fbpx

Qriptos

100% afgeschermd berichten delen

Blockchain

Native applicatie voor iOS & Android

Openbare chatberichten plaatsen. Betalingen naar vrienden of zakenpartners sturen. 1 op 1 berichten uitwisselen. Hoe houdt u het hierbij superveilig en bewaakt u de privacy van gebruikers? APPelit, expert in softwareontwikkeling op maat, bedacht hiervoor Qriptos, in opdracht van de INOA group.

applicatie ontwikkeling

Wat doet de app?

Veilig met Qriptos

Qriptos is een instant messenger. Het werkt met peer-to-peer, dus rechtstreekse gegevensuitwisseling binnen een netwerk van pc’s die op het internet zijn aangesloten. Blockchain en end-to-end encryptie zijn de technologieën die we hiervoor inzetten. En die centrale servers – met risico’s op onder meer hacks – overbodig maken. Zelfs Qriptos ziet de berichten/uitwisseling niet. Zó veilig en afgeschermd zijn de technologieën.

Handige functies

 • Betaling via crypto-portemonnee
 • Digitale handtekening zetten onder documenten
 • Veilig account aanmaken zonder gebruik van bankrekening, telefoonnummer & mailadres
 • Ook oude berichten beveiligd, zelfs als de vorige coderingssleutel is geïnfecteerd met een virus

Over de opdrachtgever

INOA groep

INOA BVBA is een Belgisch investerings- en advieskantoor. Het initieert investeringen en helpt bedrijven groeien. Dankzij zijn focus en de schat aan aanwezige kennis in huis maakt het bedrijf van goede ideeën een succes. Kijk op inoa.group.

Soort software

Blockchain native iOS & Android app

De techniek achter deze applicatie? Blockchain, een manier om slimmer te werken, tegen lagere kosten en met een veiliger en beter resultaat. Om de software daarnaast toegankelijk te maken voor vrijwel alle smartphone-gebruikers, ontwikkelende we deze in de 2 bekendste besturingssystemen: iOS en Android. Daarnaast maakten we de applicatie geschikt voor zowel het web als de app stores (native). Ook u helpen we graag de kansen te verzilveren die blockchain voor bedrijven biedt.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten