fbpx

WordPress shop met WooCommerce betaalsysteem

Meer gemak & (tijd)winst met webwinkelautomatisering

Wordpress shop met WooCommerce betaalsysteem

Webshop

Over de opdracht

Je bent fan van Fiat 500’s en hebt een opknapper. Waar zoek je dan je onderdelen? Zo begon het avontuur van Patrick Hamers. In 2021 leidde dat tot de overname van via Fiat van der Laan en de bijbehorende webshop. Voor strategisch web(shop)ontwikkelaar APPelit was dit het startsein voor de bouw van een nieuwe WordPress webwinkel met betaalkoppeling voor de verkoop van auto-onderdelen.

applicatie ontwikkeling
Wordpress shop met woocommerce betaalsysteem Wordpress shop met woocommerce

Wat doet de software?

Wordpress

Dat de website nu in WordPress is gebouwd, levert Fiat van der Laan veel voordelen op. Dankzij dit cms houdt het bedrijf de site en webshop nu bijvoorbeeld zelf bij. Denk aan zelf onderdelen en afbeeldingen toevoegen en prijzen aanpassen. Beheer wordt op die manier een eitje. Daarnaast is het bedrijf niet afhankelijk van ons als webontwikkelaar. Sterker nog, als het ooit besluit naar een andere partij over te stappen, kan dat moeiteloos. WordPress is namelijk open software, waar elke webbouwer mee kan werken. Zo is de onderdelenleverancier onafhankelijk van de ontwikkelaar.

Wat doet het betaalsysteem? | WooCommerce

De koppeling met WooCommerce maakt de website van Fiat van der Laan helemaal af. Zodra een webbezoeker een onderdeel koopt, stuurt het betaalsysteem zelf een factuur. De besteller krijgt daarbij de keus om een account aan te maken (handig voor een herhaalaankoop) en een apart verzendadres te vermelden. Zodra de betaling binnenkomt, krijgt het bedrijf een seintje dat iemand zit te wachten op onderdelen. Het enige wat het bedrijf dan nog zelf moet doen? De bestelling zelf inpakken en op de post doen.

Over de opdrachtgever

Fiat van der Laan

Fiat van der Laan zit in Willemstad en is het bedrijf van Patrick Hamers. In 2021 nam hij het over van de oprichter, die er in de vorige eeuw mee begon in Krimpen aan de IJssel. Voor Hamers is dit een nieuwe fase, van hobby naar serious business. De plannen hiervoor ontstonden nadat hij zijn eigen Fiat 500 in de afgelopen jaren restaureerde.

Soort software

Webshop

Webshops maken het ook voor eenpitters mogelijk om een bedrijf te runnen; een bedrijf waarbij klanten naar hén toekomen in plaats van andersom. Dat vraagt wel de nodige logica (doordachte keuzes) in de webshop en het betaalsysteem. Want in elke fase kunnen mogelijke kopers afhaken. Wij weten wat er in welke fase belangrijk is en richten ook úw webwinkel hier helemaal op in. Eventueel combineren we de shop zelfs met uw eigen app, voor nog meer gebruikersgemak. Zo voelt online aankopen doen voor publiek als een natuurlijk proces en daalt de kans op afhakers. Ook u helpen we graag met een eigen webshop en app.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten