fbpx
GRATIS GROEISCANDartMAAK UW DROMEN WAAR

Track & Trace App

Zo maakt u het toeristen makkelijk

E-bussen ‘opsporen’

Over de opdracht

Als aankomend passagier op elk moment checken waar de e-bus is die u wilt nemen. En vooral: hoe veel tijd u nog hebt om de instaphalte te bereiken. Klinkt als een illusie? APPelit, strategisch ontwikkelaar van software op maat, maakte het dankzij een applicatie voor Distrimob mogelijk.

applicatie ontwikkeling

Wat doet de applicatie?

Track & Trace

Wie Knokke-Heist in België bezoekt, vindt reuze handige toeristeninformatie in de app. Uitgangspunt is het vervoer: de bushaltes en bustracking. Bezoekers downloaden deze applicatie (zowel Android als iOS). Vervolgens scannen ze de QR-code bij een halte om te zien wanneer deze aankomt. Of, als ze nog niet bij een halte zijn, zoeken ze die tijd op in de software. In beide gevallen zien zij meteen de geschatte aankomsttijd.

Meer handige functies

Via pushberichten krijgen bezoekers ook een seintje voor nieuws en evenementen; van attracties en musea tot winkels. En wie in de stad rondloopt, moet ook een keer naar het toilet; hiervoor navigeren de gebruikers makkelijk naar de openbare wc’s. Zo wordt een dagje shoppen of ‘statten’ een stuk makkelijker te plannen in combinatie met het shuttlenetwerk in de stad. Zie distrimobapp.be.

Over de opdrachtgever

Distrimob

In België rijdt gespecialiseerd elektrisch openbaar vervoer. Geluidloze e-shuttlebussen met of zelfs zonder personeel. Supermilieuvriendelijk natuurlijk. En reuze efficiënt als het gaat om inzet van mensen en middelen. Distrimob is de partij die deze elektrische mobiliteit levert. De ontwikkelde app maakt het reizigers nog makkelijker dit vervoer te gebruiken.

Soort app

Mobiele applicatie

Het aantal mensen dat per mobiele telefoon online zit, groeit nog altijd flink door. Daartegenover staat een onderzoek van Google waaruit blijkt dat 40% van de internetbezoekers met een mobiele telefoon afhaakt bij een tegenvallend website. Een mobiele applicatie is dan een betere oplossing; een ‘website’ speciaal voor smartphonegebruikers. Geen problemen met ontwikkelen van de techniek als het gaat om keuzes voor mobiel of desktop; de hele ontwikkeling staat in dienst van de telefoon. Ontdek hier wat het ú brengt, door APPelit een eigen mobiele app laten ontwikkelen.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


Na onderzoek te doen kwam ik uit bij Johannes van APPelit, de vragen die ik stelden werden uitgebreid beantwoord. Hele fijne service! Ik zou zeker weer contact met hen opzoeken, aanrader!
Suzanne van Beek
Suzanne van Beek
12:01 20 Dec 21
Super fijn bedrijf om mee samen te werken. Hebben een mooie App voor ons gebouwd. Bij vragen goed bereikbaar en erg behulpzaam!
Helma Krijgsman
Helma Krijgsman
14:05 19 Nov 21
Guylian van der Linde
Guylian van der Linde
08:29 03 Nov 21
APPelit heeft laten zien dat ze veel kennis en veel ervaring heeft met het bouwen van heel praktisch toepasbare applicaties. Daarnaast hebben ze veel geduld met mensen die géén verstand van ICT hebben :-)
Karel Koppens
Karel Koppens
11:00 21 Oct 21
APPelit heeft een zeer fijne app voor onze iPads ontwikkelt die we dagelijks gebruiken tijdens onze teambuildingsevents. APPelit nam alle tijd om de vraag eerst goed te inventariseren. Tijdens het ontwikkelen en bouwen was het contact zeer prettig en de terugkoppeling echt enorm snel! Erg goed bereikbaar. Een prettige partij om in te schakelen.
Stefan Vogel
Stefan Vogel
10:47 15 Oct 21