fbpx

ERP: HRM sterker dankzij deze software

Word een winnaar op de arbeidsmarkt

Op zoek naar een ERP met HRM-functionaliteit? Op deze pagina ontdekt u alle voordelen hiervan. Zo komt u erachter waarom dit zorgt voor meer inzichten en een grotere veiligheid. En last but not least: hoe dit leidt tot tevredener personeel. In deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt zeker een welkome versterking.

Totaaloplossing

Waarom ERP met HRM?

Met een ERP (Enterprise Resource Planning) beheert u de resources van uw onderneming in 1 systeem. Dit omvat alle info die u nodig hebt om uw bedrijf te runnen. Van productie en logistiek tot administratie en boekhouding. Hier horen uw belangrijkste resources natuurlijk ook bij: de mensen die voor u werken. Kies daarom voor een ERP systeem waarmee u ook uw personeelszaken makkelijk regelt. Want pas dan functioneert zo’n pakket écht als totaaloplossing.

ERP HRM

5 voordelen op ‘n rij

Een ERP systeem met HRM-functionaliteit geeft u veel voordelen. De grootste pluspunten:

 1. Accuratere besluitvorming op basis van betrouwbare data
 2. Betere samenwerking tussen verschillende afdelingen
 3. Minder zorgen over veiligheid
 4. Efficiëntere inzetbaarheid van personeel
 5. Tevredener personeel

Ontdek hieronder waarom deze voordelen zo belangrijk zijn.

Laat data voor u werken

Met een ERP staan al uw data op 1 locatie. Iedereen heeft dus toegang tot dezelfde data, die ook nog eens helemaal up-to-date zijn. Zo krijgt uw HR afdeling nuttige inzichten – onder meer in het personeelsverloop, ziekmeldingen, salarissen, prestatiebeoordelingen en ga zo maar door. Dat maakt inspringen op nieuwe ontwikkelingen een stuk makkelijker.

Dankzij deze gedeelde data verloopt de onderlinge samenwerking ook een stuk vlotter. Iedereen werkt in hetzelfde systeem en met dezelfde data – ongeacht locatie. Gegevens overzetten naar andere software is overbodig. Dat scheelt een hoop dubbel werk én onnodige fouten.

Geen kopzorgen over veiligheid meer

Werkt uw personeel tegenwoordig ook vaak vanuit huis? Dan hebt u misschien al ontdekt dat dat niet alleen maar voordelen heeft. Het vormt ook een potentieel gevaar voor de veiligheid. Bijvoorbeeld als uw medewerkers niet goed omgaan met uw gegevens. Met een ERP met HRM beschermt u uw organisatie. Want uw data blijven gewoon veilig op uw centrale locatie staan. Ook stelt u eenvoudig toegangsniveaus voor uw medewerkers in (bijvoorbeeld alleen data bekijken en niet kopiëren).

Zet medewerkers efficiënter in

Met een HR-module in uw ERP gaat u efficiënter om met uw personeel. Hebt u meerdere vestigingen? Dan is het natuurlijk handig dat u een compleet overzicht van al uw medewerkers hebt – waar ze ook zijn. Inclusief hun talenten, ervaring, opleiding en beschikbaarheid. Zo zet u uw medewerkers waar nodig makkelijker in bij andere vestigingen. Heel handig natuurlijk in deze tijden van personeelstekorten.

Grotere tevredenheid

Ook uw medewerkers zelf hebben baat bij HR-functionaliteit. Ze hebben dan namelijk overal en altijd toegang tot hun data. Bovendien automatiseert u zo heel veel zaken. Denk aan verlofaanvragen, ziekmeldingen en onkostendeclaraties; stroperige processen en onnodige bureaucratie behoren hiermee voorgoed tot het verleden. Dit maakt het leven van uw personeel makkelijker. Zo zijn ze tevredener én minder snel geneigd een andere baas te zoeken.

Expert voor uw ERP met HRM

Op zoek naar een ERP systeem met HR-functies? APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van ERP software op maat. Wij maakten al voor veel organisaties een naadloos aansluitende softwareoplossing. Hoe dat komt? Check hier onze succesaanpak die ook bij u garant staat voor een resultaat dat helemaal voldoet aan uw wensen. Ervaar verder in onze portfolio welke klanten we allemaal al blij maakten.

hrm software

Toe aan ERP met HRM?

Maak vrijblijvend kennis met ons

Meer weten over hoe wij een ERP met HRM voor u maken? Of nog niet helemaal zeker over wat ’t u oplevert? Laat hieronder uw contactgegevens achter. Dan krijgt u een workshop ter waarde van 1200 euro van ons. Tijdens deze gratis workshop ontdekt u al uw voordelen. Helemaal vrijblijvend uiteraard. We horen graag van u!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten