fbpx

Mobiele app laten ontwikkelen

4 redenen & 5 tips voor succes met apps

Iedereen zit online. Natuurlijk hebt u daarom een website die ook per mobiel goed bereikbaar is. Maar een mobiele app maakt de ervaring van bezoekers vele malen beter. Tenminste, als u het goed aanpakt. Mobile apps laten ontwikkelen door een stevig team uit uw organisatie óf de ontwikkeling uitbesteden aan de expert is de oplossing. Met onderstaande tips pakt u dat goed aan.

Geef uw app vorm met onze deskundigen!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Wat is een mobiele app?

Woordbetekenis

Het woord app kent u natuurlijk van alle icoontjes op uw telefoon, tablet of bureaublad van uw laptop of pc. Dit woord app komt van applicatie. Feitelijk gaat het om een stukje software waarmee u toegang krijgt tot andere software. Steeds vaker praten we over mobiele apps, omdat steeds meer mensen per smartphone of tablet online zijn. Een mobiele app laten ontwikkelen is alleen daarom al een slimme zet.

Waarom mobiele app laten ontwikkelen? 4 redenen

 1. Aantal mensen met mobieltjes groeit nog
 2. Meer kans op afhakers via mobielvriendelijke website
 3. Meer contact/interactie
 4. Meer sturen op cijfers

Mobieltjes, websites en afhakers

Reden 1, 2 & 3

Allereerst groeit het aantal mensen dat per mobiele telefoon online zit, nog steeds enorm. Dat blijft zo, wijzen studies uit. Wat een studie van Google bovendien uitwijst? 40% van uw bezoekers haakt af als ze per mobiele telefoon een teleurstellende ervaring op uw website heeft. De meeste van hen bevelen uw bedrijf of mobiele app daarna natuurlijk ook niet aan.

De kans op een tegenvallende ervaring is bij een mobiele website sowieso veel groter dan bij een mobiele app. Dat is dus de derde reden om te kiezen voor een app.

Meer interactie & sturen op cijfers | Belangrijkste redenen

Het belangrijkste argument om mobiele apps te laten ontwikkelen? Het biedt u de mooiste kans om contact te houden met uw relaties. En zo te werken aan een betere binding en dus meer scorekansen. De vele functies die standaard in apps zitten of extra zijn toe te voegen, geven u hiervoor de absolute garantie.

U volgt namelijk makkelijk het gedrag van uw bezoeker, stuurt snel berichten én weet voor 97% zeker dat zij die berichten ook lezen; van zo’n score kunt u bij uw digitale nieuwsbrief alleen maar dromen…Redenen om uw eigen mobiele apps te laten ontwikkelen zijn er dus genoeg. De beste aanpak? APPelit, expert in de bouw van mobiele apps, deelt hieronder graag kennis en ervaring in 5 tips.

5 tips als u mobiele apps wilt laten ontwikkelen

Zo slaagt u

 1. werkgroep samenstellen: Zet hierin management (vooruitkijken), ICT’ers (techniek) en gebruikers (praktijk) bij elkaar
 2. brainstormen: Zet met de werkgroep op een rij waar uw organisatie nu staat en waar u naartoe wilt
 3. doelen bepalen: Bedenk op welke manier mobiele apps helpen uw doelen te halen
 4. functies bij doelen zoeken: Bedenk samen wat uw app moet kunnen of vraag APPelit hiervoor
 5. laten opleveren in delen: Uw app laten maken en testen werkt succesvoller als u steeds een stukje (functie) uitprobeert, bijstuurt en zo toewerkt naar het gewenste eindresultaat.

Van mislukking naar succes.

Wist u dat 70% van de softwareopleveringen mislukt? Meestal komt dat, omdat de opdrachtgever én app ontwikkelaar niet de juiste basis leggen. En niet tussentijds met elkaar kijken of alles naar wens verloopt. Met bovenstaande 5 tips zorgt u dat u bij de 30% van geslaagde mobiele app ontwikkelingen komt!

Meer weten? Uw mobiele apps laten ontwikkelen?

APPelit helpt u graag. Laat daarom hieronder vrijblijvend uw contactgegevens achter. U ontvangt dan binnen 24 uur een voorstel om eens kennis te ontwikkelen.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten