fbpx

Bridgesessie voor software ontwikkeling

Waar staat uw organisatie? Waar wilt u naartoe? En wat staat er nog in de weg? Dát zijn kortweg de uitgangspunten voor een bridgesessie van strategisch softwarepartner APPelit; dé manier om blij te worden van uw nieuwe software, site of app en een miskleun te voorkomen. Deze sessie hoort bij ons uitgebreide ontwikkelplan, uw garantiebewijs voor succes.

Waarom een bridgesessie

Voorbeelden van mislukte softwareprojecten kent u ongetwijfeld. Geregeld staan de media er vol van, bijvoorbeeld van falende overheids-softwaretrajecten. Dankzij onze ervaring weten we waar het makkelijk misgaat. En vooral: hoe u dit voor blijft en juist enthousiast wordt van de samenwerking én het resultaat. Zo zorgt u voor een investering die vooral gaat om wat die oplevert in plaats van kost!

Wat is een bridgesessie? | Brainstorm voor succes

Een bridgesessie bij APPelit is een soort brainstorm. De juiste mensen zetten we om de tafel om een aantal zaken helder te krijgen. Wie die juiste mensen zijn? Meestal leden van de directie, meewerkers uit de doorsnee van uw organisatie (gebruikers van software) en interne ICT-medewerkers. Zo beslaan we alle facetten die een rol spelen in uw organisatie én uw toekomstige software.

Krijgen we vervolgens samen alle zaken helder? Dan hebt u eigenlijk de blauwdruk, het ontwikkelplan, voor uw softwareproject! Voor ons is dit de heilige graal; alles wat we doen en laten voor uw software, baseren we hierop.

Voor u is het plan uw ontdekking hoe prettig het werken is met ons. Tegelijk vormt het uw ‘garantiebewijs’ dat u krijgt wat u wilt. Op de uitkomsten van deze blauwdruk spreekt u ons immers makkelijk aan.

Bridgesessie in een notendop

 1. Waar zit uw uitdaging precies?
 2. Hoe staat uw organisatie ervoor ten opzichte van deze uitdaging?
 3. Wat houdt uw organisatie tot nu toe tegen en wat probeerde u om dit op te lossen?
 4. Waar wilt u met uw organisatie naartoe (doel) en waarom?

Met de uitgediepte antwoorden op deze vragen bent u klaar voor de volgende stap: de ontwikkelfase, oftewel jumpsessie.

Basisstappen uitgediept | Oog voor risico’s & details

Om u een idee te geven hoe stevig we de 4 stappen van een bridgesessie aanvliegen, nemen we u hieronder mee in alles wat een rol speelt bij elk van de stappen.

Partners leren elkaar eerst kennen 🤝

GRATIS WORKSHOP

Stap 1: waar zit uw uitdaging precies?

Misschien ervaart u gebrek aan feeling met uw eindgebruikers of de tussenhandel. Of merkt u dat concullega’s u voor zijn met nieuwe manieren van werken. Of hangt de kostenpost van veel medewerkers op de weg (salesmensen, monteurs en anderen) u als een molensteen om de nek.

Wat ook kan? Dat u marktverandering ervaart en zoekt hoe hiermee om te gaan. Of u wilt simpelweg efficiënter werken en nieuwe mogelijkheden toepassen. Dit zijn allemaal mogelijke redenen voor u om met APPelit te brainstormen.

Stap 2: hoe staat uw organisatie ervoor ten opzichte van de uitdaging?

Van hardware en software (zoals website) tot organisatorische en strategische zaken – alles kan invloed hebben op het probleem dat u ervaart en opgelost wilt hebben. Daarom kijken we hier breed naar hoe u de zaken geregeld hebt. Ook wat betreft bijvoorbeeld communicatie, uw afnemers of uw eindgebruikers. Een marktonderzoek hoort dus ook bij deze stap.

Stap 3: wat houdt uw organisatie tot nu toe tegen & wat probeerde u om dit op te lossen?

Soms horen we dat marketingcampagnes mislukken of dat er te weinig budget is. Of dat er te weinig personeel is om nieuwe initiatieven van de grond te krijgen. Of er ontbreekt vakkennis bij de mensen. Dit zijn allemaal factoren die invloed hadden op de situatie waar u nu staat. Zijn ze te tackelen? Of vraagt het om een andere tactiek? We brengen het samen boven water.

Stap 4: waar wilt u met uw organisatie naartoe (doel) en waarom?

Vaak blijkt dat er een dieper doel achter de probleemstelling ligt. Die varieert bijvoorbeeld van onafhankelijker of moderner handelen tot meer onderscheidend worden. Of van makkelijker communiceren en sneller werken tot goedkoper opereren. Of van fouten voorkomen tot digitalere, meer geautomatiseerde werkprocessen. De oplossing? Die vertaalt zich bijvoorbeeld naar een nieuwe website, webshop, software of koppeling tussen nieuwe of bestaande software. Alle hiervoor genoemde stappen helpen stevig mee om van die oplossing niet een doel op zich te maken, maar een middel om het hogere doel in uw organisatie te halen. Als u dan uw doel haalt, verdient zo’n investering hiervoor zich dubbel en dwars terug.

Succesgarantie

Dankzij onze jarenlange ervaring durven we u na een bridgesessie en onze verdere ontwikkelaanpak een succes- en blijheidsgarantie te geven. Want ook wij zijn pas happy als u dat bent! Check hoe we na de bridgesessie via handige tussenstappen in de oplevering toewerken naar succes.

Meer weten? Ook blij worden?

Graag maken we in een gratis adviesgesprek kennis met u. We laten u dan onder meer ervaren hoe blij we worden van blije klanten. En hoe ons ontwikkelplan daarbij helpt. Als cadeau krijgt u na de kennismaking bovendien een workshop op maat. Belangstelling? Laat hieronder uw contactgegevens achter. Binnen 24 uur ontvangt u dan een voorsteldatum voor de kennismaking.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten