fbpx

Uw eigen app laten maken, waar moet u op letten

Tips voor succes

Een eigen app laten maken betekent een wereld ontdekken die voor u opengaat. Wie loopt er nou niet rond met een smartphone of tablet? Alle reden dus om mee te liften in die broekzak, jaszak, op die (salon)tafel of het kantoorbureau. Bij APPelit begrijpen we dat het laten maken van een app meer is dan het samenstellen van code. Het doel van een mobiele app ontwikkelen, of het nu gaat om een native app voor iOS en Android of een web app, is om uw visie tot leven te brengen en een concrete oplossing te bieden voor de uitdagingen van jouw doelgroep. Een app laten maken door ons betekent dat u kiest voor een partner die werkt op basis van jouw specifieke behoeften en de algemene voorwaarden van de app stores nauwgezet respecteert. Maar hoe bereikt u dit (enorme publiek)? En waar let u op?

Volop kansen

Waarom een professionele app laten maken?

Wist u dat er wereldwijd elke dag 1,3 miljoen nieuwe mobiele telefoons bij komen? En dat het aantal zoekopdrachten vanaf een mobieltje al hoger ligt dan het aantal via een ‘gewone’ computer? Alle reden dus om een graantje mee te pikken van het enorme succes van smartphones, tablets en meer. Een professionele eigen app laten maken is dé oplossing om hiervan te profiteren.

Bij het ontwikkelen van mobile apps of een platform voor uw bedrijf is maatwerk essentieel, omdat klanten zich aangetrokken moeten voelen tot de functionaliteit en het gebruiksgemak dat jij biedt. Een strategie die inspeelt op de behoeften van zowel de gebruiker als het bedrijf is cruciaal. Daarom gaan we bij APPelit eerst grondig te werk om jouw concept en doelstellingen volledig te begrijpen. Dit is de eerste stap in het proces waarbij we de mogelijkheden bekijken voor een volledig op maat gemaakte app, of een combinatie van online diensten in de vorm van een hybride platform.

Afhankelijk van hoeveel functionaliteiten je wilt integreren en welke complexe processen er tussen verschillende platformen moeten plaatsvinden, kunt u bij ons kiezen voor een oplossing die het beste bij uw strategie past. We geven direct inzicht in de kosten, omdat we begrijpen dat bedrijven goed moeten nadenken over waar ze hun geld in investeren. Lees meer over onze werkende stappen en bekijk eens de succesverhalen van klanten die hebben gekozen voor onze op maat gemaakte oplossingen. Hierbij kun jij beter inschatten welke keuze jou het meeste voordeel en functionaliteit biedt voor het ontwikkelen van jouw unieke platform.

app laten maken

Eigen app

Zelf doen of laten doen?

Een app laten maken, zoals game apps, of zelf programmeren betekent allereerst kiezen. Kiezen op welk besturingssysteem de app moet draaien. Want de meest bekende telefoons hebben eigen besturingssystemen. Denk aan:

 • Android telefoons & tablets
 • iPhones & iPads
 • Windows telefoons & tablets

Voor elk besturingssysteem moet u dus helaas een eigen app maken.

App programmeren voor Android? Dit moet u weten

Om zelf uw app te programmeren voor Android hebt u een abonnement, een lidmaatschap nodig voor de Google Play store. Dankzij dit abonnement hebt u toegang tot de software om te programmeren. Het handige van een app voor deze store is trouwens wel dat u de applicatie ook in andere stores mag aanbieden. Zoals die van Amazon. Dat is mooi meegenomen natuurlijk.

 

App laten maken

App programmeren voor Apple stores?

Dit moet u weten

Net als voor een Android applicatie hebt u voor een Apple app een lidmaatschap nodig. In dit geval bij het Apple Developer program. Apple zorgt nog wel voor een hobbel in het proces: nadat u de app oplevert, beslist zij of die in de store mag. Weeg goed af of u dit risico zelf wilt nemen.

Uiterlijk eerst

Denk aan ‘t design

In het echte leven zeggen we vaak dat uiterlijk niet belangrijk is en dat het om het innerlijk gaat. Bij een app draait het om beide, maar begint het met dat uiterlijk. Als dat niet aantrekkelijk genoeg is, haken gebruikers al af vóór ze uw prachtige techniek ontdekken. Als expert in apps en design weten we wat ervoor nodig is om de aantrekkingskracht zo groot mogelijk te maken. Doe uw voordeel met deze tips voor mobile app design.

design applicatie ontwikkeling

Scheelt rompslomp

App laten ontwikkelen?

Liever geen vaste verplichtingen bij de stores? En juist wél kennis benutten om apps te krijgen die werken als een magneet op potentiële gebruikers? Besteed de bouw dan uit aan APPelit, uw strategische partner in applicatie ontwikkeling. Kies bijvoorbeeld voor uw eigen iPhone app maken of uw eigen iPad app maken.

App ontwikkelen: prijs & prestatie, wat levert het op?

De kosten voor ontwikkelen van apps zijn niet standaard. Elke app ontwikkelen we immers op maat. Wat wilt u dat uw app kan, doet en bereikt? Om hier een goed beeld van te hebben, komen we graag een keer bij u langs. Vervolgens krijgt u een tarief, waar alles bij inzit.

Of u nu een native app wilt maken voor de optimale prestatie op mobiele apparaten of een web app die toegankelijk is voor een breder publiek via een browser, bij ons bent u aan het juiste adres. Van het maken van apps voor specifieke industrieën tot een mobiele app die dient als de basis voor jouw bedrijfsactiviteiten, wij zetten jouw idee om in realiteit. Heb je een visie voor het maken van een app? Neem contact met ons op om jouw app te laten maken en samen werken we toe naar het realiseren van het doel van jouw app.

Wat u betaalt aan app ontwikkelkosten is in ieder geval veel minder dan onze app u gaat opleveren. Dáár staan we voor! Ontdek meer over de kosten voor het ontwikkelen van een app.

Wil je meer weten of wil je een app laten maken?

Vul uw contactgegevens hieronder in. Dan hoort u binnen 24 uur van ons. Vrijblijvend. Of neem rechtstreeks contact met ons op.

Met APPelit wordt apps laten maken betaalbaar én succesevol 😉

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten