fbpx

AI app ontwikkelen met APPelit

Met deze kennis maakt u de beste keuze

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor: een eigen AI app ontwikkelen. Want zo’n app op basis van artificial intelligence biedt klanten, relaties of medewerkers een ultieme gebruikservaring. Hebt u zelf ook een goed idee voor een eigen AI app? En twijfelt u of u die door uw eigen IT-afdeling of door een externe expert wilt laten ontwikkelen? Ontdek hoe u de knoop doorhakt.

Een intelligente app

Enkele voordelen

Een AI app ontwikkelen is een applicatie die steeds slimmer wordt. Dat komt doordat de app algoritmes volgt en patronen herkent. Hierdoor is de app eigenlijk in staat om te denken als een mens. Zo’n app kan dan ook voor heel veel doeleinden gebruikt worden, zoals het beantwoorden van standaard klantvragen (zoals chatbots doen), het uitvoeren van repeterend werk of het genereren van content voor social media.

AI app ontwikkelen

Succesvolle voorbeelden

Afkomstig uit diverse beroepsvelden

Best practices

AI apps en software worden in heel veel verschillende sectoren gebruikt. Enkele voorbeelden:

 • Bij grote techbedrijven: om op basis van kijk- en klikgedrag precies de juiste informatie voor te schotelen en zoektermen automatisch aan te laten vullen.
 • In de zorg: bijvoorbeeld bij het herkennen van kankercellen.
 • Bij defensie: om virusaanvallen te herkennen op basis van afwijkende patronen.
 • Op vliegvelden en andere drukke plekken: om bezoekersstromen te monitoren en te voorspellen en om gezichten te herkennen.

Uw eigen idee

Loopt u zelf al een tijdje met een idee of wens voor een eigen AI app rond? Slim, want AI brengt bedrijven veel. Denk bijvoorbeeld aan: kostenbesparingen, snellere leveringen, doelgerichte marketing en kansrijke leads omzetten in klanten. Maar hoe weet u nu of zo’n AI app ook voor uw bedrijf gaat werken? En hoe zet u de eerste stap richting concrete uitwerking van zo’n app?

Eerste vraag: zelf doen of uitbesteden?

De eerste vraag die u zichzelf moet stellen: hebben we zelf genoeg capaciteit en kennis in huis? Wellicht heeft u goede IT-mensen in dienst die ook wel het nodige over AI weten. Het is dan slim om uzelf de volgende vragen te stellen:

 • Hebben we de vereiste kennis in huis en weten mijn mensen alles over de laatste ontwikkelingen in AI?
 • Kan ik mensen langere tijd vrij maken zonder dat het ten koste gaat van bijvoorbeeld onderhoud en het verhelpen van storingen?
 • Kijken mijn ICT-medewerkers met een brede blik naar apps en software? Denken ze bijvoorbeeld ook na over de doelen die we met de app willen bereiken?

Daarom is uitbesteden meestal beter

Vaak is het een betere keuze om de ontwikkeling van uw AI app uit te besteden aan een externe partner. Maar dan is de volgende vraag: welke partner moet dat worden? Om deze vraag te beantwoorden, kunt u ook weer een handig checklistje gebruiken. Namelijk:

 • Maakt het AI-bedrijf software op maat?
 • Houdt het bedrijf alle ontwikkelingen op het gebied van AI op de voet bij?
 • Is het bedrijf thuis in AI-algoritmen in verschillende vakgebieden?
 • Maakt het bedrijf gebruik van gerenommeerde software als OneReach Platform, NumPy, OpenNLP en Azure Cognitive?
 • Kan het bedrijf goede referenties overleggen?

APPelit: 5x ja!

Neemt u APPelit mee in uw zoektocht naar een betrouwbare partner in AI, dan kunt u bovenstaande 5 vragen allemaal met ‘ja’ beantwoorden. Wij verdiepen ons eerst uitgebreid in u en geven daardoor altijd een advies op maat. Ook krijgt u bij ons vooraf helder inzicht in de kosten én de opbrengsten van uw eigen AI app.

software applicatie ontwikkelaar

Laat APPelit uw AI app ontwikkelen!

Eens praten over de mogelijkheden?

De AI-experts van APPelit helpen heel graag uw AI app te ontwikkelen voor u. Maak meteen een afspraak voor een eerste kennismaking! Dan zetten we de samen de belangrijke eerste stappen van idee naar app. Laat u hieronder weten hoe we u het beste bereiken?

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten