fbpx

Track & Trace App

Zo maakt u het toeristen makkelijk

E-bussen ‘opsporen’

Over de opdracht

Als aankomend passagier op elk moment checken waar de e-bus is die u wilt nemen. En vooral: hoe veel tijd u nog hebt om de instaphalte te bereiken. Klinkt als een illusie? APPelit, strategisch ontwikkelaar van software op maat, maakte het dankzij een applicatie voor Distrimob mogelijk.

applicatie ontwikkeling

Wat doet de applicatie?

Track & Trace

Wie Knokke-Heist in België bezoekt, vindt reuze handige toeristeninformatie in de app. Uitgangspunt is het vervoer: de bushaltes en bustracking. Bezoekers downloaden deze applicatie (zowel Android als iOS). Vervolgens scannen ze de QR-code bij een halte om te zien wanneer deze aankomt. Of, als ze nog niet bij een halte zijn, zoeken ze die tijd op in de software. In beide gevallen zien zij meteen de geschatte aankomsttijd.

Meer handige functies

Via pushberichten krijgen bezoekers ook een seintje voor nieuws en evenementen; van attracties en musea tot winkels. En wie in de stad rondloopt, moet ook een keer naar het toilet; hiervoor navigeren de gebruikers makkelijk naar de openbare wc’s. Zo wordt een dagje shoppen of ‘statten’ een stuk makkelijker te plannen in combinatie met het shuttlenetwerk in de stad. Zie distrimobapp.be.

Over de opdrachtgever

Distrimob

In België rijdt gespecialiseerd elektrisch openbaar vervoer. Geluidloze e-shuttlebussen met of zelfs zonder personeel. Supermilieuvriendelijk natuurlijk. En reuze efficiënt als het gaat om inzet van mensen en middelen. Distrimob is de partij die deze elektrische mobiliteit levert. De ontwikkelde app maakt het reizigers nog makkelijker dit vervoer te gebruiken.

Soort app

Mobiele applicatie

Het aantal mensen dat per mobiele telefoon online zit, groeit nog altijd flink door. Daartegenover staat een onderzoek van Google waaruit blijkt dat 40% van de internetbezoekers met een mobiele telefoon afhaakt bij een tegenvallend website. Een mobiele applicatie is dan een betere oplossing; een ‘website’ speciaal voor smartphonegebruikers. Geen problemen met ontwikkelen van de techniek als het gaat om keuzes voor mobiel of desktop; de hele ontwikkeling staat in dienst van de telefoon. Ontdek hier wat het ú brengt, door APPelit een eigen mobiele app laten ontwikkelen.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten