fbpx

ONTWIKKEL MET ONS

Een software bedrijf welke meer dan 10 jaar digitale kansen voor klanten benut

We staan bekend om onze kwaliteit en werkethiek. Wat drijft ons? Betrouwbaarheid, kwaliteit en langetermijn relaties.

U heeft misschien een vraag 🤔

WE ZIJN ER VOOR U!

10+ JAAR ERVARING

Fixed projects of Huur een team

Vooraf weten waar u aan toe bent? Ga voor een fixed price of huur een vast team in. U betaalt een vast bedrag voor het gehele project of per maand en wij voltooien het werk zonder heronderhandelingen, kostenoverschrijding of onrealistische tijdlijnen.

Brede inzet van technologie

Wij werken met de programmeertaal welke het beste bij uw bedrijfssystemen en -plannen past. Ongeacht uw behoeften of bestaande tech stack, wij blijven flexibel qua inzetbaarheid.

Onze ontwikkelaars zijn gespecialiseerd in maatwerk softwareontwikkeling, mobiel en web, cloud computing, SQA, softwareonderhoud, datascience, IoT, UI/UX-ontwerp, MVP, AI & ML, cybersecurity, ERP & CRM, design thinking en business intelligence.

Agile

In plaats van te vertrouwen op een big bang launch, werken onze software experts samen met scrummasters om werk op te leveren in kleine maar bruikbare stappen. Hierdoor helpen we u nóg sneller en efficienter.

Er vindt regelmatig uitgebreide communicatie plaats, zodat verwachtingen worden vastgelegd en een controleplan geïmplementeerd. Jira, Trello, Basecamp, Asana en Slack zijn enkele tools die we gebruiken om dynamisch te communiceren en prestaties bij te houden.

Technologieën die we ondersteunen zijn MEAN Stack, MERN Stack, MEVN Stack, LAMP Stack, Serverless Stack, Flutter, React, Node, Python, Angular, Swift, React Native, Android, Java, Rails, Golang, DevOps, ML, Data Ingenieurs, en meer…

Neem contact op

Ontdek meer over ons en onze aanpak

8 Vragen aan APPelit

Vraag 1: Waarom ontwikkelaars van APPelit inhuren?

 • groot team met ervaren specialisten
 • betaalbare softwareontwikkeling
 • vlotte oplevering
 • betrouwbare oplossingen

Vraag 2: Hoe blijven wij op de hoogte van de voortgang?

Voor onze agile projectmanagement aanpak maken we gebruik van online (cloud-based) tools om continu de voortgang te delen en opleveringen te garanderen.

Vraag 3: Krijg ik vooraf een indicatie van de kosten en tijdsduur?

Uiteraard. We steken alle tijd die nodig is in onze inventarisatie, zodat zowel wij als u weten waar we aan toe zijn. Vaak zelfs geheel kosteloos en vrijblijvend.

Vraag 4: Hoe blijven we in contact gedurende de ontwikkeling?

Wij passen ons aan, zelfs op speciale werktijden als dat nodig is. We zijn er altijd als u ons nodig hebt. Mede dankzij onze top projectmanagement tools, bent u continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Neem contact op

Vraag 5: Wat voor soort projecten heeft APPelit gerealiseerd?

 • E-health applicaties
 • Mobiele apps
 • Marktplaatsen
 • CRM oplossingen
 • ERP systemen
 • LMS Software
 • Projectmanagement tools
 • (Serious) Games
 • HRM tools
 • En nog veel meer: bekijk hier onze cases

Vraag 6: Krijgen we een vast team?

Absoluut. Dedicated development is wat wij bieden. Zowel bij fixed projects als bij team inhuur.

Vraag 7: Bieden jullie naast ontwikkelaars ook andere expertises?

Natuurlijk. Elk project is anders en vraagt om een eigen benadering. Wij stellen voor u het meest ideale team samen.

Vraag 8: Welk tariefmodel hanteren jullie?

Wij bieden verschillende modellen. U kunt ontwikkelaars fulltime, parttime, op uurbasis of per project inhuren. Op basis van uw wensen, het project en eventuele deadlines kunnen we hierin adviseren.

Check onze ontwikkelaanpak

Waarom APPelit?

Laat u overtuigen

Het kiezen van een software ontwikkelaar is al moeilijk genoeg. Wij weten dat er veel te overwegen valt als de keuze gemaakt moet worden. Wij staan klaar om u hierbij te helpen en de keuze te vereenvoudigen. Voor ons is het belangrijkste dat u geholpen bent, dus laten we samen de beste aanpak voor u en uw wensen bepalen!

Vul hiervoor uw contactgegevens in. Dan stemmen we snel een datum voor een vrijblijvend gesprek met u af.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten