fbpx

Software ontwikkelen? Vraag de expert om advies

En ga voor software waarmee uw bedrijf groeit

U wilt nieuwe software laten ontwikkelen, maar krijgt uw ICT-afdeling of het management niet mee. Of misschien is het juist de ICT-afdeling die vernieuwing voorstelt, maar bent u zelf huiverig voor de kosten. Hoe komt u uit deze impasse? APPelit is een strategische partner die alles weet over software ontwikkelen. We denken graag met u mee en helpen om de knoop door te hakken.

Wanneer software laten ontwikkelen?

Check of het wel nodig is

Voor veel bedrijven is het lastig om het moment te bepalen waarop het tijd is om nieuwe software te laten ontwikkelen. Het dagelijkse werk verloopt prima, dus waarom investeren? Nou, bijvoorbeeld om voorbereid te zijn op toekomstige ontwikkelingen. Of om bepaalde problemen te tackelen waar u binnen uw organisatie tegenaan loopt. Want software is vaak de oplossing voor diverse problemen.

software ontwikkelen

Bereik uw doel

U heeft altijd een doel voor ogen waar u met uw bedrijf naartoe wilt. In heel veel gevallen is software het middel bij uitstek om dat doel te bereiken. Denk aan:

 • Meer klanten krijgen
 • Uw personeel efficiënter laten werken
 • Veelvoorkomende fouten vermijden
 • Meer producten/diensten per klant verkopen
 • Meer inzicht in kansen die u laat liggen
 • De data die beschikbaar is inzetten om als bedrijf te groeien

Software op maat

Als u software strategisch wilt inzetten, bijvoorbeeld met een van bovenstaande doelen voor ogen, lukt dat helaas niet met standaard-software. Die sluit immers nooit precies aan op de software die er al draait en de manier waarop de organisatie is ingericht. Bovendien is standaard-software meestal alleen ingericht voor simpele procedures. APPelit ontwikkelt daarom software op maat.

Stap 1: projectteam

Ons advies is, om als eerste een projectteam samen te stellen. Dat team bestaat niet alleen uit ICT’ers, maar ook uit managers en eindgebruikers. Samen buigen zij zich over de vraagstukken die binnen de organisatie spelen. Uiteraard begeleidt APPelit u hier graag bij.

Breder dan ICT

Uit de brede samenstelling van het projectteam die wij adviseren, blijkt al dat wij software niet zien als een ICT-project. Het ontwikkelen op zich heeft uiteraard alles met ICT te maken, maar voor het doel dat u met software wilt bereiken geldt dat meestal niet. Om dat doel te achterhalen, starten wij elk project met enkele slimme brainstormsessies. Zo weet u zeker dat uw investering uw organisatie écht verder brengt!

De bridgesessie

Zo’n eerste brainstorm noemen wij een bridgesessie. In die sessie bespreken we alle facetten die te maken hebben met de rol van uw toekomstige software binnen uw organisatie. Denk aan:

 1. Waar zit uw belangrijkste uitdaging?
 2. Waar staat u nu in het realiseren van deze uitdaging?
 3. Wat heeft u al geprobeerd om uw doel te bereiken?
 4. Waar wilt u als organisatie naartoe en waarom?

Het vervolg

Na de bridgesessie heeft u een blauwdruk in handen voor uw softwareproject. We grijpen er steeds op terug. Zo weet u zeker dat het eindresultaat straks aansluit bij uw verwachtingen. Het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van uw software op maat, doen wij in verschillende fases. Na elke fase heeft u de mogelijkheid om uitgebreid te testen en bij te sturen. Ook na implementatie blijven we voor u klaarstaan, zodat we zeker weten dat onze software doet wat we beloofd hebben.

software maken

Eraan toe om nieuwe software te ontwikkelen?

We komen graag kennismaken

Bent u er uit? Of twijfelt u nog? In beide gevallen komen we graag langs voor een eerste kennismaking. We vertellen u dan een eerlijk verhaal over de voor- en nadelen van nieuwe software ontwikkelen. Ook kunt u gebruikmaken van onze gratis groeiscan. Laat u uw gegevens achter? Dan nemen we snel contact op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader