fbpx

Stap ook over op artificial intelligence in Nederland

Dé manier voor voorsprong in uw vakgebied

Wilt u als bedrijf op een nog hoger niveau presteren? Slimmer marketing inzetten? Of uw productiviteit verhogen zonder dat uw mensen harder hoeven te werken? Dankzij artificial intelligence bereikt u in Nederland topprestaties. Het enige wat u hoeft te doen? De stap maken en aan de slag gaan met deze slimme techniek. Ontvang daarom hieronder handvatten.

Wat is het?

Over artificial intelligence in Nederland

De kranten en vakbladen staan er vol mee: artificial intelligence. In Nederland zien steeds meer branches het voordeel van deze kunstmatige intelligentie, ook wel ai geheten. Immers, deze software is zo veel sneller dan wij mensen kunnen functioneren. Bovendien ziet de software logische gevolgen en maakt die daardoor keuzes voor u.

Dit alles geeft u een voorsprong ten opzichte van vakgenoten, als u op tijd begint. Het is dus niet een kwestie van óf u gebruik gaat maken van artificial intelligence in Nederland, maar wannéér u dat gaat doen.

applicatie ontwikkeling

Zij werken er al mee

Branches met artificial intelligence in Nederland

Artificial intelligence wordt in Nederland en het buitenland ingezet op allerlei manieren. Bijvoorbeeld om organisaties te laten groeien. Productieprocessen te versnellen. Service te verbeteren. Marketing kansrijker te maken. Meer verkoopsucces te bereiken. Waar ligt de uitdaging binnen uw organisatie?

Zij werken er al mee | Branches met artificial intelligence in Nederland

APPelit is ontwikkelaar van artificial intelligence. In Nederland en België hielpen we hiermee al talloze organisaties. Hieronder treft u een greep van de mogelijkheden voor specifieke branches:

 • Telecommunicatie: Klantvoorkeuren observeren en op basis van uitkomsten service verbeteren
 • Game-industrie: Spelersgedrag onderzoeken en zorgen dat spelers blijven
 • Medische zorg: Met software menselijke beslissingen nemen op basis van bijvoorbeeld patiëntdossiers
 • Fintech: Financiële data beschermen, fraude opsporen en beveiligingsinbreuken afschermen

Wedden dat artificial intelligence ook uw Nederlandse of buitenlandse organisatie een boost geeft? Praat er eens over met APPelit.

Neem contact op

robot en ai machine learning ontwikkeling

Zo verbetert zorg

Artificial intelligence in Nederlandse robotica

Kunstmatige intelligentie treffen we ook in de zorg dankzij inzet via onder meer slimme robots. Zo bestaan er al sociale robots, met name in verzorgingshuizen met dementerende ouderen. Deze robots troosten. Ook vertellen ze verhaaltjes of spelen ze een spelletje. En wat dacht u van robotdieren voor deze groep mensen? Robotpuppy’s die blaffen, met hun koppie draaien en zelfs een hartslag hebben … Hoe echt wilt u artificial intelligence in Nederland hebben?

Klantenservice & recensies dankzij spraakherkenning

Ook dát is artificial intelligence

In Nederland vinden we veel telefonische serviceafdelingen en online servicedesks. Ook bij u? Dan weet u dat het tijd kost om mensen persoonlijk te helpen. En dat, terwijl veel antwoorden op gebruikelijke vragen al gewoon op uw site staan. De oplossing? Een systeem voor spraakherkenning. Wij ontwikkelen op deze manier artificial intelligence voor Nederlandse en Belgische organisaties. De software herkent klanken, accenten en stemmen. Op basis van de woorden hierachter vindt hij snel antwoorden op veelvoorkomende vragen. Of maakt hij een ticket aan voor uw helpdeskteam.

Zo’n zelfdenkende softwaretool helpt uw klanten ook om makkelijk een recensie in te spreken. Die zet onze software vervolgens weer om in geschreven woorden op uw recensiepagina’s.

Neem contact op

ai mens robot

Nederland loopt voorop

Cyberveiligheid dankzij artificial intelligence

In 2018 deed Microsoft onderzoek naar artificial intelligence. Nederland bleek toen al koploper te zijn voor Europa wat betreft inzet van deze automatiseringsvorm. Een van de mogelijkheden waar APPelit de software voor inzet is cybersecurity. Onze programma’s bekijken hoe gebruikers toegang hebben tot uw bedrijfsgegevens. Vervolgens zien ze gedrag én herkennen ze afwijkingen daarin. Speelt dat laatste? Dan isoleert de slimmer software die gebruiker of activiteit.

Meer weten over artificial intelligence? Laten we afspreken

U vindt vestigingen van APPelit voor de ontwikkeling van artificial intelligence in Nederland en België. U bent hier van harte welkom. Ook brengen we graag een bezoek aan u. Vul uw contactgegevens in, dan maken we binnenkort een vrijblijvende afspraak met u.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten