fbpx

AI app developer: voor slimme groei

Zo komt uw bedrijf vooruit met kunstmatige intelligentie

Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van een eigen app die gebruikmaakt van AI (artificial intelligence). Ook uw bedrijf kan profiteren! Hoe? Via de juiste AI app developer. Op deze pagina ontdekt u alles over de mogelijkheden van zo’n ontwikkelaar en de feitelijke ontwikkeling.

Wat is een AI app?

Korte uitleg

Wellicht denkt u bij de combinatie artificial intelligence en app in eerste instantie aan de entertainment industrie. Daar vindt u immers veel games die gebruikmaken van AI. Maar wist u dat dit ook heel goed toe te passen is voor de zakelijke markt? Door AI toe te voegen aan een app, leert die app patronen en trends te herkennen. De app wordt dus eigenlijk steeds slimmer.

AI app developer

Best practices

Bekend uit allerlei branches

Voorbeelden

AI apps en software worden in heel veel verschillende sectoren gebruikt. Enkele voorbeelden:

 • In de zorg: bijvoorbeeld bij het herkennen van kankercellen.
 • Bij defensie: om virusaanvallen te herkennen op basis van afwijkende patronen.
 • Op vliegvelden en andere drukke plekken: om bezoekersstromen te monitoren en te voorspellen.
 • Bij grote techbedrijven: op basis van kijk- en klikgedrag precies de juiste informatie voor te schotelen en zoektermen automatisch aan te laten vullen.

Voor grote én kleinere bedrijven

Bovenstaande voorbeelden wekken misschien de indruk dat AI alleen interessant is voor grotere bedrijven. Maar ook voor mkb-bedrijven is een eigen AI app binnen handbereik. Wellicht heeft u zelf een idee voor een app die u op de markt wilt brengen. Of u wilt een app voor intern gebruik, bijvoorbeeld om uw marketinguitingen beter aan te laten sluiten bij de behoeften van uw klanten. APPelit, strategisch partner in AI, denkt hierover graag met u mee.

Zo pakt u dat aan

In slechts 5 simpele stappen gaat u van een idee naar uw eigen AI app. Die stappen zijn:

 1. Vorm een projectteam, dat niet alleen bestaat uit ICT’ers, maar ook uit andere medewerkers binnen uw organisatie.
 2. Stel samen vast welke doelen u met AI wilt bereiken.
 3. Zoek de juiste AI app developer die u bij dit traject kan begeleiden.
 4. Zet samen de doelen, kosten en verwachtingen op een rijtje. Vindt u het moeilijk om dit helder te krijgen? Geen probleem, want APPelit begint elk project met enkele slimme brainstormsessies.
 5. Vraag om oplevering in stappen, zodat u bij kunt sturen waar u wilt. Bij APPelit is dit de standaard manier van werken.

Ons stappenplan

Bij elk project hanteren wij een duidelijk ontwikkelplan. Pas als de ene stap naar tevredenheid is afgerond, gaan we door naar de volgende. U kunt dus gedurende het hele project bijsturen als dat nodig is.

Ons stappenplan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg

Meer dan een ontwikkelaar alleen

Al bij het eerste gesprek merkt u dat APPelit veel meer is dan een AI app developer alleen. Wij denken namelijk met u mee, vertellen een eerlijk verhaal en ontwikkelen altijd software op maat. U kunt ons dan ook meer zien als een partner dan als een ontwikkelaar.

Cadeautje van ons voor u

Dat blijkt ook uit het feit dat we graag investeren in onze klanten. Aan het begin van elk traject geven we een vrijblijvende software audit cadeau, waarin we samen de potentie van AI voor uw bedrijf nader onderzoeken. Voor ons een kans om uw bedrijf goed te leren kennen, voor u een kans om in de praktijk mee te maken hoe wij werken.

blockchain app ontwikkelen

Ontdek wat APPelit als AI developer u brengt

We komen graag bij u langs!

Bent u eruit en wilt u een eigen AI app laten maken? Of wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden en kansen voor uw bedrijf? Als AI app developer komen we graag bij u langs voor een eerste kennismaking. Uiteraard is zo’n eerste gesprek geheel vrijblijvend. Dus waarom zou u het niet doen? Laat hieronder uw gegevens achter en u hoort snel van ons!

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten