fbpx

Welke ERP systemen zijn er?

Van kijken en vergelijken naar slimmer kiezen

Wilt u weten welke ERP systemen er zijn? Da’s een logische vraag. Even googelen leert dat er heel veel pakketten zijn. Vaak van grote aanbieders met klinkende namen. Het is verleidelijk om hun oplossingen te vergelijken. En dan gewoon de meest aantrekkelijke aan te schaffen. Toch is dat juist bij een ERP niet de correcte aanpak. Want wat is hét kenmerk van een goed ERP systeem? Dat het naadloos past bij uw organisatie. Ga daarom voor maatwerk. Op deze pagina leest u er alles over.

Je kunt er niet om heen

Wat is ERP op maat?

Een ERP (Enterprise Resource Planning) systeem geeft uw organisatie een totaaloplossing. Iedereen werkt dan altijd in hetzelfde systeem. U weet nu gelijk de reden waarom een standaardpakket niet werkt. Want elke organisatie is weer anders. Wat goed voor het ene bedrijf werkt, past misschien helemaal niet bij u. Zelfs niet als u in dezelfde branche zit. Dus wilt u zeker weten dat u optimaal voordeel haalt uit uw ERP? Dan is maatwerk gewoon een must.

ERP

Aandachtig en expertise

Wat zijn voordelen van pakket op maat?

Wat zijn voordelen van pakket op maat?

Met een maatwerksysteem haalt u veel meer voordeel uit uw ERP. Denk aan:

 • Optimalere inzet van mensen en middelen

Al uw data staan in hetzelfde systeem. U hebt dus meer overzicht. En zo zet u uw mensen en middelen een stuk efficiënter in.

 • Betere samenwerking

Al uw medewerkers zien precies van elkaar wat ze doen. Bovendien hebben ze toegang tot exact dezelfde data. Dit maakt samenwerken een stuk makkelijker.

 • Hogere productiviteit

Met ’n ERP automatiseert u heel veel processen. Zo hebben uw werknemers meer tijd voor taken die écht waarde toevoegen.

 • Lagere kosten

Trainingen of licenties voor andere oplossingen? Die hebt u niet langer nodig. Bovendien hoeft u nooit meer dezelfde taak meerdere malen uit te voeren. Dat scheelt ’n hoop kosten.

 • Betere relatie met klanten

Alle klantinteractie staat in het systeem. Zo maakt u uw dienstverlening persoonlijker én efficiënter.

Waar let ik op als ik een ERP ontwikkelaar zoek?

Als u van de voordelen wilt profiteren, hebt u dus een ERP ontwikkelaar nodig. Hoe weet u of u de juiste partner kiest? Selecteer op de onderstaande punten:

 • Staat van dienst

Uw ERP wordt het centrale zenuwstelsel van uw organisatie. Ga daarom in zee met een partner met een uitstekende reputatie.

 • Kosten

Vraag vooraf om een duidelijk kostenplaatje. Check welke dingen bij de prijs in zitten – en vooral ook wat er niet bij in zit.

 • Goede software

Ga voor ’n partner die gebruiksvriendelijke software levert. Met functies die precies aansluiten op uw bedrijf.

 • Support

Check hoe ’t gaat na de uitrol. Krijgt u training? En hoe gaat het bij problemen? Kunt u altijd een beroep doen op uw partner? Ook ’s avonds of in het weekend?

Ik heb geen tijd voor uitgebreid speurwerk naar een partner. Nog tips?

Ga dan in zee met APPelit, uw strategische partner voor de ontwikkeling van software op maat. Met alle genoemde punten om op te letten, zit u hier goed. Check bijvoorbeeld onze portfolio voor een compleet overzicht van de software die we al ontwikkelden. Sowieso krijgt u van ons een duidelijk prijskaartje. Bovendien ontvangt u gebruiksvriendelijke software, waar uw personeel zó mee aan de slag kan. En mocht er toch wat zijn, staat onze helpdesk 24/7 voor u klaar.

erp

Vind vrijblijvend uw voordeel met deze workshop

Welke ERP systemen zijn er? Ga liever voor maatwerk !

Welke ERP systemen zijn er? U weet nu dat dat eigenlijk de verkeerde vraag is. Wilt u meer weten over de voordelen van maatwerk? APPelit vertelt ’t u graag. Laat u hieronder uw gegevens achter? Dan nemen we snel contact met u op. Bovendien krijgt u van ons een gratis workshop cadeau. In die workshop ontdekt u alvast wat uw eigen ERP op maat u oplevert.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten