fbpx

ERP online? Check de voordelen!

Da's nou het gemak van werken in de cloud

Staat u voor de beslissing over te stappen op een ERP? Puik plan! Want hiermee werkt u effectiever én efficiënter. Twijfelt u nog of u uw het systeem online of lokaal wilt draaien? In deze pagina ontdekt u het verschil tussen een online en offline systeem. Bovendien maakt u kennis met alle voordelen van online.

Online of offline?

Zoek de verschillen ...

Een offline ERP systeem staat op de lokale hardware en servers van uw bedrijf. U hebt dan uw eigen personeel nodig om het te beheren. Bovendien moet u uw IT infrastructuur hiervoor geschikt maken. De kosten hiervan kunnen behoorlijk hoog oplopen.

Zorgeloos in de cloud

Kiest u voor een online ERP? Dan staat het systeem in de cloud. Ofwel: op een externe locatie, waar u via internet verbinding mee hebt. Het beheer doet u niet zelf. Dit legt u in handen van een gespecialiseerde partner.

erp online

Voordelen van online

Welke zijn belangrijk voor ú?

Een ERP op ’t web biedt veel voordelen. Check bijvoorbeeld deze 6 pluspunten:

 1. Actueel
 2. Veilig
 3. Flexibel
 4. Voordelig
 5. Schaalbaar

Lees verder om meer te weten te komen over deze voordelen.

Snel bijsturen

Met een online ERP kunt u realtime analyses maken. Letterlijk betekent ‘realtime’ zoiets als ‘daadwerkelijke tijd’. Ofwel: u maakt analyses met actuele informatie. Want met een online systeem weet u zeker dat al uw data altijd relevant én up-to-date zijn; essentieel als u belangrijke strategische beslissingen moet nemen of wilt inspringen op nieuwe ontwikkelingen.

Gemoedsrust met externe partner

U denkt misschien dat online systemen minder veilig zijn. En een makkelijk doelwit voor hackers en virussen. Niets is minder waar. Want een externe IT partner heeft meestal veiligheidsspecialisten in dienst. Die weten precies wat er op dat moment speelt aan dreigingen. En ze zijn vaak een stuk beter op de hoogte dan uw eigen IT-mensen. Want die hebben het vaak al druk genoeg met hun dagelijkse werk. Uw data en systeem zijn dus in goede handen bij een externe partner.

Aantrekkelijk voor werknemers

Met een online systeem hebt u altijd en overal toegang tot uw data. Uw medewerkers kunnen dus werken waar en wanneer ze maar willen. En vanaf elk apparaat, of ze nu een laptop, smartphone of tablet gebruiken. Deze flexibiliteit is tegenwoordig geen overbodige luxe. Werknemers hebben graag de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken. Als u dit aanbiedt, hebt u al snel een streepje voor op andere werkgevers. In tijden van arbeidskrapte altijd een fijn idee, toch?

Lagere kosten

Uw ERP systeem lokaal draaien kan een dure grap worden. U hebt de juiste hardware en software nodig en gespecialiseerd personeel. De operationele kosten van een online pakket zijn een stuk lager. Bij APPelit, uw strategische partner voor de ontwikkeling van software op maat, treft u zelfs een handig abonnementsmodel. U betaalt dan per maand een vast bedrag per werkplek. Lekker overzichtelijk dus.

Makkelijk groeien

Groeit uw organisatie? Dan valt uw online ERP makkelijk uit te breiden met extra modules. Ook dit regelen we als uw IT partner voor u. U hebt er dus zelf geen omkijken naar. Vergelijk dat maar eens met een offline systeem, waar opschalen vaak lastig gaat. U moet immers uw infrastructuur aanpassen en testen of de nieuwe modules goed werken met de bestaande functies. Dus ook hier biedt de cloud u veel gemak.

Ervaren ERP partner

Wij leverden al aan veel organisaties een online ERP systeem. Hoe dat komt? Onder meer dankzij de stapsgewijze levering, onderdeel van onze succesaanpak. Zo krijgt u een systeem dat precies aansluit op uw wensen. Ook met de beveiliging zit het goed: wij hanteren namelijk de strengste veiligheidseisen. Bovendien krijgt u bij ons ook nog eens de beschikking over 24/7 support.

ERP bedrijf

Toe aan ERP online?

Vind hier de juiste expertise (en krijg 'n workshop cadeau)

Wilt u meer weten over een ERP op ’t web van APPelit? Vul dan hieronder uw gegevens in. We komen graag snel bij u langs om kennis te maken. Bovendien krijgt u een gratis workshop van ons. Hierin ontdekt u alvast wat uw investering u allemaal oplevert.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader