fbpx

Ontdek uw succes met self learning ai

Ideeën voor toepassingen in uw organisatie

Hebt u de mogelijkheden van self learning ai voor uw organisatie al ontdekt? Want eigenlijk ieder bedrijf maakt een sprong vooruit met deze zelfdenkende software. De grote vraag is dan ook vooral: voor welke afdeling of welk doel ziet u uitkomst met deze techniek? Ontdek hieronder een schat aan toepassingen en doe ideeën op voor uw eigen praktijk.

Herkomst onder de loep

Wat is self learning ai?

Ai is de afkorting voor artificial intelligence. Kunstmatige intelligentie dus. Self learning is Engels voor zelflerend. Self learning ai is in dit geval software die steeds slimmer wordt, omdat hij zichzelf dingen aanleert. Dat leren gebeurt door een enorme schat aan gegevens (big data) te bestuderen en hierin overeenkomsten te herkennen. Op basis daarvan snapt de software wat de gevolgen zijn van die overeenkomsten.

applicatie ontwikkeling

Doelen & verbeteringen

Wanneer zet u self learning ai in?

De mogelijkheden zijn eindeloos. De één verbetert er klantcontact mee. De ander wil strakker plannen. En een volgende partij gebruikt het voor cybersecurity of tegen internetfraude. Bijna elke organisatie kan het dan ook inzetten. Want zelfs uw marketing wordt er slimmer door. Net als de kwaliteit van leads voor uw verkoopapparaat. Wat houdt u dus nog tegen om te starten met self learning ai …?

Neem contact op

Zij werken er al mee | Branches met artificial intelligence in Nederland

APPelit is ontwikkelaar van artificial intelligence. In Nederland en België hielpen we hiermee al talloze organisaties. Hieronder treft u een greep van de mogelijkheden voor specifieke branches:

 • Telecommunicatie: Klantvoorkeuren observeren en op basis van uitkomsten service verbeteren
 • Game-industrie: Spelersgedrag onderzoeken en zorgen dat spelers blijven
 • Medische zorg: Met software menselijke beslissingen nemen op basis van bijvoorbeeld patiëntdossiers
 • Fintech: Financiële data beschermen, fraude opsporen en beveiligingsinbreuken afschermen

Wedden dat artificial intelligence ook uw Nederlandse of buitenlandse organisatie een boost geeft? Praat er eens over met APPelit.

Neem contact op

robot en ai machine learning ontwikkeling

Branches die er al mee scoren

Ook uw sector komt verder met self learning ai

 • TelecomWillen uw klanten een abonnement met of zonder mobiele telefoon? Zijn ze over de streep te trekken met gadgets? En tegen welke problemen lopen ze aan voor ze uw online of telefonische helpdesk inschakelen? Het lukt om met self learning ai de voorkeuren van uw klanten in beeld te krijgen. En zo bijvoorbeeld de kwaliteit van service te verbeteren.
 • ProductiebedrijvenHoe zet u mensen en machines nu zó in, dat ze zo veel mogelijk aan het werk zijn? Door self learning ai te laten ontdekken hoe de productie in de afgelopen jaren liep. Bijvoorbeeld als het druk was, als er veel of juist weinig voorraad was. Zo ontstaat geautomatiseerde planningssoftware die voorspellingen doet op basis van resultaten uit het verleden. En die prognoses voor de machinebezetting geeft bij verwachte groei of juist afname.
 • Medische zorgSelf learning ai ziet al patronen in patiëntendossiers. Bijvoorbeeld dat mensen met ondergewicht vaak langer moeten herstellen van een operatie. Dan hebt u als arts dus de keus: helpt u de patiënt eerst meer op gewicht komen of is een andere behandelvorm wellicht beter? Ook opvallende overeenkomsten bij bijvoorbeeld kankerpatiënten signaleert de software, zodat u snel de ziekte te lijf kunt.
 • Game-industrieAls ontwikkelaar van spelsoftware wilt u graag games aanbieden die geliefd zijn. En waar mensen voor terugkomen. Self learning ai helpt computerspellen te bouwen die het gedrag van spelers onderzoekt en ontdekt wat werkt. En die hierdoor zorgt dat ze terugkomen, omdat de software weet wat hen drijft.
 • BankwezenBetaalt een bankklant ineens veel of opvallende aankopen met zijn pas of creditcard? Mogelijk speelt hier fraude. Wel zo prettig om dit tijdig op te sporen. Als mens zien we in zo’n wirwar van koopgegevens niet snel zo’n patroon. Self learning ai herkent dit na verloop van tijd wél en slaat bijvoorbeeld alarm. Of blokkeert automatisch de klantenpas.
 • Online (detail)handelHandig dat uw klanten via uw webshop meteen kunnen afrekenen. Maar wat als kwaadwillenden uw webshop of betaalsysteem proberen te hacken? Dankzij self learning ai herkent uw software afwijkingen in het surfgedrag en betaalpatroon van bezoekers. Naar wens blokkeert hij zo’n poging dan snel.

Neem zelf contact op

Meer weten over self learning ai?

Het zelflerend vermogen van uw organisatie vergroot u gegarandeerd met self learning ai. Zullen we eens vrijblijvend van gedachten wisselen over wat het u uiteindelijk brengt? Als u uw contactgegevens hieronder invult, hoort u snel van ons.

python machine learning

Nederland loopt voorop

Cyberveiligheid dankzij artificial intelligence

In 2018 deed Microsoft onderzoek naar artificial intelligence. Nederland bleek toen al koploper te zijn voor Europa wat betreft inzet van deze automatiseringsvorm. Een van de mogelijkheden waar APPelit de software voor inzet is cybersecurity. Onze programma’s bekijken hoe gebruikers toegang hebben tot uw bedrijfsgegevens. Vervolgens zien ze gedrag én herkennen ze afwijkingen daarin. Speelt dat laatste? Dan isoleert de slimmer software die gebruiker of activiteit.

Meer weten over artificial intelligence? Laten we afspreken

U vindt vestigingen van APPelit voor de ontwikkeling van artificial intelligence in Nederland en België. U bent hier van harte welkom. Ook brengen we graag een bezoek aan u. Vul uw contactgegevens in, dan maken we binnenkort een vrijblijvende afspraak met u.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten