fbpx

LilyCargo

Douaneaangifte geautomatiseerd & versimpeld
Met juridisch dichtgetimmerde websoftware

Lily Cargo

Over de opdracht: Aangifte Software

Ga er maar aan staan: websoftware ontwikkelen met legacysoftware die moet voldoen aan allerlei wettelijke eisen en regels, wereldwijd. Precies dat was de vraag van ‘goederen- en douane-aangiftebedrijf’ Lily Maas. Bij APPelit wisten we dit om te zetten in een webapplicatie die onder meer het aangeven van goederen bij de douane nog eenvoudiger en – hierdoor nog – aantrekkelijker geprijsd maakt.

Lily Maas

Over het werk

Audit & bouw

Voor we begonnen met ontwikkelen van de websoftware hielden we eerst een audit en software-veiligheidscheck voor de bestaande programmatuur. Immers, als de basis onvoldoende veilig is, kan de websoftware die daaraan gekoppeld is, ook nooit veilig worden. Voor die toets slaagde het bedrijf. Daarna ontwikkelden we de compleet nieuwe website met aangifteproces. Bijzonderheid hierbij: de software moest compliant zijn met specifieke eisen en regels.

Details van de websoftware

 • Voor oceaan-, lucht-, spoor- en wegvracht
 • Functies voor Europese én niet-Europese regels
 • Geautomatiseerde verwerking van documenten
 • Mogelijkheid tot verschillende btw-nummers in 1 aangifte
 • Rapportages per verlader/per groep/per periode

Over de opdrachtgever

Lily Maas

Importeren en aangeven van goederen – dat is de core business van Lily Maas. Het bedrijf in het havengebied van Gilze heeft hiervoor speciale toestemming van de douane. Het werkt daarbij met een vernieuwende aanpak via software om producten en zendingen aan te geven. Resultaat? Razendsnelle verwerkingen én – tegen de gevestigde orde in – voor een vast tarief. Zo loopt de goederenketen zoals die hoort te lopen. Gegarandeerd. Ontdek meer over Lily Maas.

Soort software

Websoftware

Anders dan een gewone applicatie vroeg deze opdracht om méér dan de gebruikelijke techniek. Immers, vooral achter de schermen moesten er de nodige radertjes goed op elkaar aansluiten; precies volgens de regels in Europa en daarbuiten. Wij zijn expert in website audits,  websiteontwikkeling en ingewikkelde koppelingen met andere software. Vraag ons om hulp bij uw project.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten