fbpx

Track & Trace App

Zo maakt u het toeristen makkelijk

E-bussen ‘opsporen’

Over de opdracht

Als aankomend passagier op elk moment checken waar de e-bus is die u wilt nemen. En vooral: hoe veel tijd u nog hebt om de instaphalte te bereiken. Klinkt als een illusie? APPelit, strategisch ontwikkelaar van software op maat, maakte het dankzij een applicatie voor Distrimob mogelijk.

applicatie ontwikkeling

Wat doet de applicatie?

Track & Trace

Wie Knokke-Heist in België bezoekt, vindt reuze handige toeristeninformatie in de app. Uitgangspunt is het vervoer: de bushaltes en bustracking. Bezoekers downloaden deze applicatie (zowel Android als iOS). Vervolgens scannen ze de QR-code bij een halte om te zien wanneer deze aankomt. Of, als ze nog niet bij een halte zijn, zoeken ze die tijd op in de software. In beide gevallen zien zij meteen de geschatte aankomsttijd.

Meer handige functies

Via pushberichten krijgen bezoekers ook een seintje voor nieuws en evenementen; van attracties en musea tot winkels. En wie in de stad rondloopt, moet ook een keer naar het toilet; hiervoor navigeren de gebruikers makkelijk naar de openbare wc’s. Zo wordt een dagje shoppen of ‘statten’ een stuk makkelijker te plannen in combinatie met het shuttlenetwerk in de stad. Zie distrimobapp.be.

Over de opdrachtgever

Distrimob

In België rijdt gespecialiseerd elektrisch openbaar vervoer. Geluidloze e-shuttlebussen met of zelfs zonder personeel. Supermilieuvriendelijk natuurlijk. En reuze efficiënt als het gaat om inzet van mensen en middelen. Distrimob is de partij die deze elektrische mobiliteit levert. De ontwikkelde app maakt het reizigers nog makkelijker dit vervoer te gebruiken.

Soort app

Mobiele applicatie

Het aantal mensen dat per mobiele telefoon online zit, groeit nog altijd flink door. Daartegenover staat een onderzoek van Google waaruit blijkt dat 40% van de internetbezoekers met een mobiele telefoon afhaakt bij een tegenvallend website. Een mobiele applicatie is dan een betere oplossing; een ‘website’ speciaal voor smartphonegebruikers. Geen problemen met ontwikkelen van de techniek als het gaat om keuzes voor mobiel of desktop; de hele ontwikkeling staat in dienst van de telefoon. Ontdek hier wat het ú brengt, door APPelit een eigen mobiele app laten ontwikkelen.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten