fbpx

Leven Lang Leren platform

Blijven leren wordt leuker

Leven Lang Leren

Over de opdracht

Een leven lang leren – elke zichzelf respecterende organisatie houdt zich hiermee bezig. Maar hoe stimuleert u dit nou via een combinatie van uniforme technieken én maatwerk per organisatie? En hoe maakt u het vooral leuk en uitdagend? Het antwoord hierop bouwde APPelit, strategisch ontwikkelaar van onder meer web applicaties, in opdracht van WeesVaardig.

applicatie ontwikkeling
Leven Lang leren platform

Wat doet de web applicatie?

Combi leren & gamen

Hallo: web applicatie leven lang ontwikkelen. Zo heet het programma dat we bedachten. Het daagt medewerkers uit om via gamification (serious game ontwikkelen) te groeien. Hoe? Door medailles te verdienen voor in de eigen prijzenkast. Ook bouwden we elementen in waarbij collega’s elkaar motiveren om nieuwe trofeeën te verdienen. En hun persoonlijke groei betekent organisatiegroei.

Meer handige functies

 • kennisbank met o.a. eigen forumpagina, interne sociale media en trainingsagenda
 • selecties/sortering in het cms maken via invulvelden (en combinaties hiervan)
 • overzichtelijk opleidingsaanbod

WeesVaardig biedt Hallo als abonnementssoftware aan organisaties aan. Daarom bouwden we, naast design en techniek (zichtbaar en onzichtbaar), ook registratie- en betaalmogelijkheden in.

Over de opdrachtgever

WeesVaardig

WeesVaardig BV uit Almelo is onderdeel van de AK Holding BV. Het bedrijf biedt verschillende oplossingen om een leven lang ontwikkelen mogelijk te maken en vorm te geven binnen organisaties. De achtergrond van de oprichters zit onder meer in het strategische HR-beleid. Vandaar dat WeesVaardig naast de applicatie ook helpt met de basis voor kennis: maken of verbeteren van strategisch HR-beleid.

Soort app

Hybride applicatie

De term ‘hybride’ kent u vast wel uit de autowereld. Daar gaat het over auto’s die kunnen rijden op zowel elektriciteit als op benzine. Dat principe zit ook achter een hybride app: de combinatie van een web- én een native applicatie. In de praktijk betekent dit dat uw software gevonden wordt in de appstores én werkt op alle besturingssystemen. Waarom dat zo veel beter werkt? Wat het voor u betekent? En hoe we u helpen met de ontwikkeling? Check hier alles over een hybride app laten maken.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten