fbpx

Kledingadvies-app

Eerste hulp voor passende outfits

DYC

Kleding-adviesapplicatie

Over de opdracht

Voor veel modebewuste mannen en vrouwen zal het herkenbaar én vaak een worsteling zijn: u hebt nieuwe kleding gekocht, maar waar past het nou precies bij? Of u hebt een feestje, werkdag of ander moment waarvoor u een passende set wilt samenstellen, maar welke? De ontwikkeling van een kledingadvies-applicatie door APPelit, strategisch partner in de bouw van apps, biedt uitkomst voor Discover Your Clothes.

applicatie ontwikkeling
Kledingapp inlog Kledingadvies via mobiele app

Wat doet de app?

Fashioncombi’s & advies

Discover Your Clothes helpt eindeloos kledingcombinaties te creëren en outfits te plannen op basis van de kleding uit alle aangesloten garderobekasten. Hiervoor uploaden gebruikers van de applicatie (Android en iOS) hun complete garderobe naar een digitale kledingkast. Vervolgens adviseert de app welke outfits bij elkaar passen. Geen enkel kledingstuk wordt hierdoor ooit nog vergeten. En gebruikers optimaliseren zo hun kleding en stijl.

Slimme digitale snufjes

Voor wie iets nieuws zoekt voor een speciale gelegenheid, biedt de applicatie persoonlijk advies via de Pro-optie. De stylist kijkt dan naar de aanwezige kleding in de digitale kast en geeft enkele opties door. Hiervoor bouwden we naast een contactfunctie ook een tegoed- en betaalfunctie in. Gebruikers bouwen hierin eerst een tegoed op of doen meteen een betaling.

Ook voegden we een creditfunctie toe; wie fantastische outfits gemaakt door Discover Your Clothes deelt via social media, verdient die credits. Doordat de online zichtbaarheid van de organisatie hiermee groeit, worden andere gebruikers weer enthousiast en snijdt het mes van deze functie dus aan 2 kanten: credits verdienen én gratis marketing voor de applicatie. Wij vinden het heel normaal om op deze manier mee te denken over verdienmodellen voor uw applicatie.

Over de opdrachtgever

Discover Your Clothes

In het dagelijks leven is Debbie de Bruijn financieel expert. Daarnaast is ze als vrouw fan van mode. Die 2 combineerde ze in 2022 met een start-up, Discover Your Clothes; een verdienmodel om mode toegankelijker te maken voor iedereen. In een tijd waarin veel mensen vergeten kledingstukken in hun kast hebben en het moeilijker vinden goede kledingmatches te maken, is haar oplossing stijlvol én ook nog eens duurzaam.

Soort app

Product advisor app

Steeds vaker vervangen we mensen door ‘machines’. Dat kan in het groot (denk aan robots in productiebedrijven) én in het klein bij productadvies voor bijvoorbeeld vloerbedekking, schoonmaakmiddelen of kleding, zoals bij Discover Your Cloths. Vanuit APPelit weten we wat erbij komt kijken op 2 gebieden: wat heeft uw klant nodig én met welke techniek bereiken we dat. Beide beheersen we en zetten we ook graag in voor úw product advisor app.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten