fbpx

AI ontwikkeling: ga voor groei!

Ontdek hoe kunstmatige intelligentie u verderbrengt

Spring ook op de trein van AI ontwikkeling, want met kunstmatige intelligentie gaat u voor groei! Met een betrouwbare AI partner aan uw zij profiteert u optimaal van alle mogelijkheden van artificial intelligence. Hoe? U leest het op deze pagina!

Waar staat die afkorting voor?

Alles over AI ontwikkeling

De afkorting AI staat voor artificial intelligence. Oftewel, in het Nederlands, kunstmatige intelligentie. AI software is software die steeds slimmer wordt, omdat de software uit grote hoeveelheden data patronen, trends en ontwikkelingen afleidt. Op basis daarvan trekt de software conclusies en kan deze voorspellingen doen voor de toekomst.

 

AI ontwikkeling

Pluspunten

Profiteer ook van AI

Dit is waarom u als bedrijf heel veel hebt aan AI

U neemt bedrijfsbeslissingen namelijk niet langer op basis van een onderbuikgevoel, maar op basis van data. Met AI profiteert u onder andere van:

 • Meer efficiëntie
 • Gestroomlijnde bedrijfsprocessen
 • Optimale besluitvorming
 • Meer inzicht in de ontwikkeling van de vraag en daardoor optimaal voorraadbeheer
 • Meer innovatie en een groter concurrentievermogen
 • Hogere klanttevredenheid, doordat u de wensen van klanten beter kent

Voorbeeld: chatbot

Een concreet voorbeeld van AI dat veel bedrijven gebruiken, is de chatbot. Zo’n chatbot is eigenlijk een geautomatiseerde medewerker die vragen van klanten beantwoordt. Het grote voordeel is natuurlijk, dat zo’n bot ook buiten kantooruren beschikbaar is.

Valt een vraag buiten het kader van de chatbot? Dan maakt hij automatisch een terugbelverzoek aan en noteert hij daarin de vraag. Een chatbot kan ook serviceverzoeken aanmaken en zelfs een servicemedewerker inplannen.

Fijn voor medewerkers

Voor medewerkers van de klantenservice is het fijn, dat een chatbot de vragen kan beantwoorden die vaak gesteld worden. Zo houden uw medewerkers zelf tijd over voor die vragen die minder standaard zijn en waar ze meer uitdaging in vinden. Veel mensen zijn bang dat automatisering banen kost, omdat het taken van mensen overneemt. Maar AI is er juist om processen soepeler en efficiënter te laten lopen en taken uitdagender te maken!

AI ontwikkeling: zo pakt u dat aan

Van idee naar AI software begint met de eerste stap: het vinden van de juiste partner die u goed begeleidt in dit traject. APPelit, betrouwbare partner in AI, staat voor u klaar. Wij onderscheiden ons op enkele belangrijke punten van andere AI ontwikkelaars. Een overzicht:

 • Wij maken altijd AI software op maat
 • Wij houden alle ontwikkelingen op het gebied van AI op de voet bij.
 • Wij zijn thuis in AI-algoritmen in verschillende vakgebieden.
 • Wij maken gebruik van gerenommeerde software als OneReach Platform, NumPy, OpenNLP en Azure Cognitive.
 • Wij kunnen goede referenties overleggen.
 • Wij ontwikkelen onze software in fases en na elke fase heeft u de mogelijkheid om de software uitgebreid te testen.
 • Wij denken met u mee over de strategische doelen die u met AI wilt bereiken.

Onze aanpak

Bij elk project hanteren wij een duidelijk ontwikkelplan. Pas als de ene stap naar tevredenheid is afgerond, gaan we door naar de volgende. U kunt dus gedurende het hele project bijsturen als dat nodig is. Ook de uiteindelijke oplevering gaat in fasen.
Ons stappenplan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg
Remote team

Laten we snel kennismaken

Samen aan de slag met AI ontwikkeling!

Of u nu eerst meer wilt weten over AI ontwikkeling of er meteen aan de slag wilt, wat ons betreft begint elk project met een kennismakingsgesprek. Want hoe veel er ook kan met artificial intelligence, in een samenwerking gaat er toch niets boven persoonlijk contact. Als u hieronder uw gegevens invult, nemen we snel contact met u op.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 115 recensies
  beoordeel ons op
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten