fbpx

ERP: HRM sterker dankzij deze software

Word een winnaar op de arbeidsmarkt

Op zoek naar een ERP met HRM-functionaliteit? Op deze pagina ontdekt u alle voordelen hiervan. Zo komt u erachter waarom dit zorgt voor meer inzichten en een grotere veiligheid. En last but not least: hoe dit leidt tot tevredener personeel. In deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt zeker een welkome versterking.

Totaaloplossing

Waarom ERP met HRM?

Met een ERP (Enterprise Resource Planning) beheert u de resources van uw onderneming in 1 systeem. Dit omvat alle info die u nodig hebt om uw bedrijf te runnen. Van productie en logistiek tot administratie en boekhouding. Hier horen uw belangrijkste resources natuurlijk ook bij: de mensen die voor u werken. Kies daarom voor een ERP systeem waarmee u ook uw personeelszaken makkelijk regelt. Want pas dan functioneert zo’n pakket écht als totaaloplossing.

ERP HRM

5 voordelen op ‘n rij

Een ERP systeem met HRM-functionaliteit geeft u veel voordelen. De grootste pluspunten:

 1. Accuratere besluitvorming op basis van betrouwbare data
 2. Betere samenwerking tussen verschillende afdelingen
 3. Minder zorgen over veiligheid
 4. Efficiëntere inzetbaarheid van personeel
 5. Tevredener personeel

Ontdek hieronder waarom deze voordelen zo belangrijk zijn.

Laat data voor u werken

Met een ERP staan al uw data op 1 locatie. Iedereen heeft dus toegang tot dezelfde data, die ook nog eens helemaal up-to-date zijn. Zo krijgt uw HR afdeling nuttige inzichten – onder meer in het personeelsverloop, ziekmeldingen, salarissen, prestatiebeoordelingen en ga zo maar door. Dat maakt inspringen op nieuwe ontwikkelingen een stuk makkelijker.

Dankzij deze gedeelde data verloopt de onderlinge samenwerking ook een stuk vlotter. Iedereen werkt in hetzelfde systeem en met dezelfde data – ongeacht locatie. Gegevens overzetten naar andere software is overbodig. Dat scheelt een hoop dubbel werk én onnodige fouten.

Geen kopzorgen over veiligheid meer

Werkt uw personeel tegenwoordig ook vaak vanuit huis? Dan hebt u misschien al ontdekt dat dat niet alleen maar voordelen heeft. Het vormt ook een potentieel gevaar voor de veiligheid. Bijvoorbeeld als uw medewerkers niet goed omgaan met uw gegevens. Met een ERP met HRM beschermt u uw organisatie. Want uw data blijven gewoon veilig op uw centrale locatie staan. Ook stelt u eenvoudig toegangsniveaus voor uw medewerkers in (bijvoorbeeld alleen data bekijken en niet kopiëren).

Zet medewerkers efficiënter in

Met een HR-module in uw ERP gaat u efficiënter om met uw personeel. Hebt u meerdere vestigingen? Dan is het natuurlijk handig dat u een compleet overzicht van al uw medewerkers hebt – waar ze ook zijn. Inclusief hun talenten, ervaring, opleiding en beschikbaarheid. Zo zet u uw medewerkers waar nodig makkelijker in bij andere vestigingen. Heel handig natuurlijk in deze tijden van personeelstekorten.

Grotere tevredenheid

Ook uw medewerkers zelf hebben baat bij HR-functionaliteit. Ze hebben dan namelijk overal en altijd toegang tot hun data. Bovendien automatiseert u zo heel veel zaken. Denk aan verlofaanvragen, ziekmeldingen en onkostendeclaraties; stroperige processen en onnodige bureaucratie behoren hiermee voorgoed tot het verleden. Dit maakt het leven van uw personeel makkelijker. Zo zijn ze tevredener én minder snel geneigd een andere baas te zoeken.

Expert voor uw ERP met HRM

Op zoek naar een ERP systeem met HR-functies? APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van ERP software op maat. Wij maakten al voor veel organisaties een naadloos aansluitende softwareoplossing. Hoe dat komt? Check hier onze succesaanpak die ook bij u garant staat voor een resultaat dat helemaal voldoet aan uw wensen. Ervaar verder in onze portfolio welke klanten we allemaal al blij maakten.

hrm software

Toe aan ERP met HRM?

Maak vrijblijvend kennis met ons

Meer weten over hoe wij een ERP met HRM voor u maken? Of nog niet helemaal zeker over wat ’t u oplevert? Laat hieronder uw contactgegevens achter. Dan krijgt u een workshop ter waarde van 1200 euro van ons. Tijdens deze gratis workshop ontdekt u al uw voordelen. Helemaal vrijblijvend uiteraard. We horen graag van u!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader