met een eigen app is de organisatie op een heel duurzame manier bezig om lege jets te voorkomen én reizigers nieuwe, zeer betaalbare mogelijkheden te bieden.

Soort app

Matching app

Elk besturingssysteem vraagt om een eigen app. Hetzelfde programma op alle apparaten plaatsen, kan dus niet 1 op 1. Dat betekent: 3x programmeren als u een applicatie voor de verschillende smartphones en een website wilt. Dat is wat we hier vanuit APPelit dan ook ontwikkelden. Gelukkig hebben we er veel ervaring in; ervaring die het makkelijker, meer betaalbaar voor u én succesvoller voor uw publiek laat werken. Kies dus ook voor de kracht van een eigen webapp in combinatie met een iOS en Android app.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten