fbpx

ISO 27001 software ontwikkelaar

Al uw gegevens in betrouwbare handen

Wilt u software die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van informatiebeveiliging? Ga dan in zee met een ISO 27001 software ontwikkelaar. Zo’n ontwikkelaar beschikt over het ISO 27001 certificaat en kent dus alle ins en outs op het gebied van informatiebeveiliging.

Wat betekent ISO 27001?

Informatiebeveiliging geregeld

ISO is een afkorting voor International Organization for Standardization. Deze organisatie houdt zich bezig met het opstellen, beheren en verbeteren van diverse internationale normen. Bedrijven en instellingen die aan deze normen voldoen, kunnen zich laten certificeren. Er zijn normen voor heel uiteenlopende aspecten. De ISO 27001 norm is een internationale standaard voor informatiebeveiliging.

ISO 27001 software ontwikkelaar

Een gecertificeerde ontwikkelaar

Hoe vindt u die?

Het belang van een certificaat

Wanneer u beschikt over de ISO 27001 norm, laat u uw klanten zien dat u in staat bent om hun persoonlijke (al dan niet gevoelige) informatie op een veilige manier te beheren en te beschermen. Voor het beheren van die informatie gebruikt u waarschijnlijk software. Om zeker te weten dat die software ook aan alle eisen op het gebied van informatiebeveiliging voldoet, is het noodzakelijk om in zee te gaan met een software ontwikkelaar die zelf ook ISO 27001 gecertificeerd is.

Waar let u nog meer op?

De meeste software ontwikkelaars die ISO 27001 gecertificeerd zijn, vermelden dat op hun website. Het is dus niet zo moeilijk om zo’n ontwikkelaar te vinden. Maar natuurlijk is informatiebeveiliging niet het hele verhaal. U wilt óók software die u en uw klanten verder helpt, die het uw klanten zo makkelijk mogelijk maakt en die uw bedrijf ondersteunt in strategische groei. Hoe vindt u een ontwikkelaar die u dat weet te bieden?

Nadere selectie

Wanneer u een aantal software ontwikkelaars heeft geselecteerd op basis van hun website, maakt u snel een nadere selectie op basis van onderstaande vragen:

 1. Spreekt het softwarebedrijf uw taal?
 2. Is het bedrijf bereid om in u te investeren?
 3. Denkt het bedrijf mee over het verdienmodel van uw software?
 4. Begeleidt het bedrijf u en uw mensen van begin tot ver na het eind?
 5. Ontwikkelt het bedrijf in stappen, zodat u tussendoor kunt testen of alles naar wens is?

Voor APPelit, strategisch partner in software ontwikkeling, is het antwoord op al deze vragen bevestigend. Voor elke klant ontwikkelen wij namelijk software op maat. En we zijn zowel ISO 27001 als NEN7510 gecertificeerd. Dat betekent dat uw software, uw gegevens en de gegevens van uw klanten altijd veilig zijn.

Voorbeeld: software voor elektronisch dossier

EviCare is het meest complete elektronische praktijk dossier waarmee de effectiviteit van behandelingen wordt gemeten. Daarmee is uiterst gevoelige patiëntinformatie gemoeid, dus beveiliging op het hoogste niveau is noodzakelijk. Wij hebben de oude software compleet nieuw opgebouwd, rekening houdend met alle vereiste aanpassingen.

Het resultaat? Cliënttoegang in een beveiligde omgeving en informatieverzending die is beveiligd op het hoogste niveau. De gecertificeerde verbinding voldoet aan ISO 27001 en NEN7510. De klant kreeg bovendien een ‘Aantoonbaar Beter’-keurmerk, mede omdat wij rekening hielden met de architectuur en omdat we het mogelijk maakten om statistieken bij te houden. Tot op de dag van vandaag onderhouden we dit systeem en breiden we het verder uit.

AI app ontwikkelen

Snel van start met uw ISO 27001 software ontwikkelaar?

Bij ons geen wachttijden!

Wilt u snel beschikken over software op maat die voldoet aan de hoogste normen? Voor ISO 27001 software ontwikkelaar APPelit geen probleem! Liever eerst kosteloos kennismaken met onze werkwijze? Vraag dan om een gratis software audit; de perfecte manier om via onder meer een inventarisatie helderheid te krijgen. Laat hieronder even uw gegevens achter, dan vertellen we u graag meer.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten