fbpx

Fjaere

Alles veilig achterlaten voor nabestaanden

Over de opdracht

Hybride app voor uitvaartwensen

Na uw overlijden wilt u graag dat het afscheid volgens uw wens verloopt. En dat uw dierbaren alle formele zaken makkelijk kunnen afhandelen. Eén plek waar al deze informatie samenkomt, is dan ideaal. Maar … het gevaar dat (cyber)criminelen met uw privégegevens aan de haal gaan, wilt u hierbij wel graag tackelen. Deze gedachten bracht APPelit, strategisch partner in app ontwikkeling, samen in één beveiligde app: Fjaere.

sfinx puzzel app

Alles bij elkaar én geordend

Wat doet de app?

Fjaere is een hybride applicatie waarin u de regie hebt over alle informatie die u erin zet. Van wensen voor de uitvaart tot praktische details over de afwikkeling van al uw lopende zaken. Om hacks te voorkomen en internetoplichters buiten de deur te houden, bouwden we daarbij bovendien speciale securitymaatregelen in. Zoals een slimme wachtwoordkluis. Op deze en andere manieren beschermen we alle gevoelige data en uw privacy.

Handige functies in premiumversie

 • gegevens vastleggen over banken, leningen, hypotheken, verzekeringen
 • testament en andere formele bestanden uploaden
 • inloggegevens en pincodes in extra beveiligde kluis zetten
 • foto’s, video’s en andere bestanden toevoegen

Over de opdrachtgever

Fjaere

Het idee voor Fjaere komt uit de koker van Albert Erisman. Jaren geleden kreeg hij in privékring te maken met een overlijden én de zoektocht naar diens persoonlijke uitvaartwensen; dit gold ook voor de vele persoonlijke zaken en wachtwoorden van de overledene. Sindsdien knaagde het aan hem om hier iets mee te doen. Uiteindelijk pakte hij door, bedacht hij deze complete applicatie en realiseerde hij hiermee een start-up.

Soort software

Hybride applicatie

Toegang tot een web app werkt alleen via een link; de applicatie ontbreekt namelijk in de app stores. Met alleen een native app werkt deze slechts voor één besturingssysteem, en moet u dus dubbel ontwikkelen om het voor zowel Android als iOS beschikbaar te krijgen. Daarom kozen we met Fjaere voor een hybride applicatie. Die combineert web- en native componenten. Het resultaat? Hij wordt gevonden in de stores én werkt op zowel Android als iOS met één fundering. Weten wat deze software ú brengt? En waarop u let als u hiermee aan de slag wilt? Check hier alles over een hybride app laten maken.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  ivar te riele
  ivar te riele
  1696489271
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  js_loader
  Sluiten