fbpx

Voetbalgame applicatie

Mix van fun, voetbal én leren

Game app

Over de opdracht

Kinderen die gek zijn op voetbal, willen naast actief voetballen vaak ook alles weten over deze sport. Hoe leuk is het dan om een rebusgame rondom voetbal te hebben? APPelit, strategisch ontwikkelaar van games en andere applicaties, bedacht hiervoor de nuttige en leuke game Rehbal.

applicatie ontwikkeling
Voetbalgame applicatie

Wat doet de app?

Leren & amuseren

Rehbal neemt deelnemers mee op reis door de voetbalwereld, langs allerlei onbekende spelers. Die worden uitgebeeld via rebussen. Bijvoorbeeld: berg + huis = Steven Berghuis. Zo gaan we heel Europa door. Ondertussen verbeteren deelnemers hun woordenschat, lossen zij illustratieraadsels op én brengt het spelelement volop vermaak. De game is makkelijk samen te spelen op school, in de bus of … in de voetbalkantine natuurlijk.

Allerlei functies & levels

 • Verschillende niveaus: makkelijk, normaal, moeilijk
 • Makkelijk account aanmaken via naam en mailadres
 • 1 Basislevel voor 6 landen/voetbalcompetities
 • 3 Extra levels voor iconische voetballers, andere landencompetities en vrouwenvoetbal
 • Elk level vaker te spelen om snellere tijd neer te zetten
 • Randomlevel zonder tijdsdruk: zelfde games, door elkaar
 • Elke maand nieuw level voor eindeloos leer- en speelplezier

Over de opdrachtgever

In samenwerking met...

Als strategisch ontwikkelaar van games en andere software zijn wij ook nog eens fanatiek voetballiefhebber. Én ouders van kinderen die we graag sport én kennis bijbrengen. Stop dit alles in een snelkookpan en u begrijpt dat we ons geroepen voelden een sportieve en leerzame game applicatie te ontwikkelen: Rehbal, de afkorting van Rebus Hessel Voetbal. De app is uitgebracht in samenwerking met Hessel Turkstra.

Soort applicatie

Game app

In allerlei sectoren bewijzen app games hun succes al. Dat komt onder meer doordat u er talloze doelen mee haalt. Van veranderingen op gang helpen tot nieuwe technieken aanleren. Als specialist in deze software denken we graag met u mee op welke manier een eigen game van betekenis kan zijn voor uw organisatie. Ontdek hiervoor alles over ons app game development.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten