fbpx

Kledingadvies-app

Eerste hulp voor passende outfits

DYC

Kleding-adviesapplicatie

Over de opdracht

Voor veel modebewuste mannen en vrouwen zal het herkenbaar én vaak een worsteling zijn: u hebt nieuwe kleding gekocht, maar waar past het nou precies bij? Of u hebt een feestje, werkdag of ander moment waarvoor u een passende set wilt samenstellen, maar welke? De ontwikkeling van een kledingadvies-applicatie door APPelit, strategisch partner in de bouw van apps, biedt uitkomst voor Discover Your Clothes.

applicatie ontwikkeling
Kledingapp inlog Kledingadvies via mobiele app

Wat doet de app?

Fashioncombi’s & advies

Discover Your Clothes helpt eindeloos kledingcombinaties te creëren en outfits te plannen op basis van de kleding uit alle aangesloten garderobekasten. Hiervoor uploaden gebruikers van de applicatie (Android en iOS) hun complete garderobe naar een digitale kledingkast. Vervolgens adviseert de app welke outfits bij elkaar passen. Geen enkel kledingstuk wordt hierdoor ooit nog vergeten. En gebruikers optimaliseren zo hun kleding en stijl.

Slimme digitale snufjes

Voor wie iets nieuws zoekt voor een speciale gelegenheid, biedt de applicatie persoonlijk advies via de Pro-optie. De stylist kijkt dan naar de aanwezige kleding in de digitale kast en geeft enkele opties door. Hiervoor bouwden we naast een contactfunctie ook een tegoed- en betaalfunctie in. Gebruikers bouwen hierin eerst een tegoed op of doen meteen een betaling.

Ook voegden we een creditfunctie toe; wie fantastische outfits gemaakt door Discover Your Clothes deelt via social media, verdient die credits. Doordat de online zichtbaarheid van de organisatie hiermee groeit, worden andere gebruikers weer enthousiast en snijdt het mes van deze functie dus aan 2 kanten: credits verdienen én gratis marketing voor de applicatie. Wij vinden het heel normaal om op deze manier mee te denken over verdienmodellen voor uw applicatie.

Over de opdrachtgever

Discover Your Clothes

In het dagelijks leven is Debbie de Bruijn financieel expert. Daarnaast is ze als vrouw fan van mode. Die 2 combineerde ze in 2022 met een start-up, Discover Your Clothes; een verdienmodel om mode toegankelijker te maken voor iedereen. In een tijd waarin veel mensen vergeten kledingstukken in hun kast hebben en het moeilijker vinden goede kledingmatches te maken, is haar oplossing stijlvol én ook nog eens duurzaam.

Soort app

Product advisor app

Steeds vaker vervangen we mensen door ‘machines’. Dat kan in het groot (denk aan robots in productiebedrijven) én in het klein bij productadvies voor bijvoorbeeld vloerbedekking, schoonmaakmiddelen of kleding, zoals bij Discover Your Cloths. Vanuit APPelit weten we wat erbij komt kijken op 2 gebieden: wat heeft uw klant nodig én met welke techniek bereiken we dat. Beide beheersen we en zetten we ook graag in voor úw product advisor app.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten