fbpx

Leven Lang Leren platform

Blijven leren wordt leuker

Leven Lang Leren

Over de opdracht

Een leven lang leren – elke zichzelf respecterende organisatie houdt zich hiermee bezig. Maar hoe stimuleert u dit nou via een combinatie van uniforme technieken én maatwerk per organisatie? En hoe maakt u het vooral leuk en uitdagend? Het antwoord hierop bouwde APPelit, strategisch ontwikkelaar van onder meer web applicaties, in opdracht van WeesVaardig.

applicatie ontwikkeling

Wat doet de web applicatie?

Combi leren & gamen

Hallo: web applicatie leven lang ontwikkelen. Zo heet het programma dat we bedachten. Het daagt medewerkers uit om via gamification (serious game ontwikkelen) te groeien. Hoe? Door medailles te verdienen voor in de eigen prijzenkast. Ook bouwden we elementen in waarbij collega’s elkaar motiveren om nieuwe trofeeën te verdienen. En hun persoonlijke groei betekent organisatiegroei.

Meer handige functies

 • kennisbank met o.a. eigen forumpagina, interne sociale media en trainingsagenda
 • selecties/sortering in het cms maken via invulvelden (en combinaties hiervan)
 • overzichtelijk opleidingsaanbod

WeesVaardig biedt Hallo als abonnementssoftware aan organisaties aan. Daarom bouwden we, naast design en techniek (zichtbaar en onzichtbaar), ook registratie- en betaalmogelijkheden in.

Over de opdrachtgever

WeesVaardig

WeesVaardig BV uit Almelo is onderdeel van de AK Holding BV. Het bedrijf biedt verschillende oplossingen om een leven lang ontwikkelen mogelijk te maken en vorm te geven binnen organisaties. De achtergrond van de oprichters zit onder meer in het strategische HR-beleid. Vandaar dat WeesVaardig naast de applicatie ook helpt met de basis voor kennis: maken of verbeteren van strategisch HR-beleid.

Soort app

Hybride applicatie

De term ‘hybride’ kent u vast wel uit de autowereld. Daar gaat het over auto’s die kunnen rijden op zowel elektriciteit als op benzine. Dat principe zit ook achter een hybride app: de combinatie van een web- én een native applicatie. In de praktijk betekent dit dat uw software gevonden wordt in de appstores én werkt op alle besturingssystemen. Waarom dat zo veel beter werkt? Wat het voor u betekent? En hoe we u helpen met de ontwikkeling? Check hier alles over een hybride app laten maken.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader