fbpx

LilyCargo

Douaneaangifte geautomatiseerd & versimpeld
Met juridisch dichtgetimmerde websoftware

Lily Cargo

Over de opdracht: Aangifte Software

Ga er maar aan staan: websoftware ontwikkelen met legacysoftware die moet voldoen aan allerlei wettelijke eisen en regels, wereldwijd. Precies dat was de vraag van ‘goederen- en douane-aangiftebedrijf’ Lily Maas. Bij APPelit wisten we dit om te zetten in een website die onder meer het aangeven van goederen bij de douane nog eenvoudiger en – hierdoor nog – aantrekkelijker geprijsd maakt.

applicatie ontwikkeling

Over het werk

Audit & bouw

Voor we begonnen met ontwikkelen van de websoftware hielden we eerst een audit en software-veiligheidscheck voor de bestaande programmatuur. Immers, als de basis onvoldoende veilig is, kan de websoftware die daaraan gekoppeld is, ook nooit veilig worden. Voor die toets slaagde het bedrijf. Daarna ontwikkelden we de compleet nieuwe website met aangifteproces. Bijzonderheid hierbij: de software moest compliant zijn met specifieke eisen en regels.

Details van de websoftware

 • Voor oceaan-, lucht-, spoor- en wegvracht
 • Functies voor Europese én niet-Europese regels
 • Geautomatiseerde verwerking van documenten
 • Mogelijkheid tot verschillende btw-nummers in 1 aangifte
 • Rapportages per verlader/per groep/per periode

Over de opdrachtgever

Lily Maas

Importeren en aangeven van goederen – dat is de core business van Lily Maas. Het bedrijf in het havengebied van Gilze heeft hiervoor speciale toestemming van de douane. Het werkt daarbij met een vernieuwende aanpak via software om producten en zendingen aan te geven. Resultaat? Razendsnelle verwerkingen én – tegen de gevestigde orde in – voor een vast tarief. Zo loopt de goederenketen zoals die hoort te lopen. Gegarandeerd. Ontdek meer over Lily Maas.

Soort software

Websoftware

Anders dan een gewone website of webshop vroeg deze opdracht om méér dan de gebruikelijke techniek. Immers, vooral achter de schermen moesten er de nodige radertjes goed op elkaar aansluiten; precies volgens de regels in Europa en daarbuiten. Wij zijn expert in website audits,  websiteontwikkeling en ingewikkelde koppelingen met andere software. Vraag ons om hulp bij uw project.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten