fbpx

Genius.travel

Ideale samensteltool voor pakketreis

Genius met React

Over de opdracht

Stel: u wilt one-stop-shop bieden voor prijsbewuste reizigers, een soort persoonlijke pakketreis. Dan is een eigen website en applicatie de beste oplossing. Zeker als u hierin de mogelijkheid biedt dat de reizigers elke vlucht en accommodatie kunnen kiezen die ze maar willen. Dit revolutionaire idee mochten we bij APPelit ontwikkelen voor Genius Travel. Met succes!

applicatie ontwikkeling

Wat doet de app?

Mix & match

Zo veel mensen zo veel wensen. Dat zit er achter de Genius applicatie en site. Alle denkbare wensen en mogelijkheden zijn hier door de reizigers in te stellen. Dát geeft de vrijheid om bijvoorbeeld een eigen vluchtschema samen te stellen, favoriete luchtvaartmaatschappij te kiezen, het leukste hotel uit te zoeken en alles tóch samen als een voordelige pakketdeal te boeken. Zowel de website als de app werken daarbij uitermate goed op gevoel; mensen vinden er feilloos hun weg in.

Handige functies

 • AI chatbot voor nog soepeler verloop van de reis (alleen in app)
 • budget instellen
 • voorkeurslanden instellen
 • favoriete luchtvaartmaatschappij instellen
 • datakoppeling met Expedia
 • elke dag geautomatiseerd ingestelde reisaanbiedingen

Over de opdrachtgever

Gennie Freen Producties

GFP, afkorting voor Gennie Freen Producties, is de opdrachtgever achter deze software. Het bedrijf in Amstelveel biedt voordeel op vrijetijdsbestedingen, in print, online en via de smartphone. Sinds de start in 1997 groeide het uit tot de marktleider in Nederland. Via Genius Travel presenteert het een aanbod voor prijsbewuste reizigers. Daarbij werkt het voor haar site en applicatie samen met het beroemde Expedia. Voor GFP ontwikkelden we eerder ook al een video streaming app, voor virtuele festivals met top-dj’s.

Soort applicatie

React Native app, React site

De applicatie voor Genius is er eentje in de categorie React native. Deze ontwikkeltechniek leent zich perfect voor de bouw van mobiele apps voor onder meer Android, iOS en Windows. In dit geval ontwikkelden we de applicatie dan ook als tool voor zowel Android als iOS. Voor een soepele koppeling met de website bouwen we vanzelfsprekend ook hier met de techniek van React. Overweegt u ook een eigen applicatie te laten ontwikkelen, bijvoorbeeld met deze techniek? Vraag de expert: wij staan klaar als uw remote React developer.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  ivar te riele
  ivar te riele
  1696489271
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  js_loader
  Sluiten