fbpx
GRATIS GROEISCANDartMAAK UW DROMEN WAAR

Voetbalgame applicatie

Mix van fun, voetbal én leren

Game app

Over de opdracht

Kinderen die gek zijn op voetbal, willen naast actief voetballen vaak ook alles weten over deze sport. Hoe leuk is het dan om een rebusgame rondom voetbal te hebben? APPelit, strategisch ontwikkelaar van games en andere applicaties, bedacht hiervoor de nuttige en leuke game Rehbal.

applicatie ontwikkeling

Wat doet de app?

Leren & amuseren

Rehbal neemt deelnemers mee op reis door de voetbalwereld, langs allerlei onbekende spelers. Die worden uitgebeeld via rebussen. Bijvoorbeeld: berg + huis = Steven Berghuis. Zo gaan we heel Europa door. Ondertussen verbeteren deelnemers hun woordenschat, lossen zij illustratieraadsels op én brengt het spelelement volop vermaak. De game is makkelijk samen te spelen op school, in de bus of … in de voetbalkantine natuurlijk.

Allerlei functies & levels

  • Verschillende niveaus: makkelijk, normaal, moeilijk
  • Makkelijk account aanmaken via naam en mailadres
  • 1 Basislevel voor 6 landen/voetbalcompetities
  • 3 Extra levels voor iconische voetballers, andere landencompetities en vrouwenvoetbal
  • Elk level vaker te spelen om snellere tijd neer te zetten
  • Randomlevel zonder tijdsdruk: zelfde games, door elkaar
  • Elke maand nieuw level voor eindeloos leer- en speelplezier

Over de opdrachtgever

In samenwerking met...

Als strategisch ontwikkelaar van games en andere software zijn wij ook nog eens fanatiek voetballiefhebber. Én ouders van kinderen die we graag sport én kennis bijbrengen. Stop dit alles in een snelkookpan en u begrijpt dat we ons geroepen voelden een sportieve en leerzame game applicatie te ontwikkelen: Rehbal, de afkorting van Rebus Hessel Voetbal. De app is uitgebracht in samenwerking met Hessel Turkstra.

Soort applicatie

Game app

In allerlei sectoren bewijzen app games hun succes al. Dat komt onder meer doordat u er talloze doelen mee haalt. Van veranderingen op gang helpen tot nieuwe technieken aanleren. Als specialist in deze software denken we graag met u mee op welke manier een eigen game van betekenis kan zijn voor uw organisatie. Ontdek hiervoor alles over ons app game development.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


Na onderzoek te doen kwam ik uit bij Johannes van APPelit, de vragen die ik stelden werden uitgebreid beantwoord. Hele fijne service! Ik zou zeker weer contact met hen opzoeken, aanrader!
Suzanne van Beek
Suzanne van Beek
12:01 20 Dec 21
Super fijn bedrijf om mee samen te werken. Hebben een mooie App voor ons gebouwd. Bij vragen goed bereikbaar en erg behulpzaam!
Helma Krijgsman
Helma Krijgsman
14:05 19 Nov 21
Guylian van der Linde
Guylian van der Linde
08:29 03 Nov 21
APPelit heeft laten zien dat ze veel kennis en veel ervaring heeft met het bouwen van heel praktisch toepasbare applicaties. Daarnaast hebben ze veel geduld met mensen die géén verstand van ICT hebben :-)
Karel Koppens
Karel Koppens
11:00 21 Oct 21
APPelit heeft een zeer fijne app voor onze iPads ontwikkelt die we dagelijks gebruiken tijdens onze teambuildingsevents. APPelit nam alle tijd om de vraag eerst goed te inventariseren. Tijdens het ontwikkelen en bouwen was het contact zeer prettig en de terugkoppeling echt enorm snel! Erg goed bereikbaar. Een prettige partij om in te schakelen.
Stefan Vogel
Stefan Vogel
10:47 15 Oct 21