fbpx

NEN7510 software ontwikkelaar

Uw ervaren gids in informatiebeveiliging

Als zorgorganisatie verwerkt u gegevens van uw cliënten of patiënten. Het is van belang dat dat op een veilige manier gebeurt en dat deze gegevens niet in verkeerde handen kunnen vallen. Om dit te reguleren, is er de NEN7510 norm. Maar wat als u nieuwe software nodig heeft? Hoe weet u zeker dat u dan nog steeds aan de juiste eisen voldoet? Tip: ga altijd in zee met een NEN 7510 software ontwikkelaar, zoals APPelit.

De NEN7510 norm

Waar staat die voor?

In de norm NEN7510 zijn richtlijnen vastgesteld voor de manier waarop er in de zorg met informatie en gegevens wordt omgegaan. Het doel is om de veiligheid, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van medische gegevens te waarborgen. Alle zorggerelateerde organisaties in Nederland moeten aan de norm voldoen, zoals ziekenhuizen, huisartsenpraktijken, zorgverzekeraars en apotheken.

NEN7510 software ontwikkelaar

Nieuwe software nodig?

Dit is waar u op let

Aan de slag met nieuwe software

Wilt u als zorgorganisatie nieuwe software gaan gebruiken? Dan kunt u niet zomaar met elke software leverancier of -ontwikkelaar in zee. De kans is immers groot dat in de software persoonlijke gegevens verwerkt zullen worden. En daarmee komt de NEN7510 norm in het geding. Wilt u zeker weten dat u aan deze norm blijft voldoen? Kies dan voor een software ontwikkelaar die zélf gecertificeerd is.

Een gecertificeerde ontwikkelaar

Door te voldoen aan de NEN7510-norm kunnen ontwikkelaars en aanbieders van medische software ervoor zorgen dat de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van de gegevens die ze verwerken, gewaarborgd zijn. Het naleven van de norm draagt bij aan het minimaliseren van risico’s, het waarborgen van privacy en het bevorderen van een veilige omgeving voor patiënten en zorgverleners.

Software op maat

Het biedt extra veiligheid wanneer u de gecertificeerde software ontwikkelaar vraagt om software te ontwikkelen die specifiek aan de wensen en eisen van uw organisatie voldoet. Standaard software voldoet niet altijd aan de richtlijnen van NEN7510 en dat risico kunt u niet lopen. Ga dus voor zekerheid en kies voor APPelit. Wij zijn uw betrouwbare partner in de ontwikkeling van software op maat. Bovendien zijn wij NEN7510 én ISO 27001 gecertificeerd.

Aanvullende eisen

Informatiebeveiliging is één ding, maar u stelt natuurlijk meer eisen aan uw nieuwe software. Denk aan: schaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast heeft u hoogstwaarschijnlijk een doel voor ogen dat u met de inzet van uw nieuwe software wilt bereiken.

Succesvol ontwikkelplan

Dankzij ons vaste ontwikkelplan, dat zich al in vele projecten heeft bewezen, durven wij u vooraf te garanderen dat uw software aan al uw wensen voldoet. Dit plan bestaat uit een aantal, duidelijk afgebakende stappen. Pas als de ene stap naar tevredenheid is afgerond, gaan we door naar de volgende. U kunt dus gedurende het hele project bijsturen als dat nodig is. Ook de uiteindelijke oplevering gaat in fasen.

Ons stappenplan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg

Ervaring in de zorg

Bijkomend voordeel van APPelit is, dat wij weten hoe de zorgwereld werkt. Voor diverse zorginstellingen hebben we al met veel succes software en applicaties ontwikkeld. Een mooi voorbeeld is de achterliggende software voor het elektronisch cliëntendossier EviCare. Zorginstellingen gebruiken deze software om de effectiviteit van behandelingen te monitoren. De informatieverzending is beveiligd op het allerhoogste niveau.

android game development

Dat kan op korte termijn!

Kennismaken met NEN7510 software ontwikkelaar APPelit?

Wilt u weten wat wij als NEN7510 software ontwikkelaar voor u kunnen betekenen? Dat vertellen wij u graag! Het lukt ons altijd om op korte termijn ruimte in onze agenda te maken voor een kennismakingsgesprek op de door u gewenste locatie. Natuurlijk is zo’n eerste gesprek geheel vrijblijvend. Laat u weten hoe we u kunnen bereiken?

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten