fbpx

Leven Lang Leren platform

Blijven leren wordt leuker

Leven Lang Leren

Over de opdracht

Een leven lang leren – elke zichzelf respecterende organisatie houdt zich hiermee bezig. Maar hoe stimuleert u dit nou via een combinatie van uniforme technieken én maatwerk per organisatie? En hoe maakt u het vooral leuk en uitdagend? Het antwoord hierop bouwde APPelit, strategisch ontwikkelaar van onder meer web applicaties, in opdracht van WeesVaardig.

applicatie ontwikkeling
Leven Lang leren platform

Wat doet de web applicatie?

Combi leren & gamen

Hallo: web applicatie leven lang ontwikkelen. Zo heet het programma dat we bedachten. Het daagt medewerkers uit om via gamification (serious game ontwikkelen) te groeien. Hoe? Door medailles te verdienen voor in de eigen prijzenkast. Ook bouwden we elementen in waarbij collega’s elkaar motiveren om nieuwe trofeeën te verdienen. En hun persoonlijke groei betekent organisatiegroei.

Meer handige functies

 • kennisbank met o.a. eigen forumpagina, interne sociale media en trainingsagenda
 • selecties/sortering in het cms maken via invulvelden (en combinaties hiervan)
 • overzichtelijk opleidingsaanbod

WeesVaardig biedt Hallo als abonnementssoftware aan organisaties aan. Daarom bouwden we, naast design en techniek (zichtbaar en onzichtbaar), ook registratie- en betaalmogelijkheden in.

Over de opdrachtgever

WeesVaardig

WeesVaardig BV uit Almelo is onderdeel van de AK Holding BV. Het bedrijf biedt verschillende oplossingen om een leven lang ontwikkelen mogelijk te maken en vorm te geven binnen organisaties. De achtergrond van de oprichters zit onder meer in het strategische HR-beleid. Vandaar dat WeesVaardig naast de applicatie ook helpt met de basis voor kennis: maken of verbeteren van strategisch HR-beleid.

Soort app

Hybride applicatie

De term ‘hybride’ kent u vast wel uit de autowereld. Daar gaat het over auto’s die kunnen rijden op zowel elektriciteit als op benzine. Dat principe zit ook achter een hybride app: de combinatie van een web- én een native applicatie. In de praktijk betekent dit dat uw software gevonden wordt in de appstores én werkt op alle besturingssystemen. Waarom dat zo veel beter werkt? Wat het voor u betekent? En hoe we u helpen met de ontwikkeling? Check hier alles over een hybride app laten maken.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten