fbpx

WordPress shop met WooCommerce betaalsysteem

Meer gemak & (tijd)winst met webwinkelautomatisering

Wordpress shop met WooCommerce betaalsysteem

Webshop

Over de opdracht

Je bent fan van Fiat 500’s en hebt een opknapper. Waar zoek je dan je onderdelen? Zo begon het avontuur van Patrick Hamers. In 2021 leidde dat tot de overname van via Fiat van der Laan en de bijbehorende webshop. Voor strategisch web(shop)ontwikkelaar APPelit was dit het startsein voor de bouw van een nieuwe WordPress webwinkel met betaalkoppeling voor de verkoop van auto-onderdelen.

applicatie ontwikkeling
Wordpress shop met woocommerce betaalsysteem Wordpress shop met woocommerce

Wat doet de software?

Wordpress

Dat de website nu in WordPress is gebouwd, levert Fiat van der Laan veel voordelen op. Dankzij dit cms houdt het bedrijf de site en webshop nu bijvoorbeeld zelf bij. Denk aan zelf onderdelen en afbeeldingen toevoegen en prijzen aanpassen. Beheer wordt op die manier een eitje. Daarnaast is het bedrijf niet afhankelijk van ons als webontwikkelaar. Sterker nog, als het ooit besluit naar een andere partij over te stappen, kan dat moeiteloos. WordPress is namelijk open software, waar elke webbouwer mee kan werken. Zo is de onderdelenleverancier onafhankelijk van de ontwikkelaar.

Wat doet het betaalsysteem? | WooCommerce

De koppeling met WooCommerce maakt de website van Fiat van der Laan helemaal af. Zodra een webbezoeker een onderdeel koopt, stuurt het betaalsysteem zelf een factuur. De besteller krijgt daarbij de keus om een account aan te maken (handig voor een herhaalaankoop) en een apart verzendadres te vermelden. Zodra de betaling binnenkomt, krijgt het bedrijf een seintje dat iemand zit te wachten op onderdelen. Het enige wat het bedrijf dan nog zelf moet doen? De bestelling zelf inpakken en op de post doen.

Over de opdrachtgever

Fiat van der Laan

Fiat van der Laan zit in Willemstad en is het bedrijf van Patrick Hamers. In 2021 nam hij het over van de oprichter, die er in de vorige eeuw mee begon in Krimpen aan de IJssel. Voor Hamers is dit een nieuwe fase, van hobby naar serious business. De plannen hiervoor ontstonden nadat hij zijn eigen Fiat 500 in de afgelopen jaren restaureerde.

Soort software

Webshop

Webshops maken het ook voor eenpitters mogelijk om een bedrijf te runnen; een bedrijf waarbij klanten naar hén toekomen in plaats van andersom. Dat vraagt wel de nodige logica (doordachte keuzes) in de webshop en het betaalsysteem. Want in elke fase kunnen mogelijke kopers afhaken. Wij weten wat er in welke fase belangrijk is en richten ook úw webwinkel hier helemaal op in. Eventueel combineren we de shop zelfs met uw eigen app, voor nog meer gebruikersgemak. Zo voelt online aankopen doen voor publiek als een natuurlijk proces en daalt de kans op afhakers. Ook u helpen we graag met een eigen webshop en app.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten