fbpx

Maatwerk software: Enschede loopt voorop!

Zo zorgt slimme programmatuur op maat voor groei

Zoekt u een betrouwbare partner in maatwerk software? Enschede en omgeving lopen wat dat betreft voorop! Combineer kwaliteit met geografische nabijheid en profiteer optimaal van uw maatwerk software.

Aan de slag met software?

Daarom is een partij uit de buurt handig

Natuurlijk hóéft een software leverancier niet per se bij u om de hoek te zitten. Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden om op afstand samen te werken. Maar gaat het om maatwerk software? En zoekt u meer een software partner dan een ontwikkelaar alleen? Dan is het goed om elkaar door en door te leren kennen. En dan is het tóch handig als de reisafstand niet al te groot is.

Maatwerk software Enschede

Software op maat

De voordelen van maatwerk

Standaard is niét goedkoper

We zullen eerlijk tegen u zijn: standaard software is in veel gevallen goedkoper. Maar dat soort software is eigenlijk alleen geschikt voor een afgebakende, simpele taak. Denk aan het opmaken van een spreadsheet of het versturen van mail. Beslaat de software meerdere bedrijfsprocessen en afdelingen? En wilt u deze strategisch inzetten? Dan is maatwerk de enige juiste keuze.

Kijk ook naar de opbrengsten

Maatwerk software is weliswaar in eerste instantie iets minder goedkoop dan standaard software, maar onder aan de streep slaat de balans juist de andere kant uit. Want maatwerk software sluit immers precies aan op uw wensen, verwachtingen en strategische doelen. De kans is groot dat u met deze software groei realiseert of efficiënter werkt en daarmee kosten bespaart.

In deze situaties komt maatwerk van pas

Binnen organisaties spelen vaak diverse vraagstukken. En maar al te vaak blijkt software op maat een rol te spelen bij de oplossing ervan. Wellicht heeft u zelf te maken met een van de volgende situaties:

 • U wilt uw productie verhogen, maar niet meer mensen aannemen.
 • U wilt uw medewerkers minder saaie taken laten doen.
 • U wilt gegevens sneller en beter interpreteren.
 • U wilt uw voorraden efficiënter beheren.
 • U wilt meer klanten trekken.
 • U wilt uw klanten een betere gebruikservaring bieden.

U ziet het, er zijn verschillende manieren om software voor u te laten werken. Daarbij zijn er twee belangrijke voorwaarden: de software wordt op maat voor u gemaakt én er wordt veel tijd besteed aan een goede voorbereiding.

Maak kennis met dé expert in maatwerk

APPelit is uw strategisch partner in de ontwikkeling van software op maat. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Rijssen, dus in de regio Enschede. Bij elk project hanteren we het door onszelf ontwikkelde ontwikkelplan, dat inmiddels ruimschoots zijn succes heeft bewezen. Dat plan, gebaseerd op Design Thinking, bestaat uit de volgende stappen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg

U ziet dat de eerste twee stappen bestaan uit voorbereiding en doelbepaling. Door samen goed na te denken over de strategische doelen die u wilt bereiken met uw software, sorteren we voor op een succesvolle uitrol en korte terugverdientijd van uw investering.

Testen

Een ander belangrijk aspect in onze manier van werken, is de oplevering in fasen. Na elke fase krijgt u de kans om uw software uitgebreid te testen. Functioneert die toch anders dan verwacht? Dan doen we de benodigde aanpassingen. Zo weten we zeker dat de software straks aan al uw eisen en wensen voldoet. We durven zelfs 100% tevredenheid te garanderen!

enschede

Aan de slag met maatwerk software in Enschede?

We komen snel langs

Wilt u snel aan de slag met maatwerk software in Enschede of omgeving? Dat kan! Omdat we bij u om de hoek zitten, is een kennismakingsgesprek eenvoudig te regelen. Mogen wij u bellen? Laat ons hieronder dan even op welk nummer we u kunnen bereiken. Schenk de koffie maar vast in!

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  ivar te riele
  ivar te riele
  1696489271
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  js_loader
  Sluiten