fbpx

WordPress shop met WooCommerce betaalsysteem

Meer gemak & (tijd)winst met webwinkelautomatisering

Wordpress shop met WooCommerce betaalsysteem

Webshop

Over de opdracht

Je bent fan van Fiat 500’s en hebt een opknapper. Waar zoek je dan je onderdelen? Zo begon het avontuur van Patrick Hamers. In 2021 leidde dat tot de overname van via Fiat van der Laan en de bijbehorende webshop. Voor strategisch web(shop)ontwikkelaar APPelit was dit het startsein voor de bouw van een nieuwe WordPress webwinkel met betaalkoppeling voor de verkoop van auto-onderdelen.

applicatie ontwikkeling
Wordpress shop met woocommerce betaalsysteem Wordpress shop met woocommerce

Wat doet de software?

Wordpress

Dat de website nu in WordPress is gebouwd, levert Fiat van der Laan veel voordelen op. Dankzij dit cms houdt het bedrijf de site en webshop nu bijvoorbeeld zelf bij. Denk aan zelf onderdelen en afbeeldingen toevoegen en prijzen aanpassen. Beheer wordt op die manier een eitje. Daarnaast is het bedrijf niet afhankelijk van ons als webontwikkelaar. Sterker nog, als het ooit besluit naar een andere partij over te stappen, kan dat moeiteloos. WordPress is namelijk open software, waar elke webbouwer mee kan werken. Zo is de onderdelenleverancier onafhankelijk van de ontwikkelaar.

Wat doet het betaalsysteem? | WooCommerce

De koppeling met WooCommerce maakt de website van Fiat van der Laan helemaal af. Zodra een webbezoeker een onderdeel koopt, stuurt het betaalsysteem zelf een factuur. De besteller krijgt daarbij de keus om een account aan te maken (handig voor een herhaalaankoop) en een apart verzendadres te vermelden. Zodra de betaling binnenkomt, krijgt het bedrijf een seintje dat iemand zit te wachten op onderdelen. Het enige wat het bedrijf dan nog zelf moet doen? De bestelling zelf inpakken en op de post doen.

Over de opdrachtgever

Fiat van der Laan

Fiat van der Laan zit in Willemstad en is het bedrijf van Patrick Hamers. In 2021 nam hij het over van de oprichter, die er in de vorige eeuw mee begon in Krimpen aan de IJssel. Voor Hamers is dit een nieuwe fase, van hobby naar serious business. De plannen hiervoor ontstonden nadat hij zijn eigen Fiat 500 in de afgelopen jaren restaureerde.

Soort software

Webshop

Webshops maken het ook voor eenpitters mogelijk om een bedrijf te runnen; een bedrijf waarbij klanten naar hén toekomen in plaats van andersom. Dat vraagt wel de nodige logica (doordachte keuzes) in de webshop en het betaalsysteem. Want in elke fase kunnen mogelijke kopers afhaken. Wij weten wat er in welke fase belangrijk is en richten ook úw webwinkel hier helemaal op in. Eventueel combineren we de shop zelfs met uw eigen app, voor nog meer gebruikersgemak. Zo voelt online aankopen doen voor publiek als een natuurlijk proces en daalt de kans op afhakers. Ook u helpen we graag met een eigen webshop en app.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader