fbpx

Software ontwikkelen? Vraag de expert om advies

En ga voor software waarmee uw bedrijf groeit

U wilt nieuwe software laten ontwikkelen, maar krijgt uw ICT-afdeling of het management niet mee. Of misschien is het juist de ICT-afdeling die vernieuwing voorstelt, maar bent u zelf huiverig voor de kosten. Hoe komt u uit deze impasse? APPelit is een strategische partner die alles weet over software ontwikkelen. We denken graag met u mee en helpen om de knoop door te hakken.

Wanneer software laten ontwikkelen?

Check of het wel nodig is

Voor veel bedrijven is het lastig om het moment te bepalen waarop het tijd is om nieuwe software te laten ontwikkelen. Het dagelijkse werk verloopt prima, dus waarom investeren? Nou, bijvoorbeeld om voorbereid te zijn op toekomstige ontwikkelingen. Of om bepaalde problemen te tackelen waar u binnen uw organisatie tegenaan loopt. Want software is vaak de oplossing voor diverse problemen.

software ontwikkelen

Bereik uw doel

U heeft altijd een doel voor ogen waar u met uw bedrijf naartoe wilt. In heel veel gevallen is software het middel bij uitstek om dat doel te bereiken. Denk aan:

 • Meer klanten krijgen
 • Uw personeel efficiënter laten werken
 • Veelvoorkomende fouten vermijden
 • Meer producten/diensten per klant verkopen
 • Meer inzicht in kansen die u laat liggen
 • De data die beschikbaar is inzetten om als bedrijf te groeien

Software op maat

Als u software strategisch wilt inzetten, bijvoorbeeld met een van bovenstaande doelen voor ogen, lukt dat helaas niet met standaard-software. Die sluit immers nooit precies aan op de software die er al draait en de manier waarop de organisatie is ingericht. Bovendien is standaard-software meestal alleen ingericht voor simpele procedures. APPelit ontwikkelt daarom software op maat.

Stap 1: projectteam

Ons advies is, om als eerste een projectteam samen te stellen. Dat team bestaat niet alleen uit ICT’ers, maar ook uit managers en eindgebruikers. Samen buigen zij zich over de vraagstukken die binnen de organisatie spelen. Uiteraard begeleidt APPelit u hier graag bij.

Breder dan ICT

Uit de brede samenstelling van het projectteam die wij adviseren, blijkt al dat wij software niet zien als een ICT-project. Het ontwikkelen op zich heeft uiteraard alles met ICT te maken, maar voor het doel dat u met software wilt bereiken geldt dat meestal niet. Om dat doel te achterhalen, starten wij elk project met enkele slimme brainstormsessies. Zo weet u zeker dat uw investering uw organisatie écht verder brengt!

De bridgesessie

Zo’n eerste brainstorm noemen wij een bridgesessie. In die sessie bespreken we alle facetten die te maken hebben met de rol van uw toekomstige software binnen uw organisatie. Denk aan:

 1. Waar zit uw belangrijkste uitdaging?
 2. Waar staat u nu in het realiseren van deze uitdaging?
 3. Wat heeft u al geprobeerd om uw doel te bereiken?
 4. Waar wilt u als organisatie naartoe en waarom?

Het vervolg

Na de bridgesessie heeft u een blauwdruk in handen voor uw softwareproject. We grijpen er steeds op terug. Zo weet u zeker dat het eindresultaat straks aansluit bij uw verwachtingen. Het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van uw software op maat, doen wij in verschillende fases. Na elke fase heeft u de mogelijkheid om uitgebreid te testen en bij te sturen. Ook na implementatie blijven we voor u klaarstaan, zodat we zeker weten dat onze software doet wat we beloofd hebben.

software maken

Eraan toe om nieuwe software te ontwikkelen?

We komen graag kennismaken

Bent u er uit? Of twijfelt u nog? In beide gevallen komen we graag langs voor een eerste kennismaking. We vertellen u dan een eerlijk verhaal over de voor- en nadelen van nieuwe software ontwikkelen. Ook kunt u gebruikmaken van onze gratis groeiscan. Laat u uw gegevens achter? Dan nemen we snel contact op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten