fbpx

Leven Lang Leren platform

Blijven leren wordt leuker

Leven Lang Leren

Over de opdracht

Een leven lang leren – elke zichzelf respecterende organisatie houdt zich hiermee bezig. Maar hoe stimuleert u dit nou via een combinatie van uniforme technieken én maatwerk per organisatie? En hoe maakt u het vooral leuk en uitdagend? Het antwoord hierop bouwde APPelit, strategisch ontwikkelaar van onder meer web applicaties, in opdracht van WeesVaardig.

applicatie ontwikkeling
Leven Lang leren platform

Wat doet de web applicatie?

Combi leren & gamen

Hallo: web applicatie leven lang ontwikkelen. Zo heet het programma dat we bedachten. Het daagt medewerkers uit om via gamification (serious game ontwikkelen) te groeien. Hoe? Door medailles te verdienen voor in de eigen prijzenkast. Ook bouwden we elementen in waarbij collega’s elkaar motiveren om nieuwe trofeeën te verdienen. En hun persoonlijke groei betekent organisatiegroei.

Meer handige functies

 • kennisbank met o.a. eigen forumpagina, interne sociale media en trainingsagenda
 • selecties/sortering in het cms maken via invulvelden (en combinaties hiervan)
 • overzichtelijk opleidingsaanbod

WeesVaardig biedt Hallo als abonnementssoftware aan organisaties aan. Daarom bouwden we, naast design en techniek (zichtbaar en onzichtbaar), ook registratie- en betaalmogelijkheden in.

Over de opdrachtgever

WeesVaardig

WeesVaardig BV uit Almelo is onderdeel van de AK Holding BV. Het bedrijf biedt verschillende oplossingen om een leven lang ontwikkelen mogelijk te maken en vorm te geven binnen organisaties. De achtergrond van de oprichters zit onder meer in het strategische HR-beleid. Vandaar dat WeesVaardig naast de applicatie ook helpt met de basis voor kennis: maken of verbeteren van strategisch HR-beleid.

Soort app

Hybride applicatie

De term ‘hybride’ kent u vast wel uit de autowereld. Daar gaat het over auto’s die kunnen rijden op zowel elektriciteit als op benzine. Dat principe zit ook achter een hybride app: de combinatie van een web- én een native applicatie. In de praktijk betekent dit dat uw software gevonden wordt in de appstores én werkt op alle besturingssystemen. Waarom dat zo veel beter werkt? Wat het voor u betekent? En hoe we u helpen met de ontwikkeling? Check hier alles over een hybride app laten maken.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten