fbpx

Flysessie versterkt uw softwaresucces

Monitoring, onderhoud, training & meer

Laat u via APPelit software ontwikkelen? Dan ervaart u hoe blij u wordt van samen op weg gaan naar uw bedrijfsdoelen. Uw doelen halen stopt natuurlijk niet bij oplevering van de software door ons. Vandaar dat we als strategische partner u daarna zogeheten flysessies bieden, slimme extra’s die u blij hóuden en gefocust op uw doelen. Ontdek ze hier en hoe ze uw organisatie doorlopend helpen.

Flysessies: extra’s voor uw software & bedrijfsdoelen

 1. uw mensen trainen
 2. uw servers hosten, onderhouden & back-uppen
 3. uw servers in de gaten houden & updaten
 4. uw softwareproblemen oplossen (24/7 hulplijn)
 5. helpen met tool voor slim projectmanagement
 6. marketing voor uw software, site of app verzorgen
 7. ontwikkelabonnement met kortingstarief voor verdere verandering

Hieronder diepen we uit hoe we u hier precies mee helpen. En vooral: hoe het meehelpt aan uw doelen.

Oplossingen op maat tegen een fixed price 💪

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

1. Trainen

Sommige mensen hebben van nature weerstand tegen veranderingen en nieuwe dingen. Als uw medewerkers niet precies weten wat uw nieuwe software kan, loopt u het risico dat het niet werkt zoals u dat wilt. Of dat u er niet uithaalt wat u ervan verwacht. Wij tackelen dit en geven uw mensen naar wens handige training in het werken met uw nieuwe software en benutten van alle ins en outs.

Bij de training letten we in het bijzonder op het volgende: hoe worden uw mensen net zo blij van uw software als u en wij zijn? We trainen dus vanuit voordelen, zodat de wens groeit om goed met het programma te werken. Want uw software maakt hun werk juist makkelijker. Wie wil dat nou niet?
Ook uw ICT-mensen trainen we graag in alle technische foefjes om de software in topconditie te houden.

2. Serverhosting, onderhoud & back-up

Waar slaat u uw software op? Wie garandeert dat u elke dag, week of andere frequentie een back-up van uw software krijgt, zodat het risico op verloren geraakte wijzigingen zo klein mogelijk is? En hoe weet u zeker dat uw systeem naar wens blijft draaien? Vraag hiervoor om hosting, onderhoud en backuphulp van APPelit. Zo weet u zeker dat uw software blijft doen wat die moet doen. En dat u er nog lang plezier van houdt om hiermee uw doelen te halen.

3. Servercheck, cybersecurity & update

Cybercriminelen slapen nooit. En softwarestoringen wilt u ook meteen ontdekken. Hebt u geen eigen ICT’ers die uw servers bewaken? Of hebben zij de handen al vol aan andere zaken? Schakel dan onze serverservice in. Dat scheelt u handen vol zorgen en geld. En zorgt er vooral door dat uw systemen soepel doordraaien, dag en nacht.

Een van de belangrijkste zaken die we structureel voor u oppakken? Updates uitvoeren (patches, in ICT-jargon). Want cyberaanvallen hebben minder kans, als u de digitale achterdeur steeds een verbeterd slot geeft. Dit is echt spelregel nummer 1 in ICT-land die we voor u hanteren. Verder controleren we of back- ups werken en bewaken we dat uw digitale netwerk (zo snel mogelijk weer) storingsvrij werkt.

4. Helpdesk voor softwareproblemen (24/7)

Uw webshop gaat ineens offline. Uw klantenapp opent niet meer. Of uw boekhoudsoftware ligt plat. Wat er ook gebeurt met uw software, het komt altijd ongelegen. Dat snappen we. Ook snappen we dat u dan direct hulp wilt, zelfs als dit ’s avonds of in het weekend gebeurt. Daarom krijgt u als relatie na oplevering toegang tot een speciale helpdesk voor acute problemen.

Via die helpdesk staat er zo 24 uur per dag, 7 dagen per week direct hulp voor u klaar bij al uw softwarecalamiteiten. Een hele opluchting!

5. Tool voor slim projectmanagement

Beheren, verbeteren en aanvullen van uw software vraagt om overzicht. En structuur. Daarom stellen we graag een speciale tool voor projectmanagement aan u beschikbaar. Hierdoor houdt u volop grip en controle op alles wat er gebeuren moet én al gebeurd is. Zo houdt u lijn in uw plannen én blijft u werken aan doelen.

6. Marketing voor uw software, site of applicatie

Al organiseert u de prachtigste evenementen, als niemand ervan weet, mislukken ze. Zo werkt het met software ook. Richt u zich op nieuwe klanten? Of andere relaties die uw software, site of app nog niet gebruiken? Zet dan in op marketing. Enthousiaste marketingexperts weten de weg én zorgen dat u opvalt. Met als subdoel: meer bereik. En als hoofddoel: meer klanten, meer omzet of meer binding.

Check hoe we dit bijvoorbeeld aanpakken met strategische en bewezen succesvolle app store seo.

7. Ontwikkelabonnement met kortingstarief

Nu uw medewerkers, klanten, leveranciers of andere partijen uw software gebruiken, ontdekt u misschien zaken die u nóg blijer zouden maken. Zoals nog efficiënter werken of software laten aansluiten op andere interne of externe bedrijfsprocessen, data en bestanden. Of uw bedrijf gaat een nieuwe fase in en krijgt nieuwe ICT-behoeften. De oplossing? Een ontwikkelabonnement van APPelit.

Het abonnement levert u verschillende voordelen op. Allereerst krijgt u in onze drukke planning voorrang. Daarnaast betaalt u via het abonnement een lager uurtarief voor dezelfde vertrouwde kwaliteit. Dat tovert toch vanzelf een glimlach op uw gezicht?

Onderdeel van groter plan
Deze flysessies horen bij het slimme ontwikkelplan waarmee we uw succes met onze software garanderen.

Meer weten? Ook blij(er) worden?
U ziet het, we doen er alles aan om u blij te maken en te houden. Ervaar het zelf tijdens een gratis adviesgesprek. Belangstelling? Laat hieronder uw contactgegevens achter. Binnen 24 uur ontvangt u dan een voorsteldatum voor een kennismaking.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten