fbpx

AI bedrijven kiezen: zo doet u dat!

Het hoe en waarom van de juiste keus (En hoe u die bereikt)

Wilt u aan de slag met kunstmatige intelligentie? Slim! Er staan veel AI bedrijven te trappelen om u daarbij te ondersteunen. Maar hoe maakt u nu een keuze uit al die verschillende bedrijven? Want u wilt natuurlijk die ene partner selecteren die het best bij uw project en uw bedrijf past. Met deze tips lukt dat!

En wat kun je er als bedrijf mee?

Wat is AI?

AI is een afkorting voor artificial intelligence, oftewel kunstmatige intelligentie. Software of apps die zijn uitgerust met AI, gebruiken binnenkomende informatie om steeds slimmer te worden. Ze ontdekken patronen en kunnen voorspellingen doen. Voor zowel kleine en grote bedrijven biedt dit ongekende mogelijkheden.

AI bedrijven

Voorbeelden

Een greep uit de mogelijkheden van samenwerking met AI bedrijven

Op een rij

 1. Efficiëntie verbeteren. AI automatiseert repetitieve taken en stroomlijnt bedrijfsprocessen, zodat medewerkers zich kunnen concentreren op meer complexe (en waardevolle) taken.
 2. Besluitvorming optimaliseren. AI helpt bij het analyseren van grote hoeveelheden gegevens en het identificeren van trends en patronen. Als bedrijf neemt u hierdoor betere beslissingen.
 3. Betere voorspellingen doen. Door AI-modellen te gebruiken, kunt u als bedrijf analyses uitvoeren. U kunt bijvoorbeeld de vraag naar producten beter voorspellen en hierdoor uw voorraadbeheer optimaliseren.
 4. Innovatie stimuleren: Met AI ontdekt u nieuwe marktkansen, stimuleert u nieuwe ontwikkelingen en vergroot u uw concurrentievermogen.
 5. Hogere klanttevredenheid: Doordat uw voorraadbeheer op orde is, hoeft u klanten geen ‘nee’ te verkopen. Ook kunt u AI inzetten om chatbots te implementeren, om zo snelle en gepersonaliseerde klantenservice te bieden.

De juiste expert

Het is dus duidelijk, AI bedrijven heeft u veel te bieden. Er is wel één belangrijke voorwaarde: namelijk dat u in zee gaat met een betrouwbare partner op dit gebied. Een rondje zoeken op internet levert u vast een mooi lijstje met namen op, maar hoe maakt u hier een keuze uit? Daarvoor kunt u onderstaande checklist gebruiken:

 1. Spreekt het AI-bedrijf uw taal?
 2. Is het bedrijf bereid om in u te investeren?
 3. Denkt het bedrijf mee over het verdienmodel van uw AI-software?
 4. Begeleidt het bedrijf u en uw mensen van begin tot ver na het eind?
 5. Ontwikkelt het bedrijf in stappen, zodat u tussendoor kunt testen of alles naar wens is?

Ontdek de voordelen van APPelit

APPelit is uw strategische partner op het gebied van AI. De antwoorden op bovenstaande vijf vragen, zijn voor APPelit heel helder:

 1. Onze experts kennen alle ins en outs van AI, maar weten deze ook over te brengen op mensen die er veel minder vanaf weten. Daarbij maken we de vertaalslag naar de concrete resultaten die u met AI kunt verwachten.
 2. Wij doen altijd veel moeite om onze klanten goed te leren kennen en investeren graag in een goede relatie. Zo bieden wij u graag een gratis audit aan waarin we samen de potentie van AI voor uw bedrijf nader onderzoeken.
 3. Wij geven u vooraf niet alleen inzicht in de kosten voor de ontwikkeling van AI, maar ook in de te verwachten opbrengsten. Wij ontwikkelen namelijk altijd software op maat en doen dat met concrete, strategische doelen voor ogen. Software is volgens ons nooit een doel op zich, maar altijd een middel voor groei.
 4. Bij elk project hanteren wij een bewezen succesvol stappenplan. Ook onderhoud en training maken hier onderdeel vanuit.
 5. Wij leveren onze software altijd in fases op. Zo hoeft u niet in spanning af te wachten tot het eindresultaat gepresenteerd wordt, maar kunt u in elke fase van het project bijsturen als dat nodig is.
software Deventer

De juiste keuze uit het aanbod AI-bedrijven? APPelit!

We komen u graag meer vertellen

Kiest u APPelit uit het grote aanbod AI-bedrijven, dan kiest u voor een helder verhaal, strategische groei en vooraf duidelijk inzicht in het financiële plaatje. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we u graag meer. Laat u hieronder even uw gegevens achter? Dankuwel en tot snel!

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  ivar te riele
  ivar te riele
  1696489271
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  js_loader
  Sluiten