fbpx

Track & Trace App

Zo maakt u het toeristen makkelijk

E-bussen ‘opsporen’

Over de opdracht

Als aankomend passagier op elk moment checken waar de e-bus is die u wilt nemen. En vooral: hoe veel tijd u nog hebt om de instaphalte te bereiken. Klinkt als een illusie? APPelit, strategisch ontwikkelaar van software op maat, maakte het dankzij een applicatie voor Distrimob mogelijk.

applicatie ontwikkeling

Wat doet de applicatie?

Track & Trace

Wie Knokke-Heist in België bezoekt, vindt reuze handige toeristeninformatie in de app. Uitgangspunt is het vervoer: de bushaltes en bustracking. Bezoekers downloaden deze applicatie (zowel Android als iOS). Vervolgens scannen ze de QR-code bij een halte om te zien wanneer deze aankomt. Of, als ze nog niet bij een halte zijn, zoeken ze die tijd op in de software. In beide gevallen zien zij meteen de geschatte aankomsttijd.

Meer handige functies

Via pushberichten krijgen bezoekers ook een seintje voor nieuws en evenementen; van attracties en musea tot winkels. En wie in de stad rondloopt, moet ook een keer naar het toilet; hiervoor navigeren de gebruikers makkelijk naar de openbare wc’s. Zo wordt een dagje shoppen of ‘statten’ een stuk makkelijker te plannen in combinatie met het shuttlenetwerk in de stad. Zie distrimobapp.be.

Over de opdrachtgever

Distrimob

In België rijdt gespecialiseerd elektrisch openbaar vervoer. Geluidloze e-shuttlebussen met of zelfs zonder personeel. Supermilieuvriendelijk natuurlijk. En reuze efficiënt als het gaat om inzet van mensen en middelen. Distrimob is de partij die deze elektrische mobiliteit levert. De ontwikkelde app maakt het reizigers nog makkelijker dit vervoer te gebruiken.

Soort app

Mobiele applicatie

Het aantal mensen dat per mobiele telefoon online zit, groeit nog altijd flink door. Daartegenover staat een onderzoek van Google waaruit blijkt dat 40% van de internetbezoekers met een mobiele telefoon afhaakt bij een tegenvallend website. Een mobiele applicatie is dan een betere oplossing; een ‘website’ speciaal voor smartphonegebruikers. Geen problemen met ontwikkelen van de techniek als het gaat om keuzes voor mobiel of desktop; de hele ontwikkeling staat in dienst van de telefoon. Ontdek hier wat het ú brengt, door APPelit een eigen mobiele app laten ontwikkelen.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 115 recensies
  beoordeel ons op
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten