fbpx

Qriptos

100% afgeschermd berichten delen

Blockchain

Native applicatie voor iOS & Android

Openbare chatberichten plaatsen. Betalingen naar vrienden of zakenpartners sturen. 1 op 1 berichten uitwisselen. Hoe houdt u het hierbij superveilig en bewaakt u de privacy van gebruikers? APPelit, expert in softwareontwikkeling op maat, bedacht hiervoor Qriptos, in opdracht van de INOA group.

Qriptos

Veilig met Qriptos

Wat doet de app?

Qriptos is een instant messenger. Het werkt met peer-to-peer, dus rechtstreekse gegevensuitwisseling binnen een netwerk van pc’s die op het internet zijn aangesloten. Blockchain en end-to-end encryptie zijn de technologieën die we hiervoor inzetten. En die centrale servers – met risico’s op onder meer hacks – overbodig maken. Zelfs Qriptos ziet de berichten/uitwisseling niet. Zó veilig en afgeschermd zijn de technologieën.

Handige functies

 • Betaling via crypto-portemonnee
 • Digitale handtekening zetten onder documenten
 • Veilig account aanmaken zonder gebruik van bankrekening, telefoonnummer & mailadres
 • Ook oude berichten beveiligd, zelfs als de vorige coderingssleutel is geïnfecteerd met een virus

Over de opdrachtgever

INOA groep

INOA BVBA is een Belgisch investerings- en advieskantoor. Het initieert investeringen en helpt bedrijven groeien. Dankzij zijn focus en de schat aan aanwezige kennis in huis maakt het bedrijf van goede ideeën een succes. Kijk op inoa.group.

Soort software

Blockchain native iOS & Android app

De techniek achter deze applicatie? Blockchain, een manier om slimmer te werken, tegen lagere kosten en met een veiliger en beter resultaat. Om de software daarnaast toegankelijk te maken voor vrijwel alle smartphone-gebruikers, ontwikkelende we deze in de 2 bekendste besturingssystemen: iOS en Android. Daarnaast maakten we de applicatie geschikt voor zowel het web als de app stores (native). Ook u helpen we graag de kansen te verzilveren die blockchain voor bedrijven biedt.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  ivar te riele
  ivar te riele
  1696489271
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  js_loader
  Sluiten