fbpx

Maatwerk software oplossingen: op weg naar groei

Dit zijn de belangrijkste voorwaarden voor uw succes hiermee

Het geheim van succesvolle bedrijven? Zij gebruiken maatwerk software oplossingen om hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Want zij weten dat een investering in software op maat dubbel en dwars wordt terugverdiend. Wilt u ook profiteren? Ontdek hier hoe u dat doet!

Waarom maatwerk

Standaard is toch prima?

In veel gevallen werkt standaard software inderdaad prima, bijvoorbeeld als het gaat om een relatief simpele taak zoals het versturen van mails. Maar zodra u meerdere processen wilt combineren of meerdere afdelingen binnen uw bedrijf efficiënt wilt laten samenwerken, krijgt standaard software het lastig. Dan hebt u software nodig die echt op de behoeften van uw bedrijf en uw mensen wordt afgestemd.

Maatwerk software oplossingen

Groeien met software

Zo pakt u dat aan

Stroomlijn uw processen

Met software op maat kunt u diverse bedrijfsprocessen efficiënter inrichten. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Voorraadbeheer
 • Planning
 • Optimaliseren van veelvoorkomende handelingen
 • Monitoring en preventie van fouten
 • Beheer van klant- en relatiegegevens
 • Interpretatie en rapportage van de gegevens binnen een organisatie

Ga voor strategische groei

Dit zijn allemaal processen waarbij u met de juiste software een flinke efficiencyslag maakt. Dat is dé manier om met maatwerk software strategische groei te realiseren. Want maatwerk software oplossingen kosten in eerste instantie wellicht iets meer dan standaard oplossingen, maar leveren u uiteindelijk geld op. Maatwerk is uw geld dus dubbel en dwars waard!

Voorwaarde 1: voorbereiding

Er zijn wel enkele belangrijke voorwaarden om daadwerkelijk te profiteren van maatwerk software. Voorwaarde 1 is een goede voorbereiding. Want om strategische doelen te behalen, is het natuurlijk wel belangrijk dat u weet wat die doelen zijn. Waar in uw organisatie valt winst te behalen? En hoe helpt software daarbij? Denk hier met uw team goed over na.

Voorwaarde 2: een transparant proces

Sommige software ontwikkelaars gaan enthousiast met uw software aan de slag en laten pas weer van zich horen als uw toepassing klaar is. Maar wat als u er dan pas achter komt dat het eindresultaat niet aan uw verwachtingen voldoet? Het is dan te laat om er nog iets aan te veranderen. Kies daarom voor een ontwikkelaar die u regelmatig updates geeft en u de mogelijkheid geeft om uw toepassing tussendoor te testen.

Voorwaarde 3: een partner die met u meedenkt

Een derde voorwaarde voor succes, is op zoek gaan naar een software partner die uw taal spreekt en die met u meedenkt. Daarvoor is het nodig dat deze partner zich wil verdiepen in uw organisatie. Want alleen dan werkt u samen toe naar succes.

APPelit: check, check & check!

Maak kennis met APPelit: strategische partner in de ontwikkeling van software op maat. De drie hierboven genoemde voorwaarden voor succes kunnen wij allemaal met gemak afvinken. Onze werkwijze kenmerkt zich namelijk door:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Wij ontwikkelen altijd op maat, zodat we zeker weten dat de software naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software in fases op, zodat u nog kunt bijsturen als blijkt dat de software in de praktijk anders uitpakt dan verwacht.
 4. We zijn bereid om in u te investeren en vertellen altijd een eerlijk en transparant verhaal. Zo kunt u vrijblijvend gebruikmaken van onze gratis software audit. Voor ons een manier om ons snel te verdiepen in uw bedrijf, voor u om te ervaren hoe wij werken.
Softwarebedrijf Nijmegen

Meer weten over uw kansen met maatwerk software oplossingen?

We vertellen het u graag!

Bent u benieuwd welke voordelen maatwerk software oplossingen ook uw bedrijf te bieden hebben? We komen graag bij u langs om u er alles over te vertellen. Laat hieronder even uw gegevens achter, dan hoort u binnen 24 uur van ons!

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  ivar te riele
  ivar te riele
  1696489271
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  js_loader
  Sluiten