fbpx

Welke ERP systemen zijn er?

Van kijken en vergelijken naar slimmer kiezen

Wilt u weten welke ERP systemen er zijn? Da’s een logische vraag. Even googelen leert dat er heel veel pakketten zijn. Vaak van grote aanbieders met klinkende namen. Het is verleidelijk om hun oplossingen te vergelijken. En dan gewoon de meest aantrekkelijke aan te schaffen. Toch is dat juist bij een ERP niet de correcte aanpak. Want wat is hét kenmerk van een goed ERP systeem? Dat het naadloos past bij uw organisatie. Ga daarom voor maatwerk. Op deze pagina leest u er alles over.

Je kunt er niet om heen

Wat is ERP op maat?

Een ERP (Enterprise Resource Planning) systeem geeft uw organisatie een totaaloplossing. Iedereen werkt dan altijd in hetzelfde systeem. U weet nu gelijk de reden waarom een standaardpakket niet werkt. Want elke organisatie is weer anders. Wat goed voor het ene bedrijf werkt, past misschien helemaal niet bij u. Zelfs niet als u in dezelfde branche zit. Dus wilt u zeker weten dat u optimaal voordeel haalt uit uw ERP? Dan is maatwerk gewoon een must.

ERP

Aandachtig en expertise

Wat zijn voordelen van pakket op maat?

Wat zijn voordelen van pakket op maat?

Met een maatwerksysteem haalt u veel meer voordeel uit uw ERP. Denk aan:

 • Optimalere inzet van mensen en middelen

Al uw data staan in hetzelfde systeem. U hebt dus meer overzicht. En zo zet u uw mensen en middelen een stuk efficiënter in.

 • Betere samenwerking

Al uw medewerkers zien precies van elkaar wat ze doen. Bovendien hebben ze toegang tot exact dezelfde data. Dit maakt samenwerken een stuk makkelijker.

 • Hogere productiviteit

Met ’n ERP automatiseert u heel veel processen. Zo hebben uw werknemers meer tijd voor taken die écht waarde toevoegen.

 • Lagere kosten

Trainingen of licenties voor andere oplossingen? Die hebt u niet langer nodig. Bovendien hoeft u nooit meer dezelfde taak meerdere malen uit te voeren. Dat scheelt ’n hoop kosten.

 • Betere relatie met klanten

Alle klantinteractie staat in het systeem. Zo maakt u uw dienstverlening persoonlijker én efficiënter.

Waar let ik op als ik een ERP ontwikkelaar zoek?

Als u van de voordelen wilt profiteren, hebt u dus een ERP ontwikkelaar nodig. Hoe weet u of u de juiste partner kiest? Selecteer op de onderstaande punten:

 • Staat van dienst

Uw ERP wordt het centrale zenuwstelsel van uw organisatie. Ga daarom in zee met een partner met een uitstekende reputatie.

 • Kosten

Vraag vooraf om een duidelijk kostenplaatje. Check welke dingen bij de prijs in zitten – en vooral ook wat er niet bij in zit.

 • Goede software

Ga voor ’n partner die gebruiksvriendelijke software levert. Met functies die precies aansluiten op uw bedrijf.

 • Support

Check hoe ’t gaat na de uitrol. Krijgt u training? En hoe gaat het bij problemen? Kunt u altijd een beroep doen op uw partner? Ook ’s avonds of in het weekend?

Ik heb geen tijd voor uitgebreid speurwerk naar een partner. Nog tips?

Ga dan in zee met APPelit, uw strategische partner voor de ontwikkeling van software op maat. Met alle genoemde punten om op te letten, zit u hier goed. Check bijvoorbeeld onze portfolio voor een compleet overzicht van de software die we al ontwikkelden. Sowieso krijgt u van ons een duidelijk prijskaartje. Bovendien ontvangt u gebruiksvriendelijke software, waar uw personeel zó mee aan de slag kan. En mocht er toch wat zijn, staat onze helpdesk 24/7 voor u klaar.

erp

Vind vrijblijvend uw voordeel met deze workshop

Welke ERP systemen zijn er? Ga liever voor maatwerk !

Welke ERP systemen zijn er? U weet nu dat dat eigenlijk de verkeerde vraag is. Wilt u meer weten over de voordelen van maatwerk? APPelit vertelt ’t u graag. Laat u hieronder uw gegevens achter? Dan nemen we snel contact met u op. Bovendien krijgt u van ons een gratis workshop cadeau. In die workshop ontdekt u alvast wat uw eigen ERP op maat u oplevert.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader