fbpx

ERP online? Check de voordelen!

Da's nou het gemak van werken in de cloud

Staat u voor de beslissing over te stappen op een ERP? Puik plan! Want hiermee werkt u effectiever én efficiënter. Twijfelt u nog of u uw het systeem online of lokaal wilt draaien? In deze pagina ontdekt u het verschil tussen een online en offline systeem. Bovendien maakt u kennis met alle voordelen van online.

Online of offline?

Zoek de verschillen ...

Een offline ERP systeem staat op de lokale hardware en servers van uw bedrijf. U hebt dan uw eigen personeel nodig om het te beheren. Bovendien moet u uw IT infrastructuur hiervoor geschikt maken. De kosten hiervan kunnen behoorlijk hoog oplopen.

Zorgeloos in de cloud

Kiest u voor een online ERP? Dan staat het systeem in de cloud. Ofwel: op een externe locatie, waar u via internet verbinding mee hebt. Het beheer doet u niet zelf. Dit legt u in handen van een gespecialiseerde partner.

erp online

Voordelen van online

Welke zijn belangrijk voor ú?

Een ERP op ’t web biedt veel voordelen. Check bijvoorbeeld deze 6 pluspunten:

 1. Actueel
 2. Veilig
 3. Flexibel
 4. Voordelig
 5. Schaalbaar

Lees verder om meer te weten te komen over deze voordelen.

Snel bijsturen

Met een online ERP kunt u realtime analyses maken. Letterlijk betekent ‘realtime’ zoiets als ‘daadwerkelijke tijd’. Ofwel: u maakt analyses met actuele informatie. Want met een online systeem weet u zeker dat al uw data altijd relevant én up-to-date zijn; essentieel als u belangrijke strategische beslissingen moet nemen of wilt inspringen op nieuwe ontwikkelingen.

Gemoedsrust met externe partner

U denkt misschien dat online systemen minder veilig zijn. En een makkelijk doelwit voor hackers en virussen. Niets is minder waar. Want een externe IT partner heeft meestal veiligheidsspecialisten in dienst. Die weten precies wat er op dat moment speelt aan dreigingen. En ze zijn vaak een stuk beter op de hoogte dan uw eigen IT-mensen. Want die hebben het vaak al druk genoeg met hun dagelijkse werk. Uw data en systeem zijn dus in goede handen bij een externe partner.

Aantrekkelijk voor werknemers

Met een online systeem hebt u altijd en overal toegang tot uw data. Uw medewerkers kunnen dus werken waar en wanneer ze maar willen. En vanaf elk apparaat, of ze nu een laptop, smartphone of tablet gebruiken. Deze flexibiliteit is tegenwoordig geen overbodige luxe. Werknemers hebben graag de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken. Als u dit aanbiedt, hebt u al snel een streepje voor op andere werkgevers. In tijden van arbeidskrapte altijd een fijn idee, toch?

Lagere kosten

Uw ERP systeem lokaal draaien kan een dure grap worden. U hebt de juiste hardware en software nodig en gespecialiseerd personeel. De operationele kosten van een online pakket zijn een stuk lager. Bij APPelit, uw strategische partner voor de ontwikkeling van software op maat, treft u zelfs een handig abonnementsmodel. U betaalt dan per maand een vast bedrag per werkplek. Lekker overzichtelijk dus.

Makkelijk groeien

Groeit uw organisatie? Dan valt uw online ERP makkelijk uit te breiden met extra modules. Ook dit regelen we als uw IT partner voor u. U hebt er dus zelf geen omkijken naar. Vergelijk dat maar eens met een offline systeem, waar opschalen vaak lastig gaat. U moet immers uw infrastructuur aanpassen en testen of de nieuwe modules goed werken met de bestaande functies. Dus ook hier biedt de cloud u veel gemak.

Ervaren ERP partner

Wij leverden al aan veel organisaties een online ERP systeem. Hoe dat komt? Onder meer dankzij de stapsgewijze levering, onderdeel van onze succesaanpak. Zo krijgt u een systeem dat precies aansluit op uw wensen. Ook met de beveiliging zit het goed: wij hanteren namelijk de strengste veiligheidseisen. Bovendien krijgt u bij ons ook nog eens de beschikking over 24/7 support.

ERP bedrijf

Toe aan ERP online?

Vind hier de juiste expertise (en krijg 'n workshop cadeau)

Wilt u meer weten over een ERP op ’t web van APPelit? Vul dan hieronder uw gegevens in. We komen graag snel bij u langs om kennis te maken. Bovendien krijgt u een gratis workshop van ons. Hierin ontdekt u alvast wat uw investering u allemaal oplevert.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten