fbpx

ERP: HRM sterker dankzij deze software

Word een winnaar op de arbeidsmarkt

Op zoek naar een ERP met HRM-functionaliteit? Op deze pagina ontdekt u alle voordelen hiervan. Zo komt u erachter waarom dit zorgt voor meer inzichten en een grotere veiligheid. En last but not least: hoe dit leidt tot tevredener personeel. In deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt zeker een welkome versterking.

Totaaloplossing

Waarom ERP met HRM?

Met een ERP (Enterprise Resource Planning) beheert u de resources van uw onderneming in 1 systeem. Dit omvat alle info die u nodig hebt om uw bedrijf te runnen. Van productie en logistiek tot administratie en boekhouding. Hier horen uw belangrijkste resources natuurlijk ook bij: de mensen die voor u werken. Kies daarom voor een ERP systeem waarmee u ook uw personeelszaken makkelijk regelt. Want pas dan functioneert zo’n pakket écht als totaaloplossing.

ERP HRM

5 voordelen op ‘n rij

Een ERP systeem met HRM-functionaliteit geeft u veel voordelen. De grootste pluspunten:

 1. Accuratere besluitvorming op basis van betrouwbare data
 2. Betere samenwerking tussen verschillende afdelingen
 3. Minder zorgen over veiligheid
 4. Efficiëntere inzetbaarheid van personeel
 5. Tevredener personeel

Ontdek hieronder waarom deze voordelen zo belangrijk zijn.

Laat data voor u werken

Met een ERP staan al uw data op 1 locatie. Iedereen heeft dus toegang tot dezelfde data, die ook nog eens helemaal up-to-date zijn. Zo krijgt uw HR afdeling nuttige inzichten – onder meer in het personeelsverloop, ziekmeldingen, salarissen, prestatiebeoordelingen en ga zo maar door. Dat maakt inspringen op nieuwe ontwikkelingen een stuk makkelijker.

Dankzij deze gedeelde data verloopt de onderlinge samenwerking ook een stuk vlotter. Iedereen werkt in hetzelfde systeem en met dezelfde data – ongeacht locatie. Gegevens overzetten naar andere software is overbodig. Dat scheelt een hoop dubbel werk én onnodige fouten.

Geen kopzorgen over veiligheid meer

Werkt uw personeel tegenwoordig ook vaak vanuit huis? Dan hebt u misschien al ontdekt dat dat niet alleen maar voordelen heeft. Het vormt ook een potentieel gevaar voor de veiligheid. Bijvoorbeeld als uw medewerkers niet goed omgaan met uw gegevens. Met een ERP met HRM beschermt u uw organisatie. Want uw data blijven gewoon veilig op uw centrale locatie staan. Ook stelt u eenvoudig toegangsniveaus voor uw medewerkers in (bijvoorbeeld alleen data bekijken en niet kopiëren).

Zet medewerkers efficiënter in

Met een HR-module in uw ERP gaat u efficiënter om met uw personeel. Hebt u meerdere vestigingen? Dan is het natuurlijk handig dat u een compleet overzicht van al uw medewerkers hebt – waar ze ook zijn. Inclusief hun talenten, ervaring, opleiding en beschikbaarheid. Zo zet u uw medewerkers waar nodig makkelijker in bij andere vestigingen. Heel handig natuurlijk in deze tijden van personeelstekorten.

Grotere tevredenheid

Ook uw medewerkers zelf hebben baat bij HR-functionaliteit. Ze hebben dan namelijk overal en altijd toegang tot hun data. Bovendien automatiseert u zo heel veel zaken. Denk aan verlofaanvragen, ziekmeldingen en onkostendeclaraties; stroperige processen en onnodige bureaucratie behoren hiermee voorgoed tot het verleden. Dit maakt het leven van uw personeel makkelijker. Zo zijn ze tevredener én minder snel geneigd een andere baas te zoeken.

Expert voor uw ERP met HRM

Op zoek naar een ERP systeem met HR-functies? APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van ERP software op maat. Wij maakten al voor veel organisaties een naadloos aansluitende softwareoplossing. Hoe dat komt? Check hier onze succesaanpak die ook bij u garant staat voor een resultaat dat helemaal voldoet aan uw wensen. Ervaar verder in onze portfolio welke klanten we allemaal al blij maakten.

hrm software

Toe aan ERP met HRM?

Maak vrijblijvend kennis met ons

Meer weten over hoe wij een ERP met HRM voor u maken? Of nog niet helemaal zeker over wat ’t u oplevert? Laat hieronder uw contactgegevens achter. Dan krijgt u een workshop ter waarde van 1200 euro van ons. Tijdens deze gratis workshop ontdekt u al uw voordelen. Helemaal vrijblijvend uiteraard. We horen graag van u!

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten