fbpx

Ontdek uw succes met self learning ai

Ideeën voor toepassingen in uw organisatie

Hebt u de mogelijkheden van self learning ai voor uw organisatie al ontdekt? Want eigenlijk ieder bedrijf maakt een sprong vooruit met deze zelfdenkende software. De grote vraag is dan ook vooral: voor welke afdeling of welk doel ziet u uitkomst met deze techniek? Ontdek hieronder een schat aan toepassingen en doe ideeën op voor uw eigen praktijk.

Wat is self learning ai?

Herkomst onder de loep

Ai is de afkorting voor artificial intelligence. Kunstmatige intelligentie dus. Self learning is Engels voor zelflerend. Self learning ai is in dit geval software die steeds slimmer wordt, omdat hij zichzelf dingen aanleert. Dat leren gebeurt door een enorme schat aan gegevens (big data) te bestuderen en hierin overeenkomsten te herkennen. Op basis daarvan snapt de software wat de gevolgen zijn van die overeenkomsten.

Self learning ai

Wanneer zet u self learning ai in?

Doelen & verbeteringen

De mogelijkheden zijn eindeloos. De één verbetert er klantcontact mee. De ander wil strakker plannen. En een volgende partij gebruikt het voor cybersecurity of tegen internetfraude. Bijna elke organisatie kan het dan ook inzetten. Want zelfs uw marketing wordt er slimmer door. Net als de kwaliteit van leads voor uw verkoopapparaat. Wat houdt u dus nog tegen om te starten met self learning ai?

 

Zij werken er al mee | Branches met artificial intelligence in Nederland

APPelit is ontwikkelaar van artificial intelligence. In Nederland en België hielpen we hiermee al talloze organisaties. Hieronder treft u een greep van de mogelijkheden voor specifieke branches:

 • Telecommunicatie: Klantvoorkeuren observeren en op basis van uitkomsten service verbeteren
 • Game-industrie: Spelersgedrag onderzoeken en zorgen dat spelers blijven
 • Medische zorg: Met software menselijke beslissingen nemen op basis van bijvoorbeeld patiëntdossiers
 • Fintech: Financiële data beschermen, fraude opsporen en beveiligingsinbreuken afschermen

Wedden dat artificial intelligence ook uw Nederlandse of buitenlandse organisatie een boost geeft? Praat er eens over met APPelit.

 

blockchain developer

Ook uw sector komt verder met self learning ai

Branches die er al mee scoren

 • Telecom: Willen uw klanten een abonnement met of zonder mobiele telefoon? Zijn ze over de streep te trekken met gadgets? En tegen welke problemen lopen ze aan voor ze uw online of telefonische helpdesk inschakelen? Het lukt om met self learning ai de voorkeuren van uw klanten in beeld te krijgen. En zo bijvoorbeeld de kwaliteit van service te verbeteren.
 • Productiebedrijven: Hoe zet u mensen en machines nu zó in, dat ze zo veel mogelijk aan het werk zijn? Door self learning ai te laten ontdekken hoe de productie in de afgelopen jaren liep. Bijvoorbeeld als het druk was, als er veel of juist weinig voorraad was. Zo ontstaat geautomatiseerde planningssoftware die voorspellingen doet op basis van resultaten uit het verleden. En die prognoses voor de machinebezetting geeft bij verwachte groei of juist afname.
 • Medische zorg: Self learning ai ziet al patronen in patiëntendossiers. Bijvoorbeeld dat mensen met ondergewicht vaak langer moeten herstellen van een operatie. Dan hebt u als arts dus de keus: helpt u de patiënt eerst meer op gewicht komen of is een andere behandelvorm wellicht beter? Ook opvallende overeenkomsten bij bijvoorbeeld kankerpatiënten signaleert de software, zodat u snel de ziekte te lijf kunt.
 • Game-industrie: Als ontwikkelaar van spelsoftware wilt u graag games aanbieden die geliefd zijn. En waar mensen voor terugkomen. Self learning ai helpt computerspellen te bouwen die het gedrag van spelers onderzoekt en ontdekt wat werkt. En die hierdoor zorgt dat ze terugkomen, omdat de software weet wat hen drijft.
 • Bankwezen: Betaalt een bankklant ineens veel of opvallende aankopen met zijn pas of creditcard? Mogelijk speelt hier fraude. Wel zo prettig om dit tijdig op te sporen. Als mens zien we in zo’n wirwar van koopgegevens niet snel zo’n patroon. Self learning ai herkent dit na verloop van tijd wél en slaat bijvoorbeeld alarm. Of blokkeert automatisch de klantenpas.
 • Online (detail)handel: Handig dat uw klanten via uw webshop meteen kunnen afrekenen. Maar wat als kwaadwillenden uw webshop of betaalsysteem proberen te hacken? Dankzij self learning ai herkent uw software afwijkingen in het surfgedrag en betaalpatroon van bezoekers. Naar wens blokkeert hij zo’n poging dan snel.

Neem zelf contact op

Meer weten over self learning ai?

Het zelflerend vermogen van uw organisatie vergroot u gegarandeerd met self learning ai. Zullen we eens vrijblijvend van gedachten wisselen over wat het u uiteindelijk brengt? Als u uw contactgegevens hieronder invult, hoort u snel van ons.

ai marketing

Nederland loopt voorop

Cyberveiligheid dankzij artificial intelligence

In 2018 deed Microsoft onderzoek naar artificial intelligence. Nederland bleek toen al koploper te zijn voor Europa wat betreft inzet van deze automatiseringsvorm. Een van de mogelijkheden waar APPelit de software voor inzet is cybersecurity. Onze programma’s bekijken hoe gebruikers toegang hebben tot uw bedrijfsgegevens. Vervolgens zien ze gedrag én herkennen ze afwijkingen daarin. Speelt dat laatste? Dan isoleert de slimmer software op maat die gebruiker of activiteit.

Meer weten over artificial intelligence? Laten we afspreken

U vindt vestigingen van APPelit voor de ontwikkeling van artificial intelligence in Nederland en België. U bent hier van harte welkom. Ook brengen we graag een bezoek aan u. Vul uw contactgegevens in, dan maken we binnenkort een vrijblijvende afspraak met u.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten