fbpx

AI bedrijven kiezen: zo doet u dat!

Het hoe en waarom van de juiste keus (En hoe u die bereikt)

Wilt u aan de slag met kunstmatige intelligentie? Slim! Er staan veel AI bedrijven te trappelen om u daarbij te ondersteunen. Maar hoe maakt u nu een keuze uit al die verschillende bedrijven? Want u wilt natuurlijk die ene partner selecteren die het best bij uw project en uw bedrijf past. Met deze tips lukt dat!

En wat kun je er als bedrijf mee?

Wat is AI?

AI is een afkorting voor artificial intelligence, oftewel kunstmatige intelligentie. Software of apps die zijn uitgerust met AI, gebruiken binnenkomende informatie om steeds slimmer te worden. Ze ontdekken patronen en kunnen voorspellingen doen. Voor zowel kleine en grote bedrijven biedt dit ongekende mogelijkheden.

AI bedrijven

Voorbeelden

Een greep uit de mogelijkheden van samenwerking met AI bedrijven

Op een rij

 1. Efficiëntie verbeteren. AI automatiseert repetitieve taken en stroomlijnt bedrijfsprocessen, zodat medewerkers zich kunnen concentreren op meer complexe (en waardevolle) taken.
 2. Besluitvorming optimaliseren. AI helpt bij het analyseren van grote hoeveelheden gegevens en het identificeren van trends en patronen. Als bedrijf neemt u hierdoor betere beslissingen.
 3. Betere voorspellingen doen. Door AI-modellen te gebruiken, kunt u als bedrijf analyses uitvoeren. U kunt bijvoorbeeld de vraag naar producten beter voorspellen en hierdoor uw voorraadbeheer optimaliseren.
 4. Innovatie stimuleren: Met AI ontdekt u nieuwe marktkansen, stimuleert u nieuwe ontwikkelingen en vergroot u uw concurrentievermogen.
 5. Hogere klanttevredenheid: Doordat uw voorraadbeheer op orde is, hoeft u klanten geen ‘nee’ te verkopen. Ook kunt u AI inzetten om chatbots te implementeren, om zo snelle en gepersonaliseerde klantenservice te bieden.

De juiste expert

Het is dus duidelijk, AI bedrijven heeft u veel te bieden. Er is wel één belangrijke voorwaarde: namelijk dat u in zee gaat met een betrouwbare partner op dit gebied. Een rondje zoeken op internet levert u vast een mooi lijstje met namen op, maar hoe maakt u hier een keuze uit? Daarvoor kunt u onderstaande checklist gebruiken:

 1. Spreekt het AI-bedrijf uw taal?
 2. Is het bedrijf bereid om in u te investeren?
 3. Denkt het bedrijf mee over het verdienmodel van uw AI-software?
 4. Begeleidt het bedrijf u en uw mensen van begin tot ver na het eind?
 5. Ontwikkelt het bedrijf in stappen, zodat u tussendoor kunt testen of alles naar wens is?

Ontdek de voordelen van APPelit

APPelit is uw strategische partner op het gebied van AI. De antwoorden op bovenstaande vijf vragen, zijn voor APPelit heel helder:

 1. Onze experts kennen alle ins en outs van AI, maar weten deze ook over te brengen op mensen die er veel minder vanaf weten. Daarbij maken we de vertaalslag naar de concrete resultaten die u met AI kunt verwachten.
 2. Wij doen altijd veel moeite om onze klanten goed te leren kennen en investeren graag in een goede relatie. Zo bieden wij u graag een gratis workshop aan waarin we samen de potentie van AI voor uw bedrijf nader onderzoeken.
 3. Wij geven u vooraf niet alleen inzicht in de kosten voor de ontwikkeling van AI, maar ook in de te verwachten opbrengsten. Wij ontwikkelen namelijk altijd software op maat en doen dat met concrete, strategische doelen voor ogen. Software is volgens ons nooit een doel op zich, maar altijd een middel voor groei.
 4. Bij elk project hanteren wij een bewezen succesvol stappenplan. Ook onderhoud en training maken hier onderdeel vanuit.
 5. Wij leveren onze software altijd in fases op. Zo hoeft u niet in spanning af te wachten tot het eindresultaat gepresenteerd wordt, maar kunt u in elke fase van het project bijsturen als dat nodig is.
software Deventer

De juiste keuze uit het aanbod AI-bedrijven? APPelit!

We komen u graag meer vertellen

Kiest u APPelit uit het grote aanbod AI-bedrijven, dan kiest u voor een helder verhaal, strategische groei en vooraf duidelijk inzicht in het financiële plaatje. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we u graag meer. Laat u hieronder even uw gegevens achter? Dankuwel en tot snel!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten