fbpx

Voetbalgame applicatie

Mix van fun, voetbal én leren

Game app

Over de opdracht

Kinderen die gek zijn op voetbal, willen naast actief voetballen vaak ook alles weten over deze sport. Hoe leuk is het dan om een rebusgame rondom voetbal te hebben? APPelit, strategisch ontwikkelaar van games en andere applicaties, bedacht hiervoor de nuttige en leuke game Rehbal.

applicatie ontwikkeling
Voetbalgame applicatie

Wat doet de app?

Leren & amuseren

Rehbal neemt deelnemers mee op reis door de voetbalwereld, langs allerlei onbekende spelers. Die worden uitgebeeld via rebussen. Bijvoorbeeld: berg + huis = Steven Berghuis. Zo gaan we heel Europa door. Ondertussen verbeteren deelnemers hun woordenschat, lossen zij illustratieraadsels op én brengt het spelelement volop vermaak. De game is makkelijk samen te spelen op school, in de bus of … in de voetbalkantine natuurlijk.

Allerlei functies & levels

 • Verschillende niveaus: makkelijk, normaal, moeilijk
 • Makkelijk account aanmaken via naam en mailadres
 • 1 Basislevel voor 6 landen/voetbalcompetities
 • 3 Extra levels voor iconische voetballers, andere landencompetities en vrouwenvoetbal
 • Elk level vaker te spelen om snellere tijd neer te zetten
 • Randomlevel zonder tijdsdruk: zelfde games, door elkaar
 • Elke maand nieuw level voor eindeloos leer- en speelplezier

Over de opdrachtgever

In samenwerking met...

Als strategisch ontwikkelaar van games en andere software zijn wij ook nog eens fanatiek voetballiefhebber. Én ouders van kinderen die we graag sport én kennis bijbrengen. Stop dit alles in een snelkookpan en u begrijpt dat we ons geroepen voelden een sportieve en leerzame game applicatie te ontwikkelen: Rehbal, de afkorting van Rebus Hessel Voetbal. De app is uitgebracht in samenwerking met Hessel Turkstra.

Soort applicatie

Game app

In allerlei sectoren bewijzen app games hun succes al. Dat komt onder meer doordat u er talloze doelen mee haalt. Van veranderingen op gang helpen tot nieuwe technieken aanleren. Als specialist in deze software denken we graag met u mee op welke manier een eigen game van betekenis kan zijn voor uw organisatie. Ontdek hiervoor alles over ons app game development.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten