fbpx
GRATIS GROEISCANDartMAAK UW DROMEN WAAR

Leven Lang Leren platform

Blijven leren wordt leuker

Leven Lang Leren

Over de opdracht

Een leven lang leren – elke zichzelf respecterende organisatie houdt zich hiermee bezig. Maar hoe stimuleert u dit nou via een combinatie van uniforme technieken én maatwerk per organisatie? En hoe maakt u het vooral leuk en uitdagend? Het antwoord hierop bouwde APPelit, strategisch ontwikkelaar van onder meer web applicaties, in opdracht van WeesVaardig.

applicatie ontwikkeling

Wat doet de web applicatie?

Combi leren & gamen

Hallo: web applicatie leven lang ontwikkelen. Zo heet het programma dat we bedachten. Het daagt medewerkers uit om via gamification (serious game ontwikkelen) te groeien. Hoe? Door medailles te verdienen voor in de eigen prijzenkast. Ook bouwden we elementen in waarbij collega’s elkaar motiveren om nieuwe trofeeën te verdienen. En hun persoonlijke groei betekent organisatiegroei.

Meer handige functies

  • kennisbank met o.a. eigen forumpagina, interne sociale media en trainingsagenda
  • selecties/sortering in het cms maken via invulvelden (en combinaties hiervan)
  • overzichtelijk opleidingsaanbod

WeesVaardig biedt Hallo als abonnementssoftware aan organisaties aan. Daarom bouwden we, naast design en techniek (zichtbaar en onzichtbaar), ook registratie- en betaalmogelijkheden in.

Over de opdrachtgever

WeesVaardig

WeesVaardig BV uit Almelo is onderdeel van de AK Holding BV. Het bedrijf biedt verschillende oplossingen om een leven lang ontwikkelen mogelijk te maken en vorm te geven binnen organisaties. De achtergrond van de oprichters zit onder meer in het strategische HR-beleid. Vandaar dat WeesVaardig naast de applicatie ook helpt met de basis voor kennis: maken of verbeteren van strategisch HR-beleid.

Soort app

Hybride applicatie

De term ‘hybride’ kent u vast wel uit de autowereld. Daar gaat het over auto’s die kunnen rijden op zowel elektriciteit als op benzine. Dat principe zit ook achter een hybride app: de combinatie van een web- én een native applicatie. In de praktijk betekent dit dat uw software gevonden wordt in de appstores én werkt op alle besturingssystemen. Waarom dat zo veel beter werkt? Wat het voor u betekent? En hoe we u helpen met de ontwikkeling? Check hier alles over een hybride app laten maken.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


Na onderzoek te doen kwam ik uit bij Johannes van APPelit, de vragen die ik stelden werden uitgebreid beantwoord. Hele fijne service! Ik zou zeker weer contact met hen opzoeken, aanrader!
Suzanne van Beek
Suzanne van Beek
12:01 20 Dec 21
Super fijn bedrijf om mee samen te werken. Hebben een mooie App voor ons gebouwd. Bij vragen goed bereikbaar en erg behulpzaam!
Helma Krijgsman
Helma Krijgsman
14:05 19 Nov 21
Guylian van der Linde
Guylian van der Linde
08:29 03 Nov 21
APPelit heeft laten zien dat ze veel kennis en veel ervaring heeft met het bouwen van heel praktisch toepasbare applicaties. Daarnaast hebben ze veel geduld met mensen die géén verstand van ICT hebben :-)
Karel Koppens
Karel Koppens
11:00 21 Oct 21
APPelit heeft een zeer fijne app voor onze iPads ontwikkelt die we dagelijks gebruiken tijdens onze teambuildingsevents. APPelit nam alle tijd om de vraag eerst goed te inventariseren. Tijdens het ontwikkelen en bouwen was het contact zeer prettig en de terugkoppeling echt enorm snel! Erg goed bereikbaar. Een prettige partij om in te schakelen.
Stefan Vogel
Stefan Vogel
10:47 15 Oct 21